به گزارش سرویس فرهنگ و هنر خبر گزاری برنا؛ عبدالله وطن دوست مولف این کتاب پیرامون این اثر گفت:در تدوین این مجموعه تیم هایی متشکل از اساتید، گروه علمی پژوهشی، هیات فنی اجرایی و تحقیقات و هنرجویان موسیقی سالها پشتیبانی ومشاوره پروژه را به عهده داشته اند. بیش از ۲۵ نفر از اساتید آواز بر این کتاب دستخط گذاشته اند و در این مجموعه ۱۶۰ اثر از اساتید آواز و بیش از ۱۰ ردیف آوازی و نیز ۶۷۳ گوشه آوازی در دستگاههای متفاوت بامعرفی رستنگاه و وجه تسمیه، نت شاهد، نت متغیر وخاتمه توسط نگارنده اجرا گردیده و برای اساتید آواز ایرانی ازدوران قاجار تاکنون ردیف آوازی تدوین شده است.
وی در ادامه بیان کرد: بیش از ۱۰ هزاربیت از اشعار فارسی در اجراهای متفاوت از اساتید دراین اثر به ثبت رسیده و برای آشنایی با وزن و مشخصات شعری آموزش عروض و قافیه دراین کتاب گنجانده شده است. ضمنا برای آشنایی با تولید صدا و مباحث پزشکی آن مطالبی در این باره تدوین گردیده است. همچنین برای سهولت و سرعت استفاده ی هنر آموزان و پژوهشگران امکان جستجوی گوشه در دستگاههای متفاوت در نرم افزار صوتی نیز فراهم است و بادرج یک گوشه ی آوازی در دستگاه مورد نظر بیش از ۶۰ نوع از اجراهای متفاوت از اساتید باسبکهای مختلف دراختیار هنرجویان قرار میگیرد.هنرجو میتواند اجرای آواز و گوشه های استاد مورد نظر را یکجا استماع نماید تا بسته به سلیقه و علاقه ی خود از هر استادی که خواست تقلید و شیوه آوازی اورا فرا گیرد.
وطن دوست در پایان افزود: همچنین برای مداحین اهلبیت(ع) نیز ردیف آوازی استاد سلیم موذن زاده تدوین گردیده تا علاقمندان بتوانند باشیوه ی مداحی به درستی آشنا شوند.
لازم بذکر است کتاب "دایره المعارف آواز ایرانی(نهفت)" در ۳ جلد بیش از ۱۶۰۰ صفحه ۱۳.۱ گیگابایت فایل فشرده ۶۳۱۶ فایل و ۱۲۲۰ پوشه صوتی منتشر می شود.
گفتنی است مراسم رونمایی از این اثر متعاقبا اعلام می گردد.
ثبت نظر