Fa En شنبه 19 آبان 1403 ساعت 6 و 2 دقیقه

گزارشی از وضعیت راهیان نور استان کردستان

گزارشی از وضعیت راهیان نور استان کردستان

معاون هماهنگ‌کننده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان گفت: سپاه هم در یادمان‌های دفاع مقدس کردستان فضاسازی فرهنگی مناسبی انجام داده است هر چند نیاز است همه دستگاه‌های فرهنگی بر اساس ظرفیتی خود اقدامات فرهنگی انجام دهند.

شنبه 13 بهمن 1397 ساعت 18:32

، جمشید آزادی‌پور با اشاره به برخی از یادمان‌های دوران دفاع مقدس استان کردستان توضیح داد: «بوالحسن» و «سیرانبند» در بانه، «والفجر ۴» و یادمان «زریوار» مریوان و «تپه الله اکبر» و «باشگاه افسران» سنندج از مناطق عملیاتی و یادمان‌هایی است، که زائران راهیان نور در سفر به کردستان از آن‌ها بازدید می‌کنند.


وی با اشاره به همکاری آموزش و پرورش استان در زمینه اسکان زائران افزود: ظرفیت برای کار بیشتر در این حوزه وجود دارد و انتظار داریم دستگاه‌های دیگر هم بیشتر پای کار بیایند تا زمینه بهتری برای اسکان راهیان نور ایجاد کنیم. همچنین انتظار داریم خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه‌ها در فصل تعطیل و اماکن فرهنگی دستگاه‌های دولتی نیز برای بحث اسکان و خدمات‌رسانی به زائران راهیان نور در اختیار قرارگاه راهیان نور استان قرار گیرد.


آزادی‌پور با اشاره به میزبانی کردستان از اردوهای راهیان نور، گفت: سال گذشته کردستان میزبان ۳۱۴ هزار و ۲۵۰ نفر زائر از استان‌های مختلف کشور بود که از مناطق عملیاتی استان بازدید کردند. در حال حاضر سپاه بیت‌المقدس یک هزار و ۲۰۰ نفر در سنندج، در مریوان و بانه هر کدام ۵۰۰ نفر و در سروآباد و «دزلی» هم ۵۰۰ نفر ظرفیت برای اسکان زائران راهیان نور مهیا کرده است. قرارگاه راهیان نور یک قرارگاه استانی است و استاندار مسئول آن است لذا انتظار داریم که بخشی از بودجه‌های فرهنگی به راهیان نور به عنوان یک کار فرهنگی باارزش اختصاص یابد.


معاون هماهنگ‌کننده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان افزود: راه دسترسی به یادمان‌ها از سال گذشته آغاز شده و امسال نیز «سیرانبند» و یادمان والفجر ۴ در برنامه قرار دارد که بخشی از آن با کمک سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان انجام شده است. سپاه هم در یادمان‌ها فضاسازی فرهنگی مناسبی انجام داده است هر چند نیاز است همه دستگاه‌های فرهنگی بر اساس ظرفیتی خود اقدامات فرهنگی انجام دهند.


آزادی‌پور به برنامه‌های سپاه کردستان در زمینه راهیان نور اشاره و اعلام کرد: از مهرماه سال گذشته ۲ هزار و ۳۶۶ دانش‌آموز پسر و دختر به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند، ۹ هزار و ۱۹۷ نفر نیز به مناطق عملیاتی و یادمان‌های استان در مریوان، بانه و سنندج اعزام شده‌اند.همزمان با اعزام دانش‌آموزان به برنامه راهیان نور، دو برنامه فصل رویش و برنامه رزمی فرهنگی مجاهدت‌های خاموش نیز در مریوان و سنندج برای کاروان‌های راهیان نور اجرا شد.


وی گفت: برنامه فصل رویش به مدت یک ماه و با شرکت یک هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز پسر در کنار دریاچه زریوار مریوان اجرا شد و نمایش رزمی فرهنگی مجاهدت‌های خاموش نیز که به مدت ۸۶ شب در پادگان حضرت رسول سنندج برگزار شد، با استقبال باشکوه مردم و زائران راهیان نور مواجه شد. بیش از دو هزار نفر از اقشار و بیش از یک هزار و ۵۰۰ دانشجوی استان به اردواهای راهیان نور اعزام شدند.

انتهای پیام

تعداد بازدید : 218

ثبت نظر

ارسال