Fa En سه شنبه 6 آذر 1403 ساعت 7 و 21 دقیقه

کتاب‌هایی درباره «اَبَرتروریسم» و «هشت زن»

کتاب‌هایی درباره «اَبَرتروریسم» و «هشت زن»

«اَبَرتروریسم» نوشته محمدجواد امیدوارنیا به همراه «تاریخ‌سازان بریتانیا» نوشته جنی مورِی با ترجمه پرتو شریعتمداری منتشر شد.

جمعه 19 بهمن 1397 ساعت 18:30

به‌ گزارش ایسنا، کتاب «اَبَرتروریسم» نوشته محمدجواد امیدوارنیا با عنوان فرعی «گسترش ویروس تروریسم در قرن بیست‌ویکم» در شش فصل «تروریسم»، «فرقه‌ها»، «فرقه‌ها در چین»، «گروه‌های زیرزمینی»، «امنیت غیرسنتی»، «تدابیر کشورها برای مقابله با تروریسم» و «چاره‌اندیشی در برابر تروریسم» در ۱۶۰ صفحه با شمارگان ۷۰۰ نسخه و قیمت ۲۰ هزار تومان توسط انتشارات جهان کتاب منتشر شده است.

نوشته پشت‌جلد کتاب: در آینده تروریست‌ها در عملیات خود از فناوری‌های جدیدتری بهره خواهند برد. بنابراین، دنیا با تهدیدهای تروریستی بی‌سابقه‌ای روبه‌روست که هوشیاری و آمادگی سطح بالایی را می‌طلبد.

اگرچه هنوز بیشتر تروریست‌ها از روش‌های معمول استفاده می‌کنند، اما از سال ۱۹۹۵ پس از حمله تروریستی با گاز سمی به مترو توکیو و سپس در سال ۲۰۰۱ با حمله بی‌سابقه به برج‌های تجارت جهانی در نیویورک مشخص شد که تروریست‌ها حتی بدون دسترسی به سلاح هسته‌ای نیز می‌توانند به کشتارهای وسیع مبادرت ورزند.

کاربرد ابزار کشتار جمعی در عملیات تروریستی «اَبَرتروریسم» نام گرفته است...

همچنین «تاریخ‌سازان بریتانیا» نوشته جنی مورِی با ترجمه پرتو شریعتمداری، با عنوان فرعی «سیمای هشت زن»، در ۱۳۶ صفحه با شمارگان ۷۰۰ نسخه و قیمت ۱۸ هزار تومان در نشر یادشده منتشر شده است.

در این کتاب این چهره‌ها معرفی شده‌اند: مری ولستون کرافت، ایدا لاولیس، میلیسنت گارت فاست، املین پانکهرست،کنستانس مارک‌ویچ، نانسی استور، مارگارت تاچر و نیکلا استرجن.

نوشته پشت‌جلد کتاب: تامس کارلایل، فیلسوف و تاریخ‌دان اسکاتلندی، گفته بود: «تاریخ جهان چیزی نیست مگر سرگذشت مردان بزرگ». موری که خود در طول عمر حرفه‌ای‌اش با شماری از تاثیرگذارترین زنان تاریخ معاصر بریتانیا به گفت‌وگو نشسته‌ است نمی‌خواهد زنان و مردان جوان با این تفکر کلیشه‌ای و به گفته او منسوخ پرورش یابند و برای زنان در تاریخ و میراث زندگی انسان سهمی جز فرزندآوری و خانه‌داری قائل نباشند. از این رو سخن کارلایل را به چالش گرفته و با پژوهش درباره زندگی زنانی که از دیرباز تا کنون، هر یک به‌گونه‌ای در جامعه خود پیشگام، تحول‌آفرین و جریان‌ساز بوده‌اند سرگذشت آن‌ها را به زبانی ساده و شیوا بازگو کرده‌ است.

انتهای پیام

تعداد بازدید : 213

ثبت نظر

ارسال