Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 9 و 15 دقیقه

هشتمین یادواره شهدای صنعت مس و شهدای گمنام برگزار شد

هشتمین یادواره شهدای صنعت مس و شهدای گمنام برگزار شد

هشتمین یادواره شهدای صنعت مس و شهدای گمنام پیش از ظهر امروز ۲۱ آبان ماه در مجموعه فرهنگی هنری آزادی شهر سرچشمه برگزار شد.

شنبه 22 آبان 1397 ساعت 18:10

، در این مراسم،سردار محمدرضا حسنی سعدی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان، نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس، امام جمعه رفسنجان، امام جمعه پاریز، فرماندار رفسنجان، رئیس شورای شهر رفسنجان، مدیر مجتمع مس سرچشمه، مدیر مجتمع مس شهربابک، جمعی از مدیران شهرستان و مدیران و معاونین مجتمع مس سرچشمه و شهربابک و جمعی از خانواده های معظم شهدا حضور داشتند.

وی اظهار کرد: ۲۲۶هزار  و ۶۱ شهید در کل کشور داریم که خانواده‌های آن‌ها فرزندان شهدا را با بهترین تربیت پرورش دادند و خون شهدای خود را پاس داشتند.شهدایی با هشت و ۹ فرزند داریم که همسران شان این تعداد فرزند را به نحو احسن تربیت کردند.

وی با اشاره به اینکه شهدای ما چشمداشتی هم به مادیات نداشتند، افزود: برخی خانواده‌های شهدا در روستا زندگی می‌کردند و طبق خواسته شهیدشان هیچ دریافتی از دولت نداشتند و امورات خود را با دسترنج خود تحصیل می‌کردند. آخرین صحبت شهید لنگری زاده که در سوریه به شهادت رسید این بود که سلام من را به رهبر و حاج قاسم برسانید و من از مرگ نمی ترسم.

شرکت ملی صنایع مس ایران از شرکت های موفق در زمان تحریم

احمد انارکی محمدی  نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم اظهار کرد: شرکت ملی صنایع مس ایران در زمان تحریم از شرکت‌های موفق بوده است و تنها شرکت ملی است که توانسته امسال توسعه و تولید بالا داشته باشد و مایه سرافرازی است که شرکت ملی مس به دست توانمند فرزندان این خطه اداره می‌شود.یکی از نکات برجسته شرکت مس در زمان تحریم و مشکلاتی که امروز در کشور حاکم است این بوده که تنها شرکتی است که ارز ۴۲۰۰ تومانی را به سامانه ارزی دولتی نیما برگرداند که این مایه فخر و مباهات است .
وی در ادامه با گرامیداشت یاد شهدا اظهار کرد: رزمندگان ما در اوج سختی‌ها جنگ را اداره کردند و در سرمای شدید عملیات‌های متعدد انجام دادند و شهدا و جانبازان زیادی تقدیم اسلام و انقلاب کردیم.

وی با اشاره به چگونگی گرفتن رضایت از پدران و مادران توسط رزمندگان کم سن و سال برای حضور در جبهه ها ادامه داد: بچه های ۲۲-۲۳ساله فرمانده هان دلیر جنگ بودند، شرایط جنگ بسیار سخت تر از آن چیزی است که در فیلم ها و عکس ها می بینید و سرداران زیادی از شهرستان رفسنجان و از مس در جنگ داشتیم که مایه افتخار این منطقه هستند.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس تأکید کرد: اعتباری که ایران دارد و استقلالی که به آن می‌بالد به واسطه خون شهدا است آن دوران گروه بندی و جناح بندی نبود. چیزی بنام دروغ و غیبت و زیرآب زنی های امروزی نبود و خالصانه می‌جنگیدند و دفاع می‌کردند. فقط دعوا سر این بود که چه کسی اول به خط برود و می‌خواستند نوبت یکدیگر را برای رفتن به خط مقدم جبهه بگیرند.امروز نیاز جامعه فرهنگ ایثار و شهادت است اما با آن چه که فرهنگ جامعه باید از خون شهدا نشأت بگیرد، فاصله داریم. امروزه واقعیت‌ها را عوض می کنیم و آنچه باید گفته شود، نمی شود. بیشترین صدمه را در زمینه فرهنگی می‌خوریم اما کمترین کارهای فرهنگی انجام می شود، بایستی با همین برگزاری یادواره شهدا کار فرهنگی انجام شود. 

وی اضافه کرد: کنگره عظیم ۶۰۰۰ شهید استان که یک ششم شهدای استان از رفسنجان و انار است با همکاری سپاه پاسداران، بسیج، مجمع نمایندگان، استانداری و... برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

تعداد بازدید : 237

ثبت نظر

ارسال