Fa En جمعه 9 آذر 1403 ساعت 0 و 11 دقیقه

نسیم ادبی: علی نصیریان یک کلاس بازیگری است

نسیم ادبی: علی نصیریان یک کلاس بازیگری است

نسیم ادبی، بازیگر و کارگردان سینما، تئاتر و تلویزیون به تازگی قرار است نمایشنامه «قصه ظهر جمعه» را به صحنه ببرد. وی دراین باره گفت:‌همیشه قصه‌های رئالیستی و نزدیک به زندگی مردم مرا جذب خود می‌کند.

جمعه 10 خرداد 1398 ساعت 10:21

«نسیم ادبی»،‌ بازیگر و کارگردان فعال سینما، تئاتر و تلویزیون این روزها مشغول بازی در سریال «برادر جان» است که این شب‌ها از شبکه سه سیما به روی آنتن می‌رود.

وی همزمان با فعالیت تلویزیونی خود تصمیم گرفته نمایشی با عنوان «قصه ظهر جمعه» اثر محمد مساوات را به روی صحنه ببرد. «قصه ظهر جمعه» زندگی خانواده‌ای از طبقه پایین جامعه را در اواخر دهه ۶۰ در شهر تهران به تصویر می‌کشد.  در این نمایش تنهایی افرادی به تصویر کشیده می‌شود که به ظاهر در خانواده‌ای پر جمعیت زندگی می‌کنند اما هیچکدام حرف یکدیگر را نمی‌فهمند.

این اثر توسط محمد مساوات در سی و دومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در دو بخش نمایشنامه نویسی و کارگردانی تازه‌های تئاتر ایران مورد تقدیر قرار گرفت و حال قرار است توسط نسیم ادبی کارگردانی شود و از هفدهم خرداد ماه در تماشاخانه سپند به صحنه برود.

«نسیم ادبی» در گفت‌وگو با فارس در این باره گفت: من همیشه نمایشنامه‌های محمد مساوات را دوست داشتم و متأسفم که نتوانستم اجرای کارهایش را ببینم. زمانی که با نمایشنامه «قصه ظهر جمعه» برخورد کردم، آن را کاملا رئالیستی دیدم و دوست داشتم بازخورد آن را بر عموم مشاهده کنم.

وی در ادامه افزود: همیشه تماشاگر می‌تواند نمایش‌هایی که به زندگی مردم نزدیک هستند را لمس کند و خیلی تفاوتی بین نمایش و زندگی روی صحنه ایجاد نمی‌‌کند. این نمایشنامه هم همین خاصیت رئالیستی بودن و نزدیکی به زندگی مردم را دارد.

ادبی با بیان اینکه ابتدا این کار توسط هنرجویانش اجراخوانی شده و سپس به صحنه رسیده است، گفت:‌ما ابتدا کار را به صورت نمایشنامه خوانی روی صحنه بردیم تا ببینیم چه بازخوردی دارد. افرادی که کار را دیدند به شدت دوستش داشتند و به من پیشنهاد دادند تا آن را به صحنه ببرم. بازیگران نمایش هم همان هنرجویان من محسوب می‌شوند که چند نفر از آنها قبلا نمایش به صحنه برده‌اند اما بقیه هیچ کاری تا به حال نداشته‌اند.

وی با اشاره به اینکه نمایش قرار است ۲۵ شب روی صحنه تماشاخانه سپند برود، درباره علت انتخاب این تماشاخانه گفت: من قبلا در تماشاخانه پالیز اجرای زیاد داشتم، انرژی این سالن خیلی خوب است. به غیر از این دلیل هم خود صحنه برای قاب و دکور ما مناسب بود، چرا که نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک است و به اندازه برای دکور رئالیستی کار ما که بخشی از اتاق یک خانه محسوب می‌شود، به شمار می‌رود.

ادبی درباره کسب گیشه این نمایش گفت: من معتقدم صد در صد گیشه را هم خواهیم داشت. تمام تلاشمان را هم برای یک اجرای خوب می‌کنیم به نظر من در این دوره جذب تماشاگر هیچ ربطی به سلبریتی و ستاره آوردن در کار ندارد. من تجربه این را داشته‌ام که کارهایی با حضور ستاره سینمایی به دلیل ضعف کار فروش نکرده اما کارهای دانشجویی با محتوا و اجرای قوی مورد استقبال قرار گرفته است. بنابراین من امیدوارم مردم و دانشجویان نمایش ما را دوست خواهند داشت.

وی با بیان اینکه هنوز مشغول بازی در سریال «برادر جان» است،‌ گفت: بازی در تیمی که مستقیم با آقای علی نصیریان کار کنی، درجه یک است . من قبلا تجربه بازی با ایشان را در سریال شهرزاد غیر مستقیم داشتم اما در این سریال نخستین باری بود که مستقیم با هم کنش و واکنش داشتیم و واقعاً درجه یک بود.

ادبی اظهار داشت: قبلا هم همه جا گفته‌ام به نظرم خود آقای نصیریان یک کلاس بازیگری هستند که علاوه بر بازیگران، دانشجویان هم باید از وجود ایشان تجربه کسب کنند.

نمایش «قصه ظهر جمعه» به کارگردانی نسیم ادبی و مشاور کارگردانی امید بنکدار ، جمعه از ۱۷ خرداد ماه ساعت ۱۹ در سالن سپند به صحنه خواهد رفت.

در خلاصه داستان این نمایش آمده است: در روز عروسی دختر کوچک یک خانواده در سال ۱۳۶۹، با بالا گرفتن اختلافات اعضای خانواده، زخم‌های کهنه دوباره سر باز می‌کنند و درگیری بین شخصیت‌های نمایشی اوج می‌گیرد. در حالی که پدر خانواده بیمار و بیهوش روی تخت افتاده است، هر لحظه این خطر وجود دارد که مراسم عروسی به هم بخورد و...

تعداد بازدید : 182

ثبت نظر

ارسال