Fa En یکشنبه 27 آبان 1403 ساعت 13 و 19 دقیقه

لزوم استفاده از برنامه‌های حرم حضرت معصومه (س) برای الگوسازی در جامعه

لزوم استفاده از برنامه‌های حرم حضرت معصومه (س) برای الگوسازی در جامعه

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه در امر به معروف و نهی از منکر مأمور به نتیجه نیستیم، گفت: برای تحقق اهداف باید محیط و بستر مناسب را در جامعه ایجاد و در این راستا از برنامه‌های آستان‌های مقدس از جمله حرم حضرت معصومه سلام‌الله علیها به عنوان یک الگو و معیار استفاده کنیم.

پنجشنبه 11 بهمن 1397 ساعت 22:20

، به نقل از پایگاه خبری آستان حضرت معصومه سلام‌الله علیها، آیت‌الله عباس کعبی امروز پنج‌شنبه در نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر استان قم که در سالن محراب شبستان امام خمینی (ره) حرم مطهر انجام شد، بابیان اینکه در ستاد امر به معروف و نهی از منکر خیز انقلابی و تحول‌گرایی برداشته‌شده است، اظهار کرد: اگر اهداف این ستاد دنبال شود امر به معروف و نهی از منکر در ریل اصلی خود قرار خواهد گرفت.

وی با تاکید بر اینکه دولت موظف به اجرای قانون حمایت از آمر به معروف و ناهی از منکر است، اضافه کرد: هر دستگاهی که از مصوبات ستاد امر به معروف و نهی از منکر تخلف کند یک عمل مجرمانه را انجام داده و دادستان می‌تواند نسبت به این موضوع ورود کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری از امر به معروف و نهی از منکر به‌عنوان ضمانت عملی اجرای اسلام نام برد و گفت: امر به معروف و نهی از منکر قوه مجریه اسلام است که شاخصه‌های مشخصی دارد و می‌تواند اسلام را به اهداف برساند.

وی خاطرنشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر به نظام محتوایی اثربخش نیاز دارد که امیدواریم حوزه قم این نظام محتوایی را محقق کند و بر اساس فقه باید رویکردهای مردمی بودن در امر به معروف و نهی از منکر به صورت ویژه دنبال شود.

آیت‌الله کعبی بر لزوم عمومی شدن امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد و گفت: امر به معروف منحصر به یک ستاد نیست چراکه این امر، یک واجب فوری است و همه دستگاه‌ها و مجموعه‌ها از جمله حوزه باید خود را مخاطب این ستاد قرار دهد.

وی بابیان اینکه در امر به معروف و نهی از منکر مأمور به نتیجه نیستیم، تصریح کرد: این واجب دینی انسان‌ساز است و در راستای رسیدن به هدف اصلی معروفات باید به فرهنگ عمومی و منکرات به ضد فرهنگ تبدیل شود چراکه یکی از عناصر تأثیرگذار فشار اجتماعی است.

آیت‌الله کعبی هم‌افزایی دستگاه‌های کشور را راهکاری برای رسیدن به نتیجه دانست و مطرح کرد: امر به معروف و نهی از منکر از ارکان هندسه نظام اسلامی است به همین علت اجرای این واجب دینی باید از دستگاه‌ها دنبال شود.

این استاد برجسته حوزه از مقابله با جریان‌های سازمان‌یافته و کانون‌های فساد به‌عنوان یکی دیگر از رسالت‌های ستاد امر به معروف و نهی از منکر یاد کرد و افزود: این مجموعه‌ها غده‌های سرطانی منکرات هستند که با وجود آن‌ها نمی‌توان به ترویج معروف رسید، برای تحقق اهداف باید محیط و بستر مناسب را در جامعه ایجاد و در این راستا از برنامه‌های آستان‌های مقدس از جمله حرم حضرت معصومه سلام‌الله علیها به عنوان یک الگو و معیار استفاده کنیم.

وی با تاکید بر اینکه رویکرد تحول‌گرایانه در برنامه‌های امر به معروف و نهی از منکر باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: گزارش‌ها باید به صورت مستمر به مسئولان ارشد ستاد ارائه شود تا عملکرد مجموعه‌ها در هر دوره‌ای مشخص شود.


انتهای پیام

تعداد بازدید : 188

ثبت نظر

ارسال