Fa En شنبه 26 آبان 1403 ساعت 22 و 31 دقیقه

قول مساعد برای نام‌گذاری خیابانی به‌نام گلابدره‌یی

قول مساعد برای نام‌گذاری خیابانی به‌نام گلابدره‌یی

وصی زنده‌یاد محمود گلابدره‌یی از قول مساعد رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران برای نام‌گذاری خیابانی در شمیران به نام این نویسنده فقید خبر داد.

سه شنبه 25 دی 1397 ساعت 10:16

علی خلیلی - وصی زنده‌یاد محمود گلابدره‌یی - با اعلام این خبر به ایسنا، اظهار کرد: در حاشیه مراسم بزرگداشت بهروز رضوی و فرهنگ جولایی که  روز  ۲۰ دی‌ماه در تالار شهیدان نژادفلاح برگزار شد، با محمدجواد حق‌شناس - رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران - گفت‌وگویی داشتم. من از کمیسیون فرهنگی شورا گله کردم زیرا محمود که نویسنده اصیل تهرانی  و صاحب کتاب‌های بسیاری در رابطه با ادبیات داستانی بود مورد بی‌مهری شورا قرار گرفته و او را فراموش کرده‌اند.

 او افزود: این روزها هشتادمین زادروز محمود گلابدره‌یی بود و این‌ها هیچ‌کاری نکردند، حتی یک اطلاعیه ساده هم ندادند. من این گله را کردم و آقای حق‌شناس از خدمات فرهنگی و ادبی محمود گلابدره‌یی قدردانی کرده  و قول دادند خیابانی در محدوده شمیران، زادگاه گلابدره‌یی، به ‌نام او نام‌گذاری شود. فی‌المجلس نام چند خیابان را آوردم  و در همان مجلس قرار شد خیابانی درخور شخصیت ادبی محمود گلابدره‌یی معرفی کنم و  آقای حق‌شناس پروسه نام‌گذاری آن را خیابان را انجام بدهند.

خلیلی سپس بیان کرد: به مناسبت زادروز محمود گلابدره‌یی از امشب ساعت ۲۰ دقیقه مانده به ۱۲ شب (۲۳:۴۰) از رادیو تهران و در برنامه کتاب شب، کتاب «ده سال هوم‌لسی در آمریکا»  نوشته این نویسنده  با صدای بهروز رضوی به مدت شش شب بازخوانی می‌شود.

محمود گلابدره‌یی متولد ۲۸ دی‌ماه سال ۱۳۱۸ در شمیران، ۱۵ مرداد سال ۱۳۹۱ از دنیا رفت.  جلال آل احمد از معلم‌های دوران مدرسه او بود. گلابدره‌یی پس از به پایان رساندن دوران متوسطه، وارد دانشگاه تهران شد و تحصیل در رشته ادبیات را آغاز کرد، اما پس از مدتی تحصیلش را نیمه‌کاره رها کرد. سپس به لندن رفت و در دانشگاه بین‌المللی لندن در رشته ادبیات انگلیسی درس خواند.

گلابدره‌یی با انتشار رمان «سگ کوره‌پز» در دهه‌ ۱۳۴۰ به عرصه‌ نویسندگی وارد شد. او در سال ۱۳۵۰ رمان «پر کاه» را نوشت و رمان «بادیه» را در سال ۱۳۵۶ به چاپ رساند. «لحظه‌های انقلاب»، «پرستوها»، «دال»، «صحرای سرد»، «حکومت نظامی»، «سنگ به مثقال»، «آقا جلال» و «سفر به حجله‌گاه عشق» از دیگر آثار او هستند.

انتهای پیام

تعداد بازدید : 177

ثبت نظر

ارسال