Fa En دوشنبه 5 آذر 1403 ساعت 17 و 17 دقیقه

طرز تهیه گراتن میرزا قاسمی / مواد اولیه برای تهیه گراتن میرزا قاسمی

ساعت 24-طرز تهیه گراتن میرزا قاسمی / مواد اولیه برای تهیه گراتن میرزا قاسمی / طرز تهیه میرزا قاسمی / مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی / میرزا قاسمی بدون سیر / مواد لازم برای تهیه سس بشامل / طرز تهیه سس بشامل

دوشنبه 9 اردیبهشت 1398 ساعت 13:58

مواد اولیه برای تهیه گراتن میرزا قاسمی :
‏بادمجان سه ‏عدد کبابی
گوشت چرخ کرده دویست و پنجاه ‏گرم
پیاز یک ‏عدد برای مایه گوشتی
پیاز یک عدد برای میرزا قاسمی
سس بشامل به مقدار لازم
‏رب گوجه ، ‏پنیر پیتزا ، نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه گراتن میرزا قاسمی:
‏بادمجان‌ها را کبابی کنید . مراحل پخت میرزاقاسمی را پیش رفته و آماده کنید ( در قسمت پایین صفحه طرز تهیه میرزا قاسمی شرح داده شده است ). بعد پیاز خلالی سرخ شده ‏را با گوشت چرخ کرده سرخ نموده و رب و ادویه را اضافه کرده و روی حرارت ملایم تفت دهید تا مایه گوشتی آماده شود . سپس کف ظرف مناسبی را چرب نموده و میرزا قاسمی آماده شده را کف آن ریخته و مایه گوشتی آماده شده را روی آن اضافه نمایید . در آخر سس بشامل ( طرز تهیه در قسمت زیرین ذکر شده است ) را روی مواد ریخته و پنیر پیتزا را روی تمام مواد پخش کرده و حدود بیست ‏دقیقه درون فر قرار میدهیم تا جایی که پنیر آب شود . با مخلفات دلخواه میل کنید.

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی :
بادمجان متوسط دو عدد
گوجه فرنگی چهار عدد
سیر سه حبه
تخم مرغ دو عدد
روغن و نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه میرزا قاسمی :
بادمجانها رو به شکل عمودی در فر یا روی گاز کباب کنین و بعد از اینکه کباب شد پوستش رو جدا میکنیم و بادمجانها رو ساتوری می کنیم. در روغن سیر رنده شده و زردچوبه رو میریزیم و برای چند ثانیه کوتاه تفت میدیم و بادمجان ها رو بهش اضافه میکنیم و با روغن تفت میدیم . گوجه ها رو هم رنده میکنیم یا پوست کنده و یا ریز خرد میکنیم . در ظرف جدا گانه ای کمی گوجه ها رو تفت می دهیم که تا حدی آبش گرفته بشه. بعد به بادمجان های در حال تفت اضافه میکنیم و نمک و فلفلش رو هم اندازه می کنیم . بعد از اینکه با بادمجانها در روغن تفت خورد ، تخم مرغ ها رو مثل املت یا جداگونه اضافه می کنیم . البته دیدم که میرزاقاسمی رو بدون گوجه هم درست میکنند. به همین روش هست و تنها گوجه حذف میشه و بسیار هم لذیذ است . اگر از رنگ میرزا قاسمی راضی نبودید با اضافه کردن کمی رب گوجه مشکلتون حل میشه.

میرزا قاسمی بدون سیر:
معمولا افرادی هستن که از بوی سیر بدشون میاد و به همین دلیل این غذای خوشمزه رو نمیخورن. برای حل این موضوع میتوانید از پیاز به جای سیر استفاده کنین. البته به اندازه اصلی لذیذ نمیشه .

مواد لازم برای تهیه سس بشامل:
پیمانه  لیوان فرانسوی دسته داره.
 آرد : 2 قاشق سوپخوری ( غذاخوری سر پر )
کره : 20 گرم
شیر : 2 پیمانه
نمک ، فلفل سیاه به میزان لازم
پودر سیر  به دلخواه مقداری

طرز تهیه سس بشامل:
آرد دو بار الک شده رو تفت بدین تا بوی خامی اون در بیاد ولی تغییر رنگ ندهد . بعد کره آب شده رو اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم تا نسوزه . تا جایی که مخلوط آرد و کره حجم بگیره . بعد شیر را کم کم به آن اضافه میکنیم . نمک ، فلفل سیاه و ادویه دلخواه رو هم اضافه می کنیم . میذاریم روی حرارت و مرتب هم میزنیم تا سس غلظتی مثل فرنی پیدا کنه .
سس بشامل را میتونید جایگزین سس لازانیا کنید یا بریزید روی ماکارونی آماده یا ساندویج ، انواع خوراک و دیپ . حتی توی سوپ هم خوشمزه میشه . دستتون هم توی به کار بردن ادویه کاملا باز است. این سس مخصوص استفاده در داخل لازانیاست ، وجود این سس داخل لازانیا از خشک شدن مواد جلوگیری می کند و بدلیل وجود شیر مانع از پاشیده شدن لازانیا پس از پخت میشود . به اسم سس سفید ، برای تهیه انواع گراتن ، موساکا و سوفله ها هم کاربرد دارد. ( طرز تهیه گراتن میرزا قاسمی )

تعداد بازدید : 272

ثبت نظر

ارسال