Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 11 و 17 دقیقه

طرز تهیه کیک کشمشی و زعفرانی بدون فر / مواد لازم برای تهیه کیک کشمشی و زعفرانی بدون فر

ساعت 24-طرز تهیه کیک کشمشی و زعفرانی بدون فر / مواد لازم برای تهیه کیک کشمشی و زعفرانی بدون فر / نکات مهم تهیه کیک / بهترین روش تهیه کیک کشمشی / طرز تهیه کیک بدون فر

سه شنبه 21 اسفند 1397 ساعت 18:24

مواد لازم برای تهیه کیک کشمشی و زعفرانی بدون فر  :
پیمانه لیوان فرانسوی دسته داره.
آرد قنادی یک پیمانه + دو سوم پیمانه
نشاسته ذرت یک سوم پیمانه ( اگر در دسترس نداشتید ، به همین نسبت ، آرد سفید جایگزین کنید )
زعفران دم کرده غلیظ سه قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
گلاب یک سوم پیمانه
ماست دو سوم پیمانه
بکینگ پودر سه قاشق چایخوری
شکر یک پیمانه
کشمش نصف پیمانه ( میتونین گردو خرد شده یا انواع مغزیجات رو جایگزین کنید )
یک قاشق غذاخوری آرد برای آغشته کردن کشمش
روغن مایع نصف پیمانه
تخم مرغ چهار عدد

طرز تهیه کیک کشمشی و زعفرانی بدون فر :
ابتدای کار به چند نکته مهم توجه کنید :
-     تخم مرغ نباید یخ باشد : حتما اجازه دهید یکی دو ساعت بیرون یخچال باشد تا به دمای محیط برسد ( پیشنهاد می گردد برای گرم شدن تخم مرغ ها ، توی کاسه ، آب گرم ریخته ، تخم مرغ ها رو داخلش گذاشته تا گرم شوند ، بعد استفاده گردد) . این نکته تو بافت و پف کیک خیلی موثراست .
-    ماست یا شیر هم حتما کمی گرم باشد.
تخم مرغ ، شکر و وانیل رو حدود هفت هشت دقیقه با همزن میزنیم تا خوب پف کند و کامل سفید رنگ و کشدار گردد . بعد روغن رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم . بعد ماست ،  گلاب و زعفران رو اضافه میکنیم .
مخلوط آرد ، نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و در سه مرحله به مایه تخم مرغی اضافه کنید و بدون همزن برقی هم بزنید . در مرحله آخر همزن رو روشن کنید و مدت پانزده ثانیه هم بزنید تا گلوله های آرد باز گردد (بیشتر نباشد که پف کیک رو میگیره ) .
شعله پخش کن را روی شعله متوسط قرار دهید . اگه روی شعله کوچیک بزارید کیک خمیر میشود و پف نمی کند و اگه روی شعله بزرگ بزارید ، احتمال داره کیک بسوزد . اجازه دهید شعله پخش کن روی شعله متوسط یک ربع بماند تا خوب داغ گردد .حرارت هم باید کاملا ملایم باشد .
مواد رو داخل قابلمه به قطر بیست و سه ریخته . کف قابلمه رو چرب کنید . کاغذ روغنی حتما بندازید. ابتدا یک سوم مواد کیک رو داخل قابلمه بریزید . بعد یک سوم کشمش ها رو که اول مرطوب شده و بعد با آرد خوب مخلوط کردین روی آن بریزید . اصلا هم نزنید ، چون ته کیک می رود و میسوزد . بعد دوباره نصف مایه کیک باقیمانده رو بریزید و کشمش روی آن بریزید . در آخر باقی مایه کیک رو بریزین و بعد کشمش روی آن بریزید. ( پس توی سه مرحله مایه کیک و کشمش ها ریخته میشود ، چون اینطوری کشمش ها بطور یکنواخت داخل بافت کیک ، بعد از پخت قرار میگیرند ) . اصلا هم نزنید .
حالا قابلمه رو روی شعله پخش کن که گرم شده بزارید . درب قابلمه رو دم کنی بزارید و حرارت رو خیلی ملایم کنید . کیک حدود یک ساعت و نیم طول می کشد تا آماده شود . تا قبل از یک ساعت اصلا درب قابلمه رو برندارید ، چون پفش میخوابد . بعد از این زمان در رو بردارید ، اگر روی کیک خشک و پخته بود و دور کیک طلایی بود ، یا خلال دندون یا چاقو تست کنید ، اگه تمیز بیرون اومد آماده است و گرنه که بزارید بازهم بماند .
برای پخت داخل فر هم حدود 45 دقیقه ( البته بعد از نیم ساعت چک کنید چون دمای فرها متفاوته ) دمای 180 درجه قرار بدید . کیکی با بافتی عالی و سبک و طعم و عطر فوق العاده ای خواهید داشت .( طرز تهیه کیک کشمشی زعفرانی بدون فر )

تعداد بازدید : 265

ثبت نظر

ارسال