ساعت 24-طرز تهیه کتلت سیخی / مواد لازم برای تهیه کتلت سیخی / نکاتی درباره طعم و بافت بهتر کتلت / طرز تهیه کتلت خوشمزه
مواد لازم جهت تهیه کتلت سیخی برای 3 تا 4 نفر :
سیب زمینی خام دو عدد کوچک
گوشت چرخ کرده 300گرم
پیاز متوسط یک عدد
هویج کوچک یک عدد
نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر ، زردچوبه ، زیره سیاه به مقدار لازم
کمی پودر گل سرخ به مقدار لازم
پودر سوخاری کمی
تخم مرغ یک عدد
طرزتهیه کتلت سیخی:
در ابتدا سیب زمینی خام ریز رنده می کنیم ، سپس پیاز رنده شده ، را اضافه می نماییم در مرحله بعد هویج ریز رنده شده و گوشت چرخ کرده و پودر سوخاری را به ترتیب ترکیب کنید .
نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر ، زردچوبه ، زیره سیاه و تخم مرغ را اضافه کنید سپس کمی پودر گل سرخ را اضافه و همه مواد رو خوب ورز بدهید تا چسبندگی پیدا کند .
روی حرارت متوسط سرخ کنیند تا هم سرخ و مغز پخت گردد. میتوانید از قالبهای مخصوص هم استفاده کنید .
اگر از سیبزمینی پخته استفاده کردید ، حتما سیب زمینی خنک بشود و بعد رنده کنید . چون جنس سیبزمینی ها فرق داره ، در صورت وارفتن کتلت یا کوکو از یک یا نهایت دو تا تخم مرغ استفاده کنید .
نکاتی درباره طعم و بافت بهتر کتلت:
- سیب زمینی های کتلت رو هم خام و هم پخته میتوانید استفاده کنید و به سلیقه خودتون بستگی داره .
- در صورتی که کتلت رو با سیب زمینی خام درست کنید هنگام سرخ شدن روغن کمتری به خودشون می گیرند .
- حتما آب پیاز رو بعد از رنده شدن بگیرید . در غیر این صورت کتلت هنگام سرخ شدن وا میرود .
- بهتره گوشت کتلت کم چرب باشد تا شکل کتلت هنگام سرخ شدن بهتر حفظ بشود .
- حتما مایه کتلت رو خیلی خوب و با حوصله ورز بدهید تا منسجم بگردد و موقع سرخ کردن شکل خودش رو حفظ کند .
- در صورت شل بودن مایه کتلت هم میتوان از آرد نخودچی و هم آرد سوخاری استفاده کرد ولی آرد نخودچی باعث میشه کتلت پوک تری داشته باشیم .
- شعله گاز در هنگام سرخ شدن کتلت باید ملایم باشه تا کتلت ها علاوه بر سرخ شدن ، مغز پخت هم بشود .
- لازم نیست درب ماهیتابه در هنگام سرخ شدن کتلت بسته باشد ، چون امکان دارد کتلت حالت خمیری پیدا کند .
- حتما کتلت ها رو بعد از سرخ شدن روی دستمال قرار دهید تا روغن اضاقه آن جذب دستمال شده و زیاد روغنی نباشد. ( طرز تهیه کتلت سیخی )
ثبت نظر