ساعت 24 - طرز تهیه کبه عربی / مواد لازم جهت تهیه کبه عربی / بهترین روش تهیه کبه عربی / خوشمزه ترین طرز تهیه کبه عربی / نکات مهم تهیه کبه / طرز تهیه کبه قالبی
مواد میانی کبه :
• سینه مرغ پخته و ریش ریش شده یا گوشت چرخ کرده
• پیاز ۱عدد
• سیر دوحبه
• فلفل دلمه ۱ عدد
• قارچ سه_چهار عدد
• سبزی (جعفری و ریحان) ۲ ق غ
• زرشک یا کشمش به دلخواه
• رب گوجه ۲ ق غ
• نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه
طرز تهیه مایه گوشتی کبه :
• در ابتدا پیاز خرد شده را تفت می دهیم ، سپس سیر رنده شده را هم اضافه کرده و تفت می دهیم . بعد مرغ ریش شده را به ترکیب اضافه کرده و بعد سبزیجات را اضافه کرده و تفت می دهیم در آخر زرشک ، رب گوجه و نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه را اضافه و مخلوط نموده و تفت می دهیم . ( طرز تهیه کبه عربی )
طرز تهیه کبه عربی:
برای تهیه کبه حدود سه پیمانه برنج پخته شده را با دو تا سیب زمینی آبپز شده ، چرخ و میکس می کنیم . بعد نمک ، فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه و خوب ورز می دهیم. دست های خودتان رو چرب کرده و از مایه برنجی به اندازه یه نارنگی برداشته و کف دست باز کرده و یه قاشق از مایه گوشتی وسطش گذاشته ( ضخامت مایه برنجی باید یک اندازه باشد و نازک هم نباشد!! مایه گوشتی هم دقیقاً وسط گذاشته گردد) .
خمیر برنجی رو بخوبی می بندیم و با دست شکل میدهیم . در آخر هم داخل پودر سوخاری غلط می دهیم و حدود نیم ساعت تو فریزر می گذارم تا خوب منسجم گردد .
در آخر سرخ میکنم و روی دستمال مخصوص آشپزخونه روغن اضافه آن را میگیرم .
در خیلی دستورهای پخت کبه از برنج کته ای پخته شده استفاده می گردد اما پیشنهاد می گردد از برنج اضافه که شب قبل پخته شده استفاده شود . پس با برنج آبکشی شده و دم کشیده هم می شود درست کرد .
در بعضی رسپی ها هم به جای برنج از بلغور گندم استفاده میکنند و اینکه میشود به جای سرخ کردن ، کبه ها را داخل فر پخت ، که در این صورت پودر سوخاری هم میشود اضافه نکرد و فقط تو سینی فر که کبه ها رو چیدید ، کمی روغن اسپری کنید یا با برس روی آن بمالید ( پیشنهاد می گردد قالب سیلیکونی را چرب کرده و اول یه لایه از خمیر برنجی و بعد مایه گوشتی و دوباره خمیر برنجی ریخته شود ) با دمای 160درجه حدود چهل دقیقه یا تا زمانی که طلایی و مغز پخت بشود . دما و مدت زمان پخت فرها متفاوت می باشد. ( طرز تهیه کبه عربی )
ثبت نظر