Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 10 و 22 دقیقه

طرز تهیه کاپ کیک موز و نوتلا / مواد لازم تهیه کاپ کیک موز و نوتلا

ساعت 24-طرز تهیه کاپ کیک موز و نوتلا / مواد لازم تهیه کاپ کیک موز و نوتلا / خواص موز / خوشمزه ترین روش تهیه کاپ کیک

دوشنبه 20 اسفند 1397 ساعت 22:30

مواد لازم تهیه کاپ کیک موز و نوتلا :


پیمانه لیوان فرانسوی دسته داره.
تخم مرغ دو عدد
 شکر یک پیمانه سر خالی
ماست نصف پیمانه  (میتونین شیر ، آب میوه طبیعی یا صنعتی ، شربت خونگی یا صنعتی رو جایگزین کنین )
روغن مایع نصف پیمانه
آرد دو پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
 وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
(اسانس وانیل جایگزین عالیتری می باشد )

طرز تهیه :
تخم مرغ ، شکر و وانیل رو پنج دقیقه کامل با همزن مخلوط کرده تا کرم رنگ و کشدار گردد . بعد به ترتیب ماست و روغن رو اضافه می نماییم .
 بعد آرد رو که همراه بکینگ پودر سه بار الک شده ، توی دو مرحله میریزیم . می توانید پودر کاکائو هم بزنین که شکلاتی بشه ( به همون اندازه که پودر کاکائو اضافه می کنین از آرد سفید کسر کنید ) .
داخل قالب مافین ، کپسول کاغذی گذاشته و کمی از مایه کیک رو میریزم و بعد یه برش موز ، کمی شکلات نوتلا ( شکلات صبحانه ) و کمی سس کاراملی و در آخر کمی مایه کیک را اضافه می نماییم . باید تا دو سوم قالبتون رو با مایه کیک پر کنید .
نهایتا داخل فر از قبل گرم شده حدود چهل دقیقه با دمای 180درجه پخته می گردد .
 البته بعد از نیم ساعت چک کنید چون دمای فرها متفاوت می باشد . اگه نیاز به پخت داشت زمان بدهید . برای طلایی شدن روی کیک هم میتوانید گریل کنید .( طرز تهیه کاپ کیک موز و نوتلا )

خواص موز
موز یکی از محبوب ترین میوه های جهان است.

بومی به جنوب شرقی آسیا، آنها در حال حاضر در بسیاری از نقاط گرم جهان رشد می کنند.

موزها در رنگ، اندازه و شکل متفاوت است.

شایع ترین نوع Cavendish است که نوعی موز دسر است.

موز حاوی مقدار منصفانه فیبر و همچنین چند آنتی اکسیدان است. یک موز متوسط (118 گرم) همچنین دارای:

    پتاسیم: 9٪ RDI
    ویتامین B6: 33٪ از RDI
    ویتامین C: 11٪ از RDI
    منیزیم: 8٪ RDI
    مس: 10٪ از RDI
    منگنز: 14٪ از RDI
    کربن خالص: 24 گرم
    فیبر: 3.1 گرم
    پروتئین: 1.3 گرم
    چربی: 0.4 گرم

هر موز فقط حدود 105 کالری دارد و تقریبا منحصرا از آب و کربوهیدرات تشکیل شده است. موز حاوی پروتئین بسیار کم و تقریبا بدون چربی است.

کربوهیدرات ها در موزهای سبز و نابالغ عمدتا از نشاسته مقاوم هستند، اما به محض رسیدن موز، نشاسته به شکر (گلوکز، فروکتوز و ساکاروز) تبدیل می شود.

موز غنی از پکتین است، نوعی فیبر است که گوشت را به شکل ساختاری اسفنجی آن می دهد.

موز متوسط دارای حدود 3 گرم فیبر است که موز را به منبع فیبر نسبتا خوب تبدیل می نماید.

موز حاوی دو نوع اصلی فیبر است:

    پکتین: بعد از رسیدن موز کاهش می یابد.
    نشاسته مقاوم: در موزهای نرسیده یافت می شود.

نشاسته مقاوم در هنگام هضم غذا را از بین می برد و در روده بزرگ شما قرار می گیرد، که باعث باکتری های مفید در روده شما می شود.

علاوه بر این، برخی از مطالعات پیشنهاد می کنند که پکتین می تواند در مقابل سرطان روده بزرگ از انسانها محافظت کند

پتاسیم منبعی است که برای سلامت قلب ضروری است - به ویژه کنترل فشار خون.

با وجود اهمیت آن، تعداد کمی از مردم پتاسیم را در رژیم غذایی خود دریافت می کنند .

موز یک منبع غذای عالی پتاسیم است. یک موز متوسط (118 گرم) شامل 9 درصد RDI است.

رژیم غذایی غنی از پتاسیم می تواند به کاهش فشار خون کمک کند، و افرادی که مقدار زیادی پتاسیم مصرف می کنند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را به میزان 27٪ کاهش می دهند.

علاوه بر این، موز حاوی مقادیر قابل توجهی از منیزیم است که برای سلامت قلب نیز مهم است. ( طرز تهیه کاپ کیک موز و نوتلا )

تعداد بازدید : 238

ثبت نظر

ارسال