Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 7 و 11 دقیقه

طرز تهیه پودینگ قهوه ای ایرلندی / طرز تهیه پودینگ قهوه

ساعت 24- طرز تهیه پودینگ قهوه ای ایرلندی / طرز تهیه پودینگ قهوه / طرز تهیه موس شکلات و نعنا / مواد لازم  جهت تهیه پودینگ قهوه ای ایرلندی / مواد لازم جهت تهیه پودینگ قهوه / مواد لازم جهت تهیه موس شکلات و نعنا

یکشنبه 5 خرداد 1398 ساعت 3:42

مواد لازم  جهت تهیه پودینگ قهوه ای ایرلندی برای 4 نفر :

نشاسته ذرت دو قاشق غدا خوری

شکر قهوه ای یک چهارم فنجان + دو قاشق غدا خوری

نمک خیلی کم

خامه سنگین دو فنجان

پودر فوری اسپرسو

یک قاشق غذا خوری یا یک و نیم قاشق غذا خوری پودر فوری قهوه

عصاره وانیل یک قاشق چای خوری

خامه ی روی پودینگ خامه سنگین

شکر یک چهارم فنجان + 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه پودینگ قهوه ای ایرلندی :

پودینگ قهوه ای ایرلندی دسری خوشمزه است که به راحتی تهیه می گردد و برای سفره های ماه مبارک رمضان تزیین مناسبی می باشد این دسر طرفداران زیادی دارد و پیشنهاد می گردد برای یک بار هم که شده این دسر خوشمزه و عالی را امتحان نمایید.

مقدار شیرینی پودینگ کم است و زمانی که با خامه سنگین مخلوط می گردد طعم عالی و متعادلی خواهد داشت.

برای تهیه خامه می توان به صورت آماده از بازار خریداری نمود.

در ابتدا نشاسته ذرت ، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید . خامه سنگین را اضافه نموده روی حرارت بخار آب با همزن برقی مخلوط کنید تا نرم و غلیظ گردد .

خامه را از روی حرارت برداشته و پودر اسپرسو را اضافه نمایید و قاطی کنید . پودینگ را به میزان برابر در شش لیوان ریخته و 2 ساعت در یخچال قرار داده تا خنک گردد .

جهت آماده نمودن خامه روی پودینگ خامه را با سرعت بالای همزن قاطی نمایید و در حین هم زدن شکر را یک قاشق یک قاشق به آن اضافه نموده تا پوک و غلیظ گردد .

مقدار کمی پودر اسپرسو به اندازه ای که بین دو انگشت قرار بگیرد به خامه اضافه کنید و روی پودینگ ها را با خامه پرنموده و در صورت تمایل با شکلات سکه ای تزئین نمایید.

 مواد لازم برای تهیه پودینگ قهوه :

شیر                  سه و نیم پیمانه

زرده تخم مرغ       چهار عدد درشت

شکر                نصف پیمانه

وانیل                      کمی

قهوه سرد            نصف پیمانه

طرز تهیه پودینگ قهوه:

برای تهیه پودینگ قهوه ابتدا شیر را در قابلمه ای ریخته و حرارت را روی شعله ملایم قرار دهید تا شیر به مرور زمان بجوش بیاید و سپس زیر حرارت را خاموش نموده تا خنک گردد. در هنگامی که شیر در حال گرم شدن و بجوش آمدن می باشد در کاسه ای بزرگ زرده تخم مرغ،وانیل،قهوه را با هم قاطی نمایید و شکر را کم کم اضافه نمایید و با قاشق با مواد هم بزنید پس از ولرم شدن شیر آن را به مخلوط تخم مرغ و قهوه…اضافه نمایید و با استفاده از قاشق هم بزنید

فرتان را روی 170درجه سانتی گراد قرار دهید سپس در شش ظرف که هر ظرف مخصوص یک نفرمی باشد مواد را بریزید(هر چه ظرف ها کوچک تر باشد پودینگ زودتر پخته می گردد) و در سینی فر آب جوش بریزید و ظرف ها را در سینی قرار دهید و به مدت یک ساعت صبر کرده تا در فر مایع بماند و بپزد و خودش را بگیرد. پس از یک ساعت تامل نموده تا پودینگ قهوه کمی خنک گردد سپس به مدت دو ساعت در یخچال ظروف ها را قرار دهید و به هر مدلی که تمایل دارید تزیئن نموده و میل نمایید.

مواد لازم برای تهیه موس شکلاتی نعنا :

 

شکلات تخته ای دویست  گرم

خامه صبحانه یک پاکت

پودر ژلاتین دو قاشق غذا خوری

وانیل مقداری

شیر یک لیوان

شکر نصف لیوان

بستنی وانیلی کوچک یکدعدد

ژله لیمو نعنا نصف بسته

برگ نعناع به مقدار دلخواه

طرز تهیه موس شکلاتی نعنا:

در ابتدا جهت تهیه لایه ‌شکلاتی‌ پودر ژلاتین به صورت بن ماری حل می نماییم تا شفاف گردد.در مرحله بعد شکلات و شیرو شکر روی حرارت قرار داده تا شکلات و شکر آب گردد.

سپس خامه را اضافه می کنیم و آرام هم می زنیم تا تمام مواد حل گردد.در ادامه ‌پودر ژلاتین بن ماری شده و وانیل را اضافه می نماییم، از روی حرارت برداشته ومی گزاریم ‌خوب خنک ‌گردد.قالب مورد نظر چرب نموده و موس شکلاتی می ریزیم و صبر می کنیم تا دریخچال به اصطلاح ببندد.( پیشنهاد می گردد از قالب فیلینگ کیک استفاده نمایید )

جهت بخش نعنایی ابتدا برگ نعناع با نصف‌ بسته خامه صبحانه و  یک بسته کوچک بستی وانیلی داخل مخلوط کن بریزید.

نصف بسته ژله‌ نعنا لیمو با نصف لیوان‌آب‌جوش خوب قاطی نمایید صبر کنید تا خنک گردد. بعد از خنک ‌شدن به خامه و نعناع و بستنی اضافه می نمایید

وقتی خنک ‌گردید لایه روی موس شکلاتی ریخته و در یخچال می گزاریم با شکلات وبرگ‌ نعنا تزیین‌ می نمایید

مزه شکلات و نعنا باهم‌ خیلی خوشمزشه می باشد ( طرز تهیه پودینگ قهوه ای ایرلندی )

تعداد بازدید : 224

ثبت نظر

ارسال