Fa En یکشنبه 4 آذر 1403 ساعت 12 و 46 دقیقه

طرز تهیه پاناکوتا با ژله خرد شیشه / مواد لازم برای تهیه پاناکوتا با ژله خرد شیشه

ساعت 24-طرز تهیه پاناکوتا با ژله خرد شیشه / مواد لازم برای تهیه پاناکوتا با ژله خرد شیشه / طرز تهیه پاناکوتا خوشمزه / خواص ژلاتین

شنبه 8 تیر 1398 ساعت 19:30

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا با ژله خرد شیشه :
دو پیمانه شیر
یک پیمانه شکر
چهارصد گرم خامه
ژله : چهار تا پنج رنگ
 وانیل : مقداری
برگ ژلاتین : چهار برگ

طرز تهیه پاناکوتا با ژله خرد شیشه :
در ابتدا دو پیمانه شیر و یک پیمانه شکر و چهار صد گرم خامه رو درون قابلمه بریزین با مخلوط کن دستی خوب مخلوطش کنید تا یک دست بشه بعد روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب آن را هم بزنید.
داخل یه کاسه بزرگ آب سرد بریزین و چهار عدد برگ ژلاتینو داخل آن قرار دهید و کمی زمان بدین تا برگ ژلاتین نرم بشه بعد برگ های ژلاتینو دونه دونه بردارین آبشو بگیرین و به مواد شیر که کاملا گرم شده اضافه کنین و خوب هم بزنین تا  ژلاتین خوب داخل مایع حل بشه بعد حرارت را خاموش کنین و 1/8 قاشق چای خوری وانیل رو به آن اضافه کنین و صبر کنید تا مایه تون کاملا خنک بشود
برای ژله شیشه خرده چهار تا پنج رنگ ژله رو به دلخواه با روشی که روی پاکت آن نوشته آماده کنید بزارین تو بخچال تا خودشو بگیره بعد اونا رو تو ظرف برگردونین به اندازه های یکسان برش بزنین بریزین کف قالبتون و پاناکوتا رو هم بعد از آماده شدن بزارین تا کاملا سرد بشه و بریزین رو ژله هاتون بزارین 7 الی 8 ساعت تو یخچال بمونه بعد از آماده شدن کف قالب تان را کمی تو آب داغ بزنین و لبه های دسرتان را آهسته با چاقو از قالب جدا کنین تو ظرف سرو برگردونین میتوانین با خامه فرم گرفت ، ترایفلهای رنگی و یا انواع میوه های فصل تزئینش کنین
یادتون باشه وقتی ژله هاتونو خواستین تو ظرف برگردونین که کاتش کنین ازقبل کمی ظرفتونو خیس کنین تا ژله ها به ظرف نچسبه
نکته برای شفاف شدن ژله ها این است که هر دو لیوان را از آب داغ استفاده کنید و این که ژله ها را به روش بن ماری روی بخار کتری آماده نمایید.
امیدوارم با آماده کردن این دسر خوشمزه و شیک در مهمانی های خود از آن لذت ببرید نوش جان
در ادامه به خواص ژلاتین برای شما می پردازیم :

خواص ژله و ژلاتین :
ژلاتین یک پروتئین ساخته شده از محصولات حیوانی است.

ژلاتین برای از دست دادن وزن و برای درمان استئوآرتریت، آرتریت روماتوئید و استخوان های شکننده (پوکی استخوان) استفاده می شود. برخی از افراد نیز برای تقویت استخوان ها، مفاصل و ناخن ها از آن استفاده می کنند. ژلاتین همچنین برای بهبود کیفیت مو و کوتاه کردن بهبودی پس از ورزش و آسیب های مرتبط با ورزش استفاده می شود.

در تولید، ژلاتین برای آماده سازی غذاها، لوازم آرایشی و داروها استفاده می شود.

چگونه کار می کند؟
ژلاتین حاوی کلاژن است. کلاژن یکی از مواد تشکیل دهنده غضروف و استخوان است. به همین دلیل است که برخی افراد فکر می کنند ژلاتین ممکن است برای آرتریت و سایر شرایط مشترک کمک کند.

تحقیقات اولیه نشان می دهد که ژلاتین ممکن است درد را کاهش دهد و عملکرد مشترک را در افراد مبتلا به استئوآرتریت بهبود بخشد.
    استخوانهای نازک (پوکی استخوان).
    بهبود کیفیت مو.
    کاهش تمرکز پس از ورزش و آسیب های مربوط به ورزش.
    تقویت استخوان ها و مفاصل.
    تقویت ناخن ها.
    کاهش وزن.
    شرایط دیگر.

شواهد بیشتری برای ارزیابی اثربخشی ژلاتین برای این مورد نیاز است

اثرات جانبی و ایمنی
ژلاتین به احتمال زیاد برای بسیاری از مردم در مقادیر غذایی کاملا ایمن است. این مقدار احتمالا در مقادیر بیشتر به عنوان دارو استفاده می شود. برخی شواهد وجود دارد که ژلاتین در دوزهای تا 10 گرم روزانه می تواند تا 6 ماه با خیال راحت مصرف شود.

ژلاتین می تواند طعم ناخوشایند، حساسیت سنگین در معده، نفخ، سوزش سر دل و بی حسی را ایجاد کند. ژلاتین در برخی افراد ممکن است واکنش های آلرژیک ایجاد کند.

برخی از نگرانی ها در مورد ایمنی ژلاتین وجود دارد زیرا از منابع حیوانی می آید. بعضی از مردم نگران هستند که شیوه های تولید ناامن ممکن است منجر به آلودگی محصولات ژلاتین با بافت های حیوانی بیمار، از جمله مواردی که ممکن است بیماری جنون گاوی (انسفالوپاتی اسپون گاوی گاو) را منتقل کند. اگر چه این خطر به نظر کم می رسد، بسیاری از کارشناسان توصیه نمی کنند که از مکمل های مشتق شده حیوان مانند ژلاتین استفاده کنند.
هشدارها و هشدارهای ویژه:

بارداری و شیردهی: در مورد ایمنی ژلاتین در هنگام استفاده در حین بارداری و شیردهی کافی نیست. ( طرز تهیه پاناکوتا با ژله خرد شیشه )

تعداد بازدید : 277

ثبت نظر

ارسال