Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 5 و 8 دقیقه

طرز تهیه ناگت پاستا / طرز تهیه ناگت میگو و ماهی

ساعت 24-طرز تهیه ناگت پاستا / طرز تهیه ناگت میگو / طرز تهیه ناگت ماهی / مواد لازم برای تهیه ناگت پاستا / مواد لازم برای تهیه ناگت میگو / مواد لازم برای تهیه ناگت ماهی

شنبه 15 تیر 1398 ساعت 2:46

مواد لازم برای تهیه ناگت پاستا:
ماکارونی فرمی دو لیوان ،
 شیر دو نیم لیوان ،
کره پنجاه کرم ،
 پنیر موزارلا یا همون پنیر پیتزا دویست گرم ،
 پنیر خامه ای ( من لبنه استفاده کردم ) دو قاشق سر پر ( صد گرم ) ،
نمک و فلفل سیاه به اندازه ی کافی ،
فلفل سبز تند ( مکزیکی ) سه چهار عدد ،
 سوسیس کوکتل سه عدد ( به جای بیکین سرخ شده )
 پنیر چدار صد وپنجاه گرم ( من نزدم )
 پارمسان رنده شده دو ق س ( من نزدم )
روغن برای سرخ کردن ،
پودر سوخاری دو بسته ،
 آرد یک لیوان ،
تخم مرغ درشت دوعدد.

طرز تهیه ناگت پاستا:
در ابتدا ماکارونی و شیر و باهم تو قابلمه می گذاریم رو اجاق  قرار می دهیم تا بپزه نکته پخت این است که دقت نمایید که
 باید شیر کاملا جذب ماکارونی بشود ولی اگر ماکارونی ها کمی زنده بود ، نصف لیوان شیر دوباره اضافه کنین تا کاملا مغزپخت بشوند ..
 در این هنگام که ماکارانی در حال پختن است شما باید سوسیس ها رو نگینی خرد کنین و سرخ کنین .. فلفل ها رو ریز خرد کنین ..
وقتی از پخت کامل پاستا مطمئن شدیم ، اجاق و خاموش می کنیم و همه ی مواد و اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم ..
در مرحله بعد داخل یه ظرف دیواره دار مثل ماهیتابه و یا یه ظرف پیرکس کیسه فریزر می گذاریم و مواد و انتقال می دهیم به ظرف و سطح آن را صاف می کنیم و کیسه فریزر و می کشیم روی مواد و دو سه ساعت می گذاریم فریزر.. از فریزر درمی آوریم و به اندازه های دلخواه برش می زنیم و داخل آرد می غلتونیم بعد تخم مرغ و بعد پودر سوخاری و بعد داخل روغن فراوان سرخ می کنیم
.. از این مقدار مواد 24 ناگت آماده می شود ولی اگر برش هاتون کمی کوچکتر باشه بیشتر از این هم می توان آماده نمود .. به نظرم یه خورده کوچکتر از این برش میزدم شیکتر هم میشد.

نکته: ظرفی رو که برا سرخ کردن ناگت ها انتخاب می کنید ، حتما دیواره بلند باشد.
 

مواد لازم برای تهیه ناگت میگو خانگی :

میگو پاک شده وله شده:۲۰۰گرم
تخم مرغ : یک عدد
سیر:۲حبه
پنیر پیتزای رنده شده:یک پیمانه
نمک,زردچوبه,فلفل سیاه:به مقدار لازم
ارد سوخاری یا پودر نان باگت ،
کمی پودر گشنیز و پودر زیره
زنجبیل تازه:به مقدار لازم
کنجد:یک پیمانه
روغن سرخ کردنی

طرز تهیه ناگت میگو خانگی :
در ابتدا میگو وسیر را چرخ می نماییم یا با چاقو خرد می کنیم در مرحله بعد نمک وادویه وتخم مرغ ونصف پیمانه آرد سوخاری را به آن می افزاییم و با دست ورز می دهیم.بعد به میزان  یک گردو از مواد را برداشته داخلش یک قاشق چای خوری پنیر پیتزا قرار داده و به ان شکل دلخواهمان را می دهیم.سپس یک ور آن را درکنجد وسمت دیگر را در ارد سوخاری می چرخانیم و در روغن فراوان سرخ می  نماییم

مواد لازم برای تهیه ناگت ماهی :
600 گرم ماهی
40 گرم آرد سفید
2 قاشق غذاخوری آبلیمو تازه
5 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
30 گرم کره
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم

طرز تهیه ناگت ماهی :

در ابتدا ماهی را در فریزر قرار دهید تا یخ ببندد ( تا راحت تر شکل بگیرد ) بعد به قطعات کوچک خرد نمایید (اندازه ای که 2 تا انگشتتون رو کنار هم بزارید ) بعد از باز شدن یخ ماهی با نمک و فلفل و آبلیمو طعم خوبی به ماهی بیافزایید. نیم ساعت در این مواد باید باقی بماند.

سپس در سه کاسه، به ترتیب تخم مرغ و آرد سفید و آرد سوخاری قرار دهید، ( هر کدام جداگانه ) تخم مرغ را کمی هم بزنید.

بعد ماهی ها را به ترتیب اول داخل آرد سفید بزنید و کمی تکان دهید تا آرد اضافی آن خارج گردد. بعد داخل تخم مرغ در آخر درون آرد سوخاری بزنید و سپس در تابه ای که روغن و کره ریخته و داغ شده، حدود 5 دقیقه سرخ نمایید تا دو طرفش طلایی گردد، آرد سفید برای این است که تخم مرغ و آرد سوخاری بیشتر به ماهی بچسبد.

حرارت تابه را کم و زیاد نکنید ، در غیر اینصورت ماهی ها خرد می گردد. موقع برگرداندن ماهی با احتیاط این کار را انجام دهید تا خرد نگردد. این غذا را به همره سیب زمینی سرخ کرده یا سالاد سیب زمینی سرو نمایید. لیمو و زیتون را نیز به همراه این غذا توصیه می نمایم. ( طرز تهیه ناگت پاستا )

تعداد بازدید : 252

ثبت نظر

ارسال