Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 11 و 13 دقیقه

طرز تهیه نان ماست / مواد لازم جهت تهیه نان ماست

ساعت 24-طرز تهیه نان ماست / مواد لازم جهت تهیه نان ماست / نکاتی در مورد بافت نان ماست / طرز تهیه نان آسان / بهترین روش تهیه نان ماست / طرز تهیه نان خوشمزه کنار سوپ

شنبه 24 فروردین 1398 ساعت 13:0

طرز تهیه نان ماست واقعا ساده است . فقط نیاز به  آرد و بکینگ پودر ، ماست و کمی روغن دارد . نه نیاز به برنامه ریزی از قبل دارد ، نه هم زدن ، نه ورز دادن می خواهد.  به سرعت می پزد و بافت آن هم حجیم و ابری است . یک گزینه مناسب برای عصرانه یا شام و حتی سفره افطار می باشد.

مواد لازم جهت تهیه نان ماست :
پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار می باشد.
 آرد  دو پیمانه
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر سه قاشق چایخوری
ماست یک و یک چهارم پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه

طرزتهیه نان ماست :
در ابتدا فر را روی 200 درجه گرم کنید . سپس آرد ، نمک و بکینگ پودر را داخل یک کاسه ریخته و خوب مخلوط می کنیم . آرد را با قاشق چوبی کنار زده و وسط کاسه حاوی آرد را یک حفره ایجاد می کنیم . روغن مایع و ماست را داخل این حفره میریزیم . با قاشق چوبی خوب آن را مخلوط می کنیم .
در مرحله بعد یک قالب گرد 23 سانتی را کاغذ روغنی انداخته و کاغذ را چرب می کنیم . مایه نان را در قالب میریزیم .
مایه نان یک مایه سفت است  و باید با قاشق کف قالب پهنش کرد . پیشنهاد می گردد سطح نان را صاف نکنید و بگذارید به همین حالت بماند . به نظر جالب ترمی گردد. روی نان میتونید پودر پاپریکا بریزید . یا نعناع و شوید خشک یا کنجد یا هرچه که دوست دارید بر روی نان بریزید .
بعد داخل فر قرار می دهیم به مدت 25 تا 30 دقیقه  کافی است. ولی بعد از بیست دقیقه چک کنید . اگر پخته بود از فر خارج کنید . نان را بعد از پخت ار فر خارج کرده و کاغذ دورش را باز کنید . بوی نان تازه ، همه خونه را پر می کند . بافت نان ماست ساده ما ، کاملا مثل بافت یک نان است .

توضیحات درمورد بافت نان :
نکته هایی که در مورد بافت نان می توان گفت این است که آردها که درصد جذب شان متفاوت است یک عامل برای تغییر در بافت نان می باشد .
عامل دوم میزان رطوبت ماست است و خب بعضی از ماست ها شل تر و آبدارتر هستند . شما می توانید این نان را با ماست ترش ، ماست شیرین ، ماست هم زده ، ماست کم چرب ، ماست پر چرب و ... خلاصه انواع ماست ها آماده نمایید. فقط بافت نان فرق خواهد کرد . شما با چند مدل ماست امتحان  کنید که متوجه شوید کدام بافت را بیشتر می پسندید . هیچ کدام باعث نمی شود نان شما خراب یا بدمزه گردد . فقط چون ذائقه ها متغیراست ، امکان دارد از بعضی نان ها با بعضی ماستها بیشتر لذت ببرید . تجربه کنید . همین نان را می توانید طعم دار  نمایید برای این کار  با اضافه کردن سبزیجات خشک یا تازه  این امر ممکن می گردد.
 میتوانید نان را تکه تکه کنید و در کنار سوپ ، سرو کنید . میتوانید افقی برش بزنید و با آن ساندویج لوف درست کنید . البته که خوردن خالی آن هم خوشمزه است . ( طرز تهیه نان ماست )

تعداد بازدید : 200

ثبت نظر

ارسال