ساعت 24-طرز تهیه نان سوپ کنجدی / مواد لازم جهت تهیه نان سوپ کنجدی / بهترین روش تهیه نان برای سوپ / طرز تهیه خوشمزه ترین نان سوپی
مواد لازم جهت تهیه نان سوپ کنجدی:
پیمانه لیوان فرانسوی دسته داره.
۳ پیمانه آرد
یک پیمانه آب ولرم
یک عدد تخم مرغ
پنج قاشق غذاخوری روغن مایع
یک قاشق مربا خوری خمیر مایه فوری
یک قاشق چای خوری شکر
نصف قاشق نمک
کنجد به مقدار لازم
زرده تخممرغ برای رومال نان
طرز تهیه نان سوپ کنجدی :
برای شروع ابتدا باید خمیر مایه به عمل بیاید . پس آب ولرم را داخل یک کاسه میریزیم و شکر را با آن مخلوط میکنیم ، بعد پودر خمیر مایه فوری را روی سطح آب پاشیده و کمی هم میزنیم و درپوش روش میزاریم و برای ۱۰ دقیقه به آن زمان میدهیم تا به عمل بیاید . ولرم بودن آب و شکر برای به عمل آمدن پودر خمیر مایه ضروری هست ولی این مقدار شکر اصلا باعث شیرین شدن نان نمی شود .
در مرحله بعد تا خمیر مایه به عمل بیاید ، تخم مرغ ، نمک و روغن را در حد مخلوط شدن هم میزنیم . حالا خمیر مایه هم به عمل آمده و پف کرده . مخلوط خمیر مایه را داخل کاسه تخم مرغ میریزیم و باز در حد مخلوط شدن هم میزنیم .
حالا آرد را الک کرده و به مایه کم کم اضافه می کنیم . بهتراست حدود نصف پیمانه از آرد را نگه داریم و در نهایت اگه خمیرمان هنوز خوب منسجم نشده بود ، به آن اضافه کنیم چون ممکن هست اگر همه آرد را یک مرتبه بریزیم ، خمیرمان سفت بشود .
ابتدا مخلوط را با قاشق هم میزنیم و وقتی شکل گرفت و منسجم شد ، با دست شروع به ورز دادن میکنیم . ورز دادن خمیر جز مهمترین بخش برای داشتن یک نان با کیفیت هست . پس با حوصله حدود ده دقیقه خمیرتان را خوب ورز بدهید .
بعد خمیر را داخل یک ظرف تمیز که کف آن را چرب کردید بذارید و روی ظرف را هم با سلفون بپوشانید و بذارید جای نسبتا گرم تا ور بیاید . حدود یک ونیم تا دو ساعت بعد حجم خمیر تقریبا دو برابر میشود .
حالا مجددا خمیر را ورز بدهید تا پفش بخوابد و بعد تکه های کوچکی از خمیر بردارید و به شکل لوله یا گیس بافت درآورده و روی کاغذ روغنی بذارید . این مقدار خمیر حدود ۳۰تا ۳۵عدد نان سوپ به ما میدهد . البته بستگی به سایز نانها دارد .
خمیرهای فرم داده شده را برای نیم ساعت دیگر استراحت بدهید و بعد روی خمیرها را با فرچه ، زرده تخم مرغ بمالید و کنجد و سبزیجات معطر (دلخواه) بپاشید .
نهایتا خمیر ها را برای مدت ده تا بیست دقیقه ، داخل فری که از قبل با دمای 180درجه گرم کردیم ، میگذاریم تا بپزند و در آخر کمی گریل را روشن میکنیم تا رویشان هم برشته شود .
نانهای ممعمولا خیلی زودتر و توی همان ده دقیقه اول می پزند و می توانید از فر خارج نمایید . ولی اگر دوست دارید نان ترد و حالت کرانچی داشته باشید ، بهتر هست تا بیست دقیقه داخل فر بمانند . نان های کنجدی را میتوانید با انواع سوپ و خوراک ها ، سرو و میل کنید . ( طرزتهیه نان سوپ کنجدی )
ثبت نظر