Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 13 و 8 دقیقه

طرز تهیه نان تنگ زونگ با مغز کرمفیل / مواد لازم برای تهیه نان تنگ زونگ با مغز کرمفیل

ساعت 24-طرز تهیه نان تنگ زونگ با مغز کرمفیل / مواد لازم برای تهیه نان تنگ زونگ با مغز کرمفیل / طرز تهیه کرمفیل / مواد لازم برای تهیه کرمفیل / طرز تهیه نان شیرمال / آسان ترین روش تهیه نان

چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 ساعت 14:20

مواد لازم برای تهیه نان تنگ زونگ با مغز کرمفیل:
شیر : دو پیمانه
آرد سفید : سه  پیمانه
شکر : 4 قاشق غذا خوری
نمک : نصف قاشق چای خوری
خمیر مایه : ۳ قاشق چای خوری
روغن جامد نرم یا کره نرم : 1 قاشق غذا خوری
خامه : 1 قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ : 1 عدد
وانیل یا اسانس وانیل : به مقدار لازم

طرز تهیه نان تنگ زونگ با مغز کرمفیل :
دو سوم پیمانه شیر رو با یک چهارم پیمانه آرد سفید مخلوط کرده روی حرارت بزارین تا مثل پودینگ بشود
بگزارین کنار تا خنک گردد (این عمل تنگ زونگ نام داره)
دو پیمانه آرد یا دو و نیم پیمانه (ولی با ۲ پیمانه شروع کنین) ۳ قاشق غذا خوری شکر نصف قاشق چای خوری نمک مخلوط کرده کنار بزارید
حالا ۳ قاشق چای خوری خمیر مایه  را به همراه یک قاشق  شکر با دو سوم پیمانه شیر ولرم در حدی که روی مچ دست احساس بشود ولی نسوزاند مخلوط کرده روی آن را چیزی قرار دهید ؛بگزارین کنار باشد حدودا ۶ دقیقه تا کف کند

خوب حالا همه این مواد را داخل دستگاه ریخته و شروع کنید به هم زدن حدودا ۵ دقیقه کافی است
اواسط هم زدن ۱ قاشق غذا خوری روغن جامد نرم یا کره نرم اضافه کنید با دستگاه ۵ دیقه با دست ۱۰ دیقه ورز بدهید
ورز دادن را به خوبی انجام دهید تا خمیرشما خراب نشود
نکته؛ اگه خمیرتون شن مانند بود جمع نمی شد کم کم شیر اضافه کنید ‌تا خمیر نرمی داشته باشین
اگه خمیرتون شل بود و به دست می چسبید آرد  را کم کم اصافه کنین
به مدت ۱ ساعت روی آن رو بپوشانین و در کناری قرار دهید  تا به اصطلاح ور بیاید
بعد این مدت خمیر را به شکل دلخواه باز کرده مغزکرمفیل یا بدون مغزی سرو نماید ( بدون مغزی هم محشر میشود خصوصا اگر با کره مربا استفاده گردد به صورت مخصوصی از آن لذت خواهید برد )
بعد ۱۵ دقیقه دوباره به آن  استراحت بدهید و در کناری آن را قرار دهید.در این فاصله فر رو روشن کنین تا داغ بشود درجه فر 170 درجه باشد
بعد ۱ قاشق غذا خوری خامه با ۱ عدد زرده تخم مرغ و کمی اسانس وانیل یا خود وانیل را زده و روی نون ها بکشید سپس داخل فرداغ به مدت ۲۵ دیقه بزارین از اطراف طلایی شد گریل روشن کنید

مواد لازم برای کرمفیل :
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر 1/2 پیمانه
شیر پر چرب 1و2/3 پیمانه
کره سرد 30گرم
نشاسته 30 گرم
وانیل 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کرمفیل :
 ابتدا کره را به مربع های کوچک تقسیم نمایید و در ظرف شیشه ای داخل یخچال کاملا سرد شود. شیر را داخل ظرفی ریخته روی حرارت بگزارین.
نیمی از شکر را به شیر اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا شیر ته نشین نگردد و حرارت ببیند و گرم شود.زرده های تخم مرغ را با وانیل و نیمی دیگر از شکر که باقی مانده بود قاطی نمایید و با همزن دستی هم زده تا با هم قاطی گردند
بعد نشاسته ذرت را اضافه کرده سپس به کمک ویسک دستی و با قدرت و در یک جهت آنقدر مواد را مخلوط نمایید تا نشاسته ذرت در مایه حل گردد
بعد از یک دست شدن مایه  کم کم شیر داغ به آن اضافه گردد.
یک ملاقه از شیر داغ را به مایه اضافه نمایید و در همان حال دائما مایه را هم زده، ملاقه ملاقه نصف شیر را اضافه کرده و دائما مایه را هم بزنید تا با شیر یکدست شود.وقتی نصفی از شیر به مخلوط اضافه گردید و کاملا هم زده شد باید مایه یکدستی به دست آید
بعد مایه را به شیر داغی که روی حرارت ملایم هست اضافه کرده.شروع به هم زدن مایه نکنید ، از الان تا آخر پخت باید مایه هم زده شود
حرارت ملایم و هم زدن ادامه یابد تا مایه به غلیظ شود بعد از ده دقیقه کرمفیل در مراحل اولیه غلظت شکل می گیرد آنقدر حرارت ملایم را ادامه داده و هم بزنید که کرم به غلظت برسد و براق و غلیظ گردد.
وقتی حباب های هوا در سطح کرمفیل می آید و در حین هم زدن حباب ها آزاد می گردد کرمفیل آماده شده است .در این مرحله ظرف شیشه ای که کره های خرد شده را داخل آن بود را خارج کنید کرمفیل آماده شده را داخل ظرف ریخته و هم بزنید تا کره در کرمفیل فرو رود سپس روی کرمفیل را بپوشانید و آن را 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک گردد و کرم آماده استفاده شود.( طرز تهیه نان تنگ زونگ با مغز کرمفیل )

تعداد بازدید : 204

ثبت نظر

ارسال