Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 12 و 27 دقیقه

طرز تهیه مرغ بریان خانگی / مواد لازم جهت تهیه مرغ بریان خانگی

ساعت 24 -طرز تهیه مرغ بریان خانگی / مواد لازم جهت تهیه مرغ بریان خانگی / نکات تهیه مرغ بریان خانگی / طرز تهیه مرغ شکم پر خانگی / آسان ترین روش تهیه مرغ بریان خانگی

سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 ساعت 21:25

مواد لازم جهت تهیه مرغ بریان خانگی :
سبزی (جعفری و گشنیز ساطوری شده)   ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل    به مقدار لازم
آبلیمو    به مقدار لازم
هویج   ۳ عدد
فلفل دلمه ای   ۱ عدد
کرفس   ۲ ساقه
پودر سیر   ۲ قاشق مربا خوری
آب پیاز   ۱ لیوان
برگ بو   ۵ عدد
کره    پیمانه
زرشک   ۱ قاشق غذا خوری
رب انار   ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگی   ۱ قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده   ۲ قاشق غذا خوری
سیر   ۲ حبه
پیاز   ۲ عدد
مغز گردو   ۱/۲ لیوان
مرغ   ۱ عدد

طرز تهیه مرغ بریان خانگی :
۱- ابتدا مرغ را شسته و داخل شکم آن را کاملا خالی کرده و خوب بشویید،سپس فلفل دلمه ای،هویج،سیر ،کرفس و برگ بو را خرد کرده و داخل شکم مرغ قرار دهید و آن را داخل ظرف در داری قرار داده و روی آن آب پیاز و پودر سیر بریزید
۲- و درب ظرف را بسته و 2تا8ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.سپس از یخچال خارج کرده و داخل شکمش را خالی کنید.
۳- پیاز و سیر را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سبزی معطر را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزی سرخ شود ، در ادامه گردوهای خرد شده ، زرشک ، زعفران دم کرده ، رب گوجه فرنگی و رب انار را اضافه کنید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
۴- داخل شکم مرغ را کمی ابلیمو بمالید و نمک بزنید و موادی که آماده کرده اید را داخل شکم مرغ بریزید و با دست خوب پخش کنید تا تمام سطح داخلی مرغ به این مواد آغشته شود سپس با نخ کوک یا هر نوع نخ ضخیمی که دارید مرغ را به شکل زیر جمع کنید.


۵- ابتدا نخ را از پشت گردن مرغ بهک سمت جلوی سینه ها بیاورید و زیر استخوان سینه نخ را بپیچانید سپس دو طرف نخ را به بخش انتهایی پای مرغ 2 بار بچرخانید و گره بزنید .در زمان پیچاندن نخ را بکشید تا مرغ جمع شود.
۶- نخ های اضافی را قیچی کنید ، کره را آب کنید سپس با دست تمام سطح مرغ را با کره آب شده ماساژ دهید .
۷- پس از آماده شدن مرغ روی آن مقداری نمک و فلفل بپاشید ، مرغ را داخل ظرف پیرکس یا سینی فر قرار دهید و 1ونیم لیوان آب و 1چهارم لیوان آب پیاز و 1چهارم لیوان آبلیمو داخل ظرف بریزید.
۸- مرغ داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت قرار دهید تا مرغ پخته و روی آن طلایی شود .البته ممکن است زمان بیشتری لازم باشد.سپس نخ های اطراف مرغ را جدا کنید و مرغ را سرو نمایید.

سایر نکات تهیه مرغ بریان خانگی:
1)می توانید مقداری سبزیجات دلخواه داخل ظرف چیده و بعد مرغ و آب را روی آن قرار دهید.
2) میتوانید برای آبدار ماندن مرغ زیر پوست سینه مرغ را به آرامی بلند کنید و فاصله میان پوست و گوشت را نیز به کره آغشته کنید.توجه داشته باشید که مرغ حتما با پوست پخته شود . ( طرز تهیه مرغ بریان خانگی )

تعداد بازدید : 226

ثبت نظر

ارسال