Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 10 و 22 دقیقه

طرز تهیه محلبی خرما / مواد لازم جهت تهیه محلبی خرما

ساعت 24-طرز تهیه محلبی خرما / مواد لازم جهت تهیه محلبی خرما / خواص خرما / طرز تهیه دسر مقوی خرما / آسان ترین روش تهیه دسر خرمایی

شنبه 31 فروردین 1398 ساعت 4:42

مواد لازم جهت تهیه محلبی خرما:
پیمانه  لیوان فرانسوی دسته دار است.
 شیر یک لیتر  
آرد سفید  دو و نیم قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت دو و نیم قاشق غذاخوری
( میتوانید نشاسته معمولی جایگزین کنید )
شکر نصف پیمانه
خرما  بیست عدد
کره یک قاشق غذاخوری  معادل پانزده گرم

طرز تهیه محلبی خرما:
اگر خرماها خشک هستند ،بیست دقیقه در آب خیس کنید . خرماها را با شش تا هفت قاشق غذاخوری شیر در مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم . شیر را با آرد و نشاسته مخلوط کرده ، روی حرارت هم می زنیم وقتی به قوام رسید ، خرما و شکر را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر می جوشانیم . کره را اضافه کرده و از روی حرارت برمی داریم . داخل ظرف مناسب سرو ، می ریزیم . محلبی حاضر است . کسانی که خرما دوست دارند حتما امتحان کنند .

خواص خرما:
خرما میوه بسیار سالمی است که در رژیم غذایی شما وجود دارد.

آنها دارای مواد مغذی متعددی هستند، فیبر و آنتی اکسیدان ها، که همه آنها موجب سلامتی شمااست هضم غذا را بهبود می بخشد و به کاهش خطر ابتلا به بیماری ها کمک می نماید

چند راه برای اضافه کردن خرما به رژیم غذایی شما وجود دارد. یک راه محبوب برای خوردن آنها به عنوان یک شیرین کننده طبیعی در غذاهای مختلف است. آنها همچنین یک میان وعده بزرگ را می سازند.

محتوای کالری خرما بالاتر از بیشتر میوه های تازه است. محتوای کالری خرما ها شبیه سایر میوه های خشک، مانند کشمش و انجیراست.

اکثر کالری ها در خرمااز کربوهیدرات ها می آید. بقیه از مقدار بسیار کمی پروتئین هستند. علیرغم کالری های آنها، ویتامین ها و مواد معدنی مهم علاوه بر میزان قابل توجه فیبر هستند.

در 3.5 اونس (100 گرم) خرما مواد مغذی زیر می باشد:

    کالری: 277
    کربوهیدرات: 75 گرم
    فیبر: 7 گرم
    پروتئین: 2 گرم
    پتاسیم: 20٪ از RDI
    منیزیم: 14٪ از RDI
    مس: 18٪ از RDI
    منگنز: 15٪ RDI
    آهن: 5٪ RDI
    ویتامین B6: 12٪ از RDI

خرما همچنین از آنتی اکسیدان ها بالایی برخوردار است.

خرما دارای فیبر بالا :
فیبر کافی برای سلامت کلی شما مهم است.
با تقریبا 7 گرم فیبر در 3.5 اونس، خرما یک راه افزایش فیبر در رژیم غذایی است.
فیبر میتواند از طریق جلوگیری از یبوست به سلامت گوارشی شما کمک کند وباعث می شود که جنین به طور منظم روده اش به تشکیل مدفوع کمک کند.
در یک مطالعه، 21 نفر به مدت 21 روز مصرف کردند، بهبودی را در فرکانس مدفوع بهبود دادند و در مقایسه با زمانی که آنها خرما نخوردند، افزایش قابل توجهی در حرکت روده داشت.
علاوه بر این، فیبر ممکن است برای کنترل قند خون مفید باشد. فیبر هضم را تسریع می بخشد و می تواند باعث جلوگیری از افزایش میزان قند خون پس از غذا شود.
خرما می تواند سلامت مغز را ارتقا دهد:
خرما ممکن است برای کاهش التهاب و جلوگیری از تشکیل پلاک ها در مغز مفید باشد که برای جلوگیری از بیماری آلزایمر مهم است.
خرما مفید برای زنان باداری
در طول  هفته های حاملگی، ممکن است خرما ها موجب ترویج و تسهیل کارهای طبیعی زنان باردار شوند.
خرما جایگزین قند:
به دلیل طعم شیرین، مواد مغذی، فیبر و آنتی اکسیدان ها، خرما ها یک جایگزین سالم برای قند سفید در دستور العمل های غذایی هستند. ( طرز تهیه محلبی خرما )

تعداد بازدید : 238

ثبت نظر

ارسال