ساعت 24-طرز تهیه فلن کیک مرمری / مواد لازم جهت تهیه فلن کیک مرمری / طرز تهیه کیک خوشمزه / مواد لازم قسمت کاراملی فلن کیک / آسان ترین روش تهیه فلن کیک / فلن کیک چیست
مواد لازم قسمت کاراملی :
پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار است.
پودر آماده کرم کارامل یک بسته
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
شیر دو پیمانه
مواد لازم کیک مرمری :
پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار است.
روغن مایع 150 گرم
آرد 300 گرم
شکردانه ریز 140 گرم
شیر 100 گرم
بکینگ پودر دو قاشق چای خوری
تخم مرغ 3 عدد
وانیل یک دوم قاشق چای خوری
نمک یک پنسه
آرد سفید دو قاشق غذاخوری
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه فلن کیک مرمری :
در ابتدا قالب دلخواه ترجیحا میان تهی را با کره یا روغن مایع چرب کنید . داخل بسته کرم کارامل ، یک بسته پودر و یک بسته سس وجود داره ، سس را کف قالب بریزید .
در مرحله بعد پودر ژلاتین را داخل نصف پیمانه از شیر بپاشید و بعد از اسفنجی شدن ، روی بخار کتری بن ماری کنید . پودر کارامل را داخل یک و نیم پیمانه از شیر حل کنید و روی حرارت گذاشته مدام هم بزنید تا بجوشد و پودر کارامل حل شود ، بعد از جوش آمدن ، یک دقیقه دیگر هم بزنید و شعله را خاموش کنید . پودر ژلاتین حل شده در شیر را به این مایع اضافه و مخلوط کنید و به همان صورت داغ ، داخل قالب روی سس کاراملی بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا زمانی که کیک را آماده می کنید ، خودش را بگیرد .
طرز تهیه کیک مرمری:
برای تهیه کیک مرمری ، ابتدا فر را با دمای 180درجه روشن و گرم کنید . سپس آرد و بکینگ پودر و نمک را سه بار الک کنید . تخم مرغ ، وانیل و شکر را در ظرفی برای حدودا 7 دقیقه بزنید تا حجیم و کشدار شود . شیر و روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن بزنید . سپس مواد خشک را اضافه کنید و با لیسک یا دور کند همزن مخلوط کنید تا مایع یکدستی حاصل شود .
حال مایه کیک آماده شده را به دو نیم تقسیم کنید . به یک قسمت ، دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو الک شده و به نیم دیگر ، دو قاشق غذاخوری آرد سفید الک شده اضافه و در حد مخلوط شدن به آرامی هم بزنید . قالب را از یخچال خارج کنید و مواد کیک را یک در میان با قاشق یا ملاقه ، به آرامی روی کرم کارامل که در این فاصله سفت شده است ، بریزید . ( نگران مخلوط شدن کارامل و مایه کیک نباشید چون حین پخت ، مایه کیک بالا و قسمت کاراملی پایین می رود ) و با سیخ چوبی به آرامی مایه کیک را مخلوط کنید تا دو رنگ سفید و کاکائویی با هم تا حدی مخلوط شوند .
قالب را داخل یک ظرف بزرگتر قرار دهید و تا جایی که کرم کارامل وجود دارد ، داخل ظرف بزرگتر آب بریزید ( حتما آب باید تا قسمت کاراملی باشد ، در غیر اینصورت کیک پخته نمی شود) و ظرف را به آرامی داخل فر قرار دهید و اجازه دهید برای 50 تا 60 دقیقه بپزد .
سپس به آرامی از فر خارج کنید و آب ظرف را خالی کنید و دوباره کیک را برای حدود ده تا پانزده دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخت کامل شود و وقتی با خلال چک کردید ، تستر تمیز بیرون آید . اجازه دهید کیک کمی خنک شود ، سپس با همان قالب برای حدود 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید . سپس با کمک چاقو اطراف کیک را آزاد کنید و چند لحظه قالب را داخل ظرف آب داغ قرار دهید ( بیش از حد داخل ظرف آب قرار ندهید چون کرم کارامل آب میشود ) و سپس در ظرف سرو برگردانید .
توضیحات در مورد فلن کیک:
فلن دسری سوئدی و بسیار خوشمزه می باشد که حالتش بعد از پخت بین پودینگ و کاستار است و وقتی با کیک همراه شود طعمی جادویی را به همراه خواهد داشت . کافیه چشمتون را روی هم بذارید و یک تکه از این کیک را مزه کنید.یک لقمه از این کیک فلن احساس خوردن کیک و پودینک و کاستارد در کنار هم را به شما می دهد یک طعم بی نظیر و جادویی است. ( طرز تهیه فلن کیک مرمری )
ثبت نظر