ساعت 24-طرز تهیه دسر توت فرنگی / طرز تهیه دسر لیوانی / مواد لازم برای تهیه دسر توت فرنگی / مواد لازم برای تهیه دسر لیوانی / طرز تهیه دسر خوشمزه
مواد لازم برای تهیه دسر توت فرنگی :
ژله توت فرنگی : یک بسته
آب جوش : یک لیوان
خامه : دو قاشق غذا خوری
وانیل : به مقدار لازم
ژله آلوورا : یک بسته
شیر : یک لیوان
شکر : دو قاشق غذا خوری
ژله بلوبری : یک بسته
طرز تهیه دسر توت فرنگی:
یک بسته ژله توت فرنگی را با یک لیوان آب جوش کاملا مخلوط کنین تا شفاف بشود ( اگه آب به اندازه کافی داغ باشه بعد از سه دقیقه هم زدن کاملا شفاف میشود) توجه کنید دیگه نیازی به اضافه کردن آب سرد وجود نداره چون می خواهیم لایه ها سفت باشند
حالا به اندازه مساوی از ژله داخل لیوان های مورد نظرتون بریزین و حدود ١ ساعت بگذارین یخچال تا ژله ها ببندند
قسمت صورتی رنگ ژله یک بسته ژله توت فرنگی می باشد که با دو قاشق خامه و یه کوچولو وانیل مخلوط شده است ( حواستون باشه وقتی ژله توت فرنگی را اماده کردین بگذارین خنک بشود و بعد خامه را اضافه کنین و حسابی هم بزنین تا یکدست بشود) بعد به ژله زیرین اضافه کنید ( نکته اینکه اگه ژله داغ اضافه کنین ژله زیرین آب می شود و فرمش رو از دست می دهد پس اجازه بدهید خنک بشه( ولی نبنده) بعد اضافه کنید
قسمت سفید رنگ یک بسته ژله آلوورا است که با نصف لیوان شیر ولرم و دو قاشق شکر مخلوط شده ( می توانید شکر نزنین ولی طعم آلوورا را بهتر می کند)
و به همین روند لایه ها تکرار شدن تا قسمت آبی دسررا آماده نماییم
قسمت آبی رنگ هم یک بسته ژله بلوبری است که با ٣ قاشق شیر ولرم مخلوط شده است
توی هر مرحله ای که ژله رو درست میکنید اجازه بدهید ژله خنک بشود بعد به لایه زیرین را اضافه کنید
برای اینکه وقتی ژله ها را داخل لیوان می ریزین به جداره ها نخورن از قیف استفاده کنین که ژله را به ته لیوان هدایت کند
برای اینکه لایه ها یکدست و هم اندازه بشوند هر بار مقدار مشخصی ژله بریزین مثلا بگین این لایه برای هر لیوانی که دارم ٦ قاشق باشه، یا مثلا یه ملاقه...
و در آخر هر بار که می خواهین ژله جدید را اضافه کنین حتما چک کنید که لایه قبلی بسته باشد
مواد لازم برای تهیه دسر لیوانی :
شیر : 3 پیمانه
شکر : 300 گرم
آرد ذرت : 6 قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ : 3 عدد
کره : 100 گرم
وانیل: 2 قاشق چای خوری
زعفران : یک قاشق مربا خوری
رنگ خوراکی ژله ای بنفش : مقداری
طرزتهیه دسر لیوانی:
یک پیمانه شیر را با ۱۰۰گرم شکر ودو قاشق غذا خوری آرد ذرت ویک عدد زرده تخم مرغ و یک قاشق چای خوری وانیل و یک قاشق مربا خوری زعفران مخلوط کرده وبا همزن دستی خوب بزنید (توجه داشته باشید که با همان همزن دستی روی حرارت مداوم هم بزنید با قاشق گلوله میشود) تا مواد مخلوط شوند و روی حرارت بزارید ومدام هم بزنید وقتی به غلظت رسید از روی حرارت برداشته و۵۰ گرم کره را اضافه کرده وهم زده تا کره داخل مواد ذوب شود وبعد داخل لیوان بریزید سریع این کار را بکنید چون این دسر زود میبندد.
حالا لایه دوم رو هم دو پیمانه شیر ودو عدد زرده تخم مرغ و یک قاشق چای خوری وانیل و۱۷۰گرم شکر وچهار قاشق غذا خوری آرد ذرت را خوب مخلوط کنید ومقداری رنگ خوراکی ژله ای بنفش به آن اضافه کنید و روی حرارت گذاشته مدام هم زده تا غلیظ شود واز رو حرارت بردارید و ۵۰گرم کره بریزید وبعد روی لایه زعفرانی ریخته وتزیین کنید و می توانید از هر رنگ دلخواه دیگری نیز استفاده کنید. ( طرز تهیه دسر لیوانی و توت فرنگی )
ثبت نظر