Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 10 و 20 دقیقه

طرز تهیه دسر انبه / مواد لازم جهت تهیه دسر انبه

ساعت 24-طرز تهیه دسر انبه / مواد لازم جهت تهیه دسر انبه / نکات مهم در تهیه دسر انبه / طرز تهیه دسر خوشمزه / طرز تهیه دسر آسان / خواص انبه

سه شنبه 21 اسفند 1397 ساعت 23:25

مواد لازم جهت تهیه دسر انبه:
پیمانه لیوان فرانسوی دسته داره.
شکر :  دوسوم پیمانه
پودر ژلاتین : یک قاشق سوپخوری + یک قاشق مرباخوری
آب انبه : 200 گرم
آب : یک چهارم پیمانه
خامه فرم گرفته : یک پیمانه
انبه خیلی درشت : یک عدد

طرز تهیه دسر انبه  :
1. انبه را در دستگاه غذاساز به صورت پوره درآورید و در کاسه ای بریزید . شکر را با آب انبه در قابلمه ای کوچک یا شیر جوش ریخته ، روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر کاملا آب شود . وقتی مایع خوب داغ شد و شکر هم در آب حل شد ، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
2. در یک ظرف آب ( یک چهارم پیمانه ) را با پودر ژلاتین مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم ( مثلا بخار کتری ) به روش بن ماری ، بگذارید و دائم هم بزنید تا ژلاتین در آب حل شود و مایه ای یکدست به دست آید.
3. ژلاتین حل شده را به پوره انبه اضافه کنید . حالا شکر حل شده در آب انبه را هم به ظرف اضافه کنید و خوب مواد را مخلوط کنید . وقتی مواد کمی خنک شدند نوبت به اضافه کردن خامه فرم گرفته است . آن را هم اضافه کرده و مخلوط کنید.
4. ظرف یا قالب مورد نظر را در حد براق شدن ، چرب کنید . از مایه دسر در ظرف ها پر کنید و آنها را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید . وقتی که دسر خنک و ژلاتین بسته شد ظرف ها را بیرون آورید و با خامه تزئین و سرو کنید.

نکات :
•  از یک انبه خیلی درشت 400 گرم پوره در می آید.
•  به جای استفاده از آب انبه میتوانید از آب جوشیده شده هم استفاده کنید.
•  خامه فرم گرفته را از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید . آب انبه را هم از سوپر مارکت ها بخرید.
•   مدت زمان آماده سازی دسر انبه 3 ساعت می باشد.

خواص انبه:
1. جلوگیری از سرطان:
تحقیقات نشان داده است ترکیبات آنتی اکسیدانی در میوه های انبه برای حفاظت در برابر سرطان کولون، پستان، لوسمی و سرطان پروستات وجود دارد. این ترکیبات عبارتند از کورستین، ایزوکرریتین، استراگالین، فیزیتین، اسید گالیک و متیل گلات، و همچنین آنزیم های فراوان.

2. کاهش کلسترول:
سطح بالای فیبر، پکتین و ویتامین C به کاهش سطح کلسترول سرم کمک می کند، به ویژه لیپوپروتئین کم چگالی (مواد بد).

3. پاک کردن پوست:
می تواند برای پوست به صورت داخلی و خارجی استفاده شود. انبه برای جلوگیری از منافذ مسدود شده و از بین بردن جوش ها کمک می کند.

4. بهبود سلامت چشم:
یک فنجان انبه ، 25 درصد ارزش روزانه مورد نیاز ویتامین A را تامین می کند که باعث افزایش بینایی و جلوگیری از کوری شب و خشک شدن چشم می شود.

5. کل بدن را آلکالیز می کند:
اسید تارتار، اسید مالیک و ردیابی اسید سیتریک موجود در میوه به حفظ ذخایر قلیایی بدن کمک می کند.

6. به دیابت کمک می کند:
برگ انبه به جهت عادی کردن سطح انسولین در خون کمک می کند. درمان خانگی سنتی به صورت جوشاندن برگ ها در آب، یک شب در آب بماند و بعد از آن مصرف عصاره فیلتر شده در صبح است. میوه انبه دارای شاخص گلیسمی نسبتا پایین (41-60) است بنابراین مقدار متوسط آن سطح قند شما را افزایش نخواهد داد.

7. بهبود هضم:
پاپایا تنها میوه ای نیست که حاوی آنزیم ها برای تجزیه پروتئین است. میوه های مختلفی از جمله انبه وجود دارد که دارای کیفیت بالایی هستند. فیبر در انبه همچنین به هضم  کمک می کند.


8. سیستم ایمنی را افزایش می دهد:
مقدار بالاتری از ویتامین C و ویتامین A در انبه، به علاوه 25 نوع مختلف کاروتنوئید، سیستم ایمنی بدن شما را سالم و قوی نگه می دارد. ( طرز تهیه دسر انبه )

تعداد بازدید : 467

ثبت نظر

ارسال