Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 10 و 13 دقیقه

طرز تهیه خورش قارچ/ مواد لازم جهت تهیه خورش قارچ

ساعت 24-طرز تهیه خورش قارچ / مواد لازم جهت تهیه خورش قارچ / خواص قارچ / طرز تهیه خورش خوشمزه

پنجشنبه 23 اسفند 1397 ساعت 14:2

مواد لازم برای حدودا 4 نفر :
گوشت : 450 گرم
پیاز : یک عدد
قارچ : 300 گرم
آلو بخارا : حدودا 15 عدد
رب انار ملس : حدودا 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه : یک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده : یک قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ، زردچوبه : به میزان لازم
 
طرز تهیه خورش قارچ :
پیاز رو خرد میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم ، سبک که شد گوشت رو به آن اضافه میکنیم و یه کمی تفت میدیم . نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم و باز تفت میدیم . رب گوجه رو با رب انار ( نسبت رب انار بستگی به ذائقتون داره ) و زعفران تفت میدیم تا رنگش باز گردد ، بعد با کمی آب به گوشت ، اضافه میکنیم . روی حرارت متوسط میذاریم تا گوشتها بپزد . میزان آب هم بستگی داره توی زودپز پخته می شود یا قابلمه که فرق میکند ، ولی زیاد نباشد . حین پخت اگه آب خورشت کم شد ، کمی آب جوش اضافه کنید ( آب سرد رنگ خورشت رو خراب و کدر میکند ) .تو این فاصله آلوها رو خیس می کنیم که من اواسط پخت و نیم پز شدن گوشت ،  به خورشت اضافه میکنم . البته بستگی به نوع آلو هم داره . قارچهای شسته و خشک شده رو اسلایس میکنیم و توی یه ماهیتابه بزرگ با کمی زعفران ، کره یا روغن و آبلیمو ، خیلی سریع روی حرارت بالا تفت میدیم و خاموش میکنیم که اینطوری دیگه قارچ ها آب پس نمیده و کوچک نمیشوند . آبلیمو هم مانع سیاه شدن قارچها حین تفت دادن میشود . وقتی گوشت تقریبا پخته شد ، قارچ و آلو رو  اضافه میکنیم  ، نهایتا میذاریم روی حرارت ملایم حدود نیم ساعت دیگه بپزه و خورشت جا بیفتد .

خواص قارچ:
از قارچ ها انواع زیادی وجود دارد - حداقل 14،000 نوع موجود است - اگر چه فقط حدود نیمی از آنها برای خوردن مناسب است. سایر انواع رایج عبارتند از Cremini، Portabella، Patchouli (همچنین مرغ مگس)، Shiitake، Enoki و صدف. هر کدام دارای شکل منحصر به فرد، عطر و طعم و بافت خود است.
اگر شما به دنبال مولتی ویتامین های طبیعی هستید، می توانید از مکمل ها استفاده کنید و برخی از قارچ ها را انتخاب کنید. در میان بسیاری از مواد مغذی: ویتامین B از جمله اسید پانتوتنیک (B5)، نیاسین (B3) و ریبوفلاوین (B2) - به همراه مس و سلنیوم. قارچ ها همچنین دارای پروتئین، فیبر، پتاسیم، ویتامین D، کلسیم و غیره هستند. برای مواد غذایی که بیش از 90٪ آب است، بد نیست.

قارچها ممکن است برای سلامتی شما خیلی بیشتر از سوخت بدن شما باشد. آنها خواص ضد باکتری دارند. آنها می توانند کلسترول را کاهش دهند. آنها برای سیستم ایمنی بدن شما مناسب هستند. آنها حتی ممکن است به جلوگیری یا درمان بیماری پارکینسون، بیماری آلزایمر، فشار خون بالا و سرطان کمک کنند.

قارچ ها برای قلب، عضلات و اعصاب مهم است. هنگامی که شما در مورد در محتوای پتاسیم غذاهای زیادی فکر می کنید، موز یا سیب زمینی ممکن است به ذهن برسد. اما در قارچ ها بیشتر پتاسیم وجود دارند. به عنوان مثال: دو سوم از یک فنجان از portabellas grilled grilled - قارچ های بزرگ با کلاه های قهوه ای - دارای پتاسیم به اندازه موز متوسط است.
 
سالهاست که می شنوید که میوه ها و سبزیجات دارای آنتی اکسیدان ها زیادی است. قارچ ها بالاترین منبع غذایی دو: ergothioneone و گلوتاتیون هستند. قارچ های پورنیکی با این آنتی اکسیدان ها بسته بندی می شوند که ممکن است دارای قدرت ضد پیری باشد. محققان بر این باورند که در آینده، ergothioneone و گلوتاتیون ممکن است در بیماری های پارکینسون و آلزایمر مورد مطالعه قرار گیرد.( طرز تهیه خورش قارچ )

تعداد بازدید : 230

ثبت نظر

ارسال