ساعت 24-طرز تهیه خوراک اسفناج پنیری / مواد لازم برای تهیه خوراک اسفناج پنیری / طرز تهیه خوراک اسفناج خوشمزه / نکات مهم تهیه خوراک اسفناج پنیری / خواص اسفناج
مواد لازم برای تهیه خوراک اسفناج پنیری :
برای 4 نفر
زعفران (آبکرده و غلیظ) سه قاشق سوپ خوری
کره دو قاشق سوپ خوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
لیمو ترش (عصاره و آب گرفته) یک عدد کوچک
پیاز ( خرد شده) پیاز یک عدد کوچک
زرده تخم مرغ سه عدد
پنیر فتا (خرد شده) سه پیمانه
برگ اسفناج 450 گرم
فلفل سیاه طبق ذائقه
نمک طبق ذائقه
طرز تهیه خوراک اسفناج پنیری :
خوراک اسفناج پنیری یک غذای خوشمزه است که به راحتی تهیه می گردد این غذا را می توان با گوشت و مرغ یا بدون آن تهیه نمود حتما این غذای لذیذ را تهیه نموده و از خواص اسفناج بهره مند گردید .
در ابتدای کار اسفناج را ریز ریز خرد نموده و با مقدار خیلی خیلی کم آب و نمک بخار پز بگردانید. سپس روغن را در یک تابه داغ نموده و پیاز را در آن سرخ می کنیم. حال اسفناج ریز شده را نیز اضافه نموده و تا حد ممکن خوب سرخ می نماییم.
حالا ظرفی مناسب را انتخاب نموده و اسفناج سرخ شده را داخل آن قرار می دهیم.
سپس پنیر فتا را درشت درشت خرد نموده و روی اسفناج قرار می دهیم.
روی مواد پنیر پیتزا می ریزیم و به مدت 10 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180درجه سانتی گراد گرم نموده اید قرار می دهیم.
بعد از گذشت زمان ظرف را خارج نموده و روی آن زرده تخم مرغ ، زعفران آب کرده و فلفل می ریزیم و مجددا 5دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا طلایی گردد.
نکات تهیه خوراک اسفناج پنیری:
1)در صورتی که با بوی سیر مشکلی ندارید مقداری سیر رنده شده هم به خوراک اضافه نمایید.
2)می توانید این خوراک را به همراه مقداری مرغ پخته شده هم آماده نمایید.
3)در صورتی که دوست دارید به جای پنیر پیتزا هم از پنیر فتای رنده شده مصرف نمایید.
4)در صورتی که دوست دارید به جای پنیر فتا از پنیر تبریزی استفاده نماییید.
مروری بر خواص اسفناج
اسفناج برای سلامتی شما مناسب است. متعلق به همان خانواده چغندر و کلم می باشد، اسفناج نه تنها خوشمزه است، بلکه به بدن شما مواد مغذی ضروری را نیز می دهد. علاوه بر این، حتی آب اسفناج به عنوان عنصری جادویی پر از خواص است
اسفناج خام یا فرآوری شده حاوی کاروتن، اسید آمینه، آهن، ید، پتاسیم و منیزیم، ویتامین A، C، K، E و B می باشد. مواد معدنی موجود در این سبزیجات قلیایی هستند و به حفظ تعادل pH در بدن شما کمک می کند. به عنوان یک حقیقت، مقدار مشابهی از پروتئین را از یک تکه اسفناج دریافت می کنید، همانطور که از گوشت به دست می آورید. یکی از اشکال ایده آل مصرف اسفناج خام، آب اسفناج است و دارای مزایای سلامتی بی شماری است.
اسفناج یک منبع عالی از بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی است:
ویتامین A: اسفناج دارای کاروتنوئید بالا است که بدن میتواند به ویتامین A تبدیل شود.
ویتامین C: ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است که باعث تقویت سلامت پوست و عملکرد ایمنی بدن می شود.
ویتامین K1: ویتامین K برای لخته شدن خون ضروری است و یک برگ اسفناج حاوی بیش از نیمی از نیاز روزانه شما است.
اسید فولیک: همچنین به عنوان فولات یا ویتامین B9 شناخته می شود. برای عملکرد طبیعی سلولی و رشد بافت ضروری است و برای زنان باردار بسیار مهم است.
آهن: اسفناج منبع عالی این ماده معدنی است. آهن کمک می کند تا هموگلوبین تولید کند که اکسیژن را به بافت های بدن منتقل می کند.
کلسیم: کلسیم برای سلامت استخوان ضروری است. این ماده معدنی همچنین یک مولکول سیگنال دهنده برای سیستم عصبی، قلب و عضلات است.
اسفناج همچنین حاوی چندین ویتامین و مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم و ویتامین B6، B9 و E.
اسفناج حاوی ترکیبات گیاهی مهم است از جمله:
لوتئین: لوتئین با بهبود سلامت چشم ارتباط دارد .
Kaempferol: این آنتی اکسیدان با کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری مزمن ارتباط دارد.
نیترات: اسفناج حاوی مقدار زیادی نیترات است که ممکن است سلامت قلب را ارتقا دهد .
Quercetin: این آنتی اکسیدان ممکن است از عفونت و التهاب جلوگیری کند. اسفناج یکی از ثروتمندترین منابع غذایی کورستین است.
Zeaxanthin: مانند لوتیئن، زاکسنتین همچنین می تواند سلامت چشم را بهبود بخشد
اسفناج یک سبزی برگ سبز است که پر از ویتامین ها و مواد مغذی مانند پتاسیم، منیزیم، منگنز، کاروتن و اسید فولیک است. مقدار آهن در این سبزی تقریبا دو برابر مقدار موجود در سبزیجات دیگر مانند هویج یا کلم است.همیشه توصیه می شود اسفناج را خام حداقل یکبار در روز مصرف کنید. با نوشیدن یک لیوان آب اسفناج هر روز، از خواص آن بهره مند خواهید شد. ( طرز تهیه خوراک اسفناج پنیری )
ثبت نظر