Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 5 و 37 دقیقه

طرز تهیه ته انداز ماهی / مواد لازم برای ته انداز ماهی

ساعت 24-طرز تهیه ته انداز ماهی / مواد لازم برای ته انداز ماهی / خواص ماهی / روش تهیه ته چین ماهی / طرز تهیه ماهی خوشمزه

چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 ساعت 14:35


مواد لازم برای ته انداز ماهی :
برای داشتن یک ته اندازه خوشمزه به مواد زیر نیاز داریم مواد لازم برای ۳ نفر:
برنج ۳ پیمانه
سبزی پلویی (شامل جعفری گشنیز تره و شوید) ۳۰۰ گرم
۱ دونه پیاز متوسط نگینی شده
۲ حبه سیر رنده شده
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای کاور کردن ماهی:
 آرد ۱ پیمانه برای کاور کردن ماهی
ادویه ماهی ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه ته انداز ماهی :
ابتدا آرد و ادویه ها را ترکیب می کنیم. به ماهی ها نمک می پاشیم. ماهی را در آرد آغشته می کنیم و در روغن سرخ می کنیم. برای ته قابلمه فقط یک قسمت ماهی سرخ شود و برای لای پلو هر دو طرف ماهی را سرخ می کنیم.
برای آماده کردن سبزی پلو ابتدا پیاز را تفت می دهیم و بعد سیر را اضافه می کنیم، سبزی را اضافه کرده در حد کشیده شدن آب سبزی تفت می دهیم. کف قابلمه ماهی ها را از قسمت سرخ نشده کف قابلمه می چینیم برنج و سبزی را اضافه کرده و ترکیب می کنیم و ماهی های سرخ شده را قرار می دهیم و ما باقی سبزی و پلو را اضافه کرده. و به مدت ۴۰ دقیقه با دمای خیلی کم دم می دهیم. بعد از دم کشیدن گوشه های برنج را با چاقو آزاد می کنیم و ۱۰ دقیقه می گزاریم که قابلمه با دمای برنج باعث باز شدن برنج از قابلمه شود بعد در ظرف برمی گردونیم.
شاید برای شما سوالی ایجاد شود که با هر ماهی ای میشه این غذا رو درست کرد؟ بله میتوانید با هر ماهی درست کنید اما ماهی های جنوب بخاطر تازگی شون اصلا نیاز به مزه دار کردن ندارن ولی شما اگر ماهی تازه در دسترس ندارید می توانید با پیاز خلالی دو حبه سیر مقداری زعفران و آبلیمو و نمک مزه دار کنید.

خواص ماهی :
ماهی یکی از سالمترین غذاها در این سیاره است.

ماهی مواد مغذی مهم مانند پروتئین و ویتامین D دارد.

ماهی همچنین بهترین منبع اسیدهای چرب امگا 3 است که برای بدن و مغز فوق العاده مهم هستند.

ماهی دارای بسیاری از مواد مغذی مهم است، از جمله پروتئین با کیفیت بالا، ید و ویتامین ها و مواد معدنی مختلف. انواع ماهی های چرب نیز در اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامین D بالا هستند.

خوردن حداقل یک وعده ماهی در هر هفته با کاهش خطر ابتلا به حمله قلبی و سکته مغزی، دو نفر از بزرگترین قاتلان دنیا مرتبط است.

ماهی دارای اسیدهای چرب امگا 3 است که برای رشد مغز و چشم ضروری است. توصیه می شود که مادران منتظر بچه و شیرده اطمینان داشته باشند که امگا 3 به اندازه کافی مصرف کنند.

مصرف ماهی با کاهش عملکرد مغز در سالمندان ارتباط دارد. افرادی که به طور مرتب ماهی می خورند، ماده مغذی بیشتری در مراکز مغز دارند که حافظه و احساسات را کنترل می کنند.

اسیدهای چرب امگا 3 می توانند در برابر افسردگی مفید باشند، هر دو به صورت تنها و هنگامی که با داروهای ضد افسردگی مصرف می شود.

ماهی چرب منبع عالی ویتامین D است که مواد مغذی مهمی است که بیش از 40٪ افراد ممکن است در معرض کمبود باشند.

خوردن ماهی با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 1 و چندین بیماری دیگر مرتبط است.

برخی مطالعات نشان می دهد که کودکان که ماهی بیشتری مصرف می کنند، خطر ابتلا به آسم کمتر است.

افرادی که بیشتر ماهی را می خورند، خطر ابتلا به اختلال بینایی و نابینایی را کمتر دارند.

شواهد اولیه وجود دارد که خوردن ماهی های چرب مانند ماهی آزاد باعث بهبود خواب می شود

این واقعیت است که تهیه ماهی خوشمزه و آسان است.

به همین دلیل باید آن را در رژیم غذایی نسبتا آسان قرار دهیم. خوردن ماهی 1-2 بار در هفته به اندازه کافی برای به دست آوردن خواص در نظر گرفته می شود. ( طرز تهیه ته انداز ماهی )

تعداد بازدید : 220

ثبت نظر

ارسال