Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 10 و 16 دقیقه

طرز تهیه بورک اسفناج / مواد لازم برای تهیه بورک اسفناج

ساعت 24- طرز تهیه بورک اسفناج / مواد لازم برای تهیه بورک اسفناج / مواد لازم داخل خمیربورک اسفناج / خواص اسفناج / طرز تهیه بهترین نوشیدنی با اسفناج / طرز تهیه بورک / غذای محبوب ترکیه

دوشنبه 9 اردیبهشت 1398 ساعت 14:30

مواد لازم برای تهیه بورک اسفناج:
یک قاشق غذا خوری کره
نصف لیوان ماست
یک لیوان اب ولرم
چهارونیم لیوان ارد البته تقریبی
دو قاشق غذا خوری خوری سرکه سفید
یک قاشق مربا خوری نمک
برای پهن کردن خمیر پودر نشاسته به مقدار لازم
مواد لازم داخل خمیربورک اسفناج :
یک کیلو اسفناج
سه عدد پیاز
یک چهارم لیوان روغن مایع
یک قاشق مربا خوری خوری نمک
یک قاشق مربا خوری پولبیبر نوعی فلفل ترکیه ای اگرنداشتید فلفل قرمز جایگزین کنید
به جای اسفناج شما ازهرمواد داخلی دیگه هم می توانید استفاده کنید

طرز تهیه بورک اسفناج :
واما اول باید خمیر اماده بشه کافیه شما تمام مواد گفته شده برای خمیر باهم مخلوط کنید آرد را کم کم ودر آخر اضافه کنید تا خمیر نچسبی به دست بیاد بعد خمیر را چونه کنید وهرچونه را به پودر نشاسته آغشته کنید ونیم ساعت به آن استراحت بدین دراین فاصله مواد میانی خمیر رواماده کنید پیاز ها را خرد کنید کمی تفت بدین بعد اسفناج خردشده رو بهش اضافه کنید کمی تفت بدین بعد نمک وفلفل هم اضافه کنید بعداز روی حرارت بردارین
خمیرکه اماده شد هرچونه روباید خیلی خیلی نازک پهن کنید وکمی روش کره آب شده بریزین بعد مواد میانی را بریزین و رول کنید وداخل سینی فر دور هم بزارید تا سینی پر بشه بعد زرده تخم مرغ را رومالی کنید ودر دمای ۱۸۰درجه تا طلایی شدن زیر بورک صبرکنید اگر روش هنوز طلایی نشد چند دقیقه گریل روشن کنید اگر کره روی خمیر کم بریزین تردی کمتری خواهد داشت

خواص اسفناج
اسفناج یک منبع عالی از بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی است:

    ویتامین A: اسفناج دارای کاروتنوئید بالا است که بدن میتواند به ویتامین A تبدیل شود.
    ویتامین C: ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است که باعث تقویت سلامت پوست و عملکرد ایمنی بدن می شود.
    ویتامین K1: ویتامین K برای لخته شدن خون ضروری است و یک برگ اسفناج حاوی بیش از نیمی از نیاز روزانه شما است.
    اسید فولیک: همچنین به عنوان فولات یا ویتامین B9 شناخته می شود. برای عملکرد طبیعی سلولی و رشد بافت ضروری است و برای زنان باردار بسیار مهم است.
    آهن: اسفناج منبع عالی این ماده معدنی است. آهن کمک می کند تا هموگلوبین تولید کند که اکسیژن را به بافت های بدن منتقل می کند.
    کلسیم: کلسیم برای سلامت استخوان ضروری است. این ماده معدنی همچنین یک مولکول سیگنال دهنده برای سیستم عصبی، قلب و عضلات است.

اسفناج همچنین حاوی چندین ویتامین و مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم و ویتامین B6، B9 و E.

اسفناج حاوی ترکیبات گیاهی مهم است از جمله:

    لوتئین: لوتئین با بهبود سلامت چشم ارتباط دارد .
    Kaempferol: این آنتی اکسیدان با کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری مزمن ارتباط دارد.
    نیترات: اسفناج حاوی مقدار زیادی نیترات است که ممکن است سلامت قلب را ارتقا دهد .
    Quercetin: این آنتی اکسیدان ممکن است از عفونت و التهاب جلوگیری کند. اسفناج یکی از ثروتمندترین منابع غذایی کورستین است.

    Zeaxanthin: مانند لوتیئن، زاکسنتین همچنین می تواند سلامت چشم را بهبود بخشد

طرز تهیه بهترین نوشیدنی با اسفناج :
آب اسفناج تازه با سیب  در مقایسه با آب ساده و خالص اسفناج بسیار لذت بخش تر و قابل استفاده تر است. این به خاطر توانایی های پاک کردنش شناخته شده است، زیرا خون را پاک می کند و سموم انباشته شده از سلول ها را حذف می کند ، همچنین به بازسازی بدن کمک می کند.
عناصر:
2 فنجان اسفناج خرد شده
1 سیب یا گلابی، خرد شده
1 ساقه کرفس
1/2 آب آهک یا لیمو
3/4 فنجان آب
اسفناج، سیب و کرفس را بشویید و تمیز کنید. سیب و کرفس را به قطعات بزرگ بریزید.
3/4 فنجان آب را در یک مخلوط کننده با اضافه کردن سیب و کرفس مخلوط کنید. اسفناج و آب لیمو را اضافه کنید.
مخلوط را صاف کنید اطمینان حاصل کنید که هیچ تکه ای از میوه ها وجود ندارد.
آب حاصله را میل فرمایید. ( طرز تهیه بورک اسفناج )

تعداد بازدید : 220

ثبت نظر

ارسال