ساعت 24-طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ / مواد لازم جهت تهیه اشترودل گوشت و قارچ / مواد لازم جهت تهیه خمیر اشترودل / مواد داخل اشترودل / طرز تهیه اشترودل خوشمزه / آسان ترین روش تهیه اشترودل
مواد اولیه برای ۲ عدد خمیر متوسط :
پیمانه لیوان فرانسوی دسته داراست.
خمیر مایه دو قاشق چای خوری
آب ولرم یک سوم پیمانه
کره یا روغن جامد پنجاه گرم
تخم مرغ یک عدد
ماست یک قاشق سوپ خوری
آرد دو پیمانه
نمک یک قاشق مرباخوری
شکر نصف قاشق مرباخوری
مواد داخل اشترودل:
گوشت چرخ کرده 250گرم
پیاز خرد شده 2 عدد
فلفل دلمه ای رنگی و سبز خرد شده نصف پیمانه
قارچ خرد شده صد گرم
جعفری خرد شده چهار قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
ادویه کاری به مقدار لازم
زرد چوبه به مقدار لازم
آویشن به مقدار لازم
زیره به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار لازم
پنیرپیتزا به میزان لازم
رومال اشترودل :
تخم مرغ یک عدد
کنجد یا سیاهدانه کمی
شیر یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ:
در ابتدا آب ولرم را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و خمیر مایه و شکر را داخل آن ریخته و با قاشق مخلوط کنید . ده دقیقه کنار بذارید تا عمل بیاید .
سپس در یک کاسه کوچک تخم مرغ ، نمک و ماست را خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید .
در یک تابه ، کره را آب کنید و کمی صبر کنید تا خنک شود . کره را به مخلوط آب و خمیر مایه اضافه کنید .
مخلوط تخم مرغ و ماست را به مواد قبلی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید . یک پیمانه از آرد را روی مخلوط الک کرده و کاملا مخلوط کنید . پیمانه دوم آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرمی حاصل شود . سپس روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید .
برای مواد داخل خمیر ، پیاز خرد شده را کمی سرخ کنید ، فلفل دلمه ای ها را اضافه کنید . وقتی فلفل ها کمی نرم شدند ، قارچ را اضافه کنید . به محض اینکه همه مواد کمی سرخ شدند ، گوشت چرخ کرده را داخل تابه بریزید . ادویه ها را اضافه کنید و گوشت را تفت دهید . جعفری خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید . در مرحله آخر رب گوجه را به مواد گوشتی اضافه کنید . کمی تفت داده و اجازه دهید جا بیفتد . مواد آماده شده را کنار بگذارید تا خنک شوند .
و اما بر میگردیم سراغ خمیر ؛ حجم خمیر پس از استراحت دو برابر می شود . آن را با کف دست ورز دهید تا هوای اضافی آن از بین برود و به اندازه اصلی باز گردد .
روی میز کار را کمی آرد بپاشید و خمیر را با چاقو دو قسمت کنید . یک قسمت را داخل ظرف برگردانید و روی آن را بپوشانید . خمیر را پهن کرده و بعد از برش دادن خمیر ، کمی سس مالیده و بعد مواد گوشتی را بریزید و در آخر پنیر پیتزا را اضافه نمایید. روی خمیر ها را بعد از پیچیدن ، با قلمو از مخلوط تخم مرغ و شیر بزنید و کنجد یا سیاه دانه بپاشید .
اشترودل ها را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بذارید تا زمانی که نان پخته شود . حدود چهل دقیقه کافی است. تا جایی که زیر نانها طلایی شود . میتوانید پنج دقیقه گریل را هم روشن کنید تا روی آن طلایی شود . ( طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ )
ثبت نظر