Fa En جمعه 2 آذر 1403 ساعت 4 و 54 دقیقه

طرز تهیه اشترودل مرغ و اسفناج / مواد لازم برای تهیه اشترودل مرغ و اسفناج

ساعت 24-طرز تهیه اشترودل مرغ و اسفناج / مواد لازم برای تهیه اشترودل مرغ و اسفناج / طرز تهیه اشترودل خوشمزه / خواص اسفناج

شنبه 8 تیر 1398 ساعت 19:30

مواد لازم برای تهیه اشترودل مرغ و اسفناج :

پانصد گرم آرد،
یک عدد تخم مرغ
شش قاشق غذا خوری روغن مایع
یک قاشق غذا خوری مایه خمیر فوری
یک قاشق غذا خوری شکر
یک قاشق مربا خوری نمک
یک پیمانه شیر یا آب ولرم.
اویشن یک ق غ
فلفل به میزان لازم

طرز تهیه اشترودل مرغ و اسفناج :
 این غذای خوشمزه همراه با خمیری با طعم دلچسب و بی نظیر آویشن را حتما تهیه نمایید و در مهمانی ها و جشن تولد ها زینت بخش سفره های خود کنید در ابتدا مواد لازم را بری تهیه اشترودل مرغ و اسفناج را تهیه نمایید من شخصا عاشق این غذا هستم
در ابتدا همه مواد به جز آرد را با هم مخلوط می کنیم،آرد را کم کم می ریزیم تا وقتی که خمیر نرم ولطیفی به دست بیاد. بسته به نوع آرد ممکنه مقداری اضافه یا کم بیاد .
یه ظرف بزرگ را چرب کرده، خمیر را داخل ظرف قرار بدید و درِ ظرف را بذارید و در جای گرم بمدت یکساعت تا یکساعت و نیم قرار بدید تا خمیر ور بیاد.
پیاز داغ درست کردم و بعد مرغ رو کمی تفت دادم ، اسفناج خام خورد شده رو اضافه کردم بهش و ادویه زدم ،
بعد از اینکه خمیر ور اومد یه مستطیل ازش باز کردم و از هر طرف نوار های مستطیلی برش زدم و از مواد وسط خمیر گذاشتم پنیر پیتزا ریختم و نوارها رو یکی از چپ و یکی از راست روی مواد گذاشتم ،
در فر برقی با دمای ۱۷۰ به مدت نیم ساعت پختم .
امیدوارم این غذای را بپزید و لذت ببرید تا فصلِ اسفناج هست

مروری بر خواص اسفناج

اسفناج برای سلامتی شما مناسب است. متعلق به همان خانواده چغندر و کلم می باشد، اسفناج نه تنها خوشمزه است، بلکه به بدن شما مواد مغذی ضروری را نیز می دهد. علاوه بر این، حتی آب اسفناج به عنوان عنصری جادویی پر از خواص است

اسفناج خام یا فرآوری شده حاوی کاروتن، اسید آمینه، آهن، ید، پتاسیم و منیزیم، ویتامین A، C، K، E و B می باشد. مواد معدنی موجود در این سبزیجات قلیایی هستند و به حفظ تعادل pH در بدن شما کمک می کند. به عنوان یک حقیقت، مقدار مشابهی از پروتئین را از یک تکه اسفناج دریافت می کنید، همانطور که از گوشت به دست می آورید. یکی از اشکال ایده آل مصرف اسفناج خام، آب اسفناج است و دارای مزایای سلامتی بی شماری است.

اسفناج یک منبع عالی از بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی است:

    ویتامین A: اسفناج دارای کاروتنوئید بالا است که بدن میتواند به ویتامین A تبدیل شود.
    ویتامین C: ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است که باعث تقویت سلامت پوست و عملکرد ایمنی بدن می شود.
    ویتامین K1: ویتامین K برای لخته شدن خون ضروری است و یک برگ اسفناج حاوی بیش از نیمی از نیاز روزانه شما است.
    اسید فولیک: همچنین به عنوان فولات یا ویتامین B9 شناخته می شود. برای عملکرد طبیعی سلولی و رشد بافت ضروری است و برای زنان باردار بسیار مهم است.
    آهن: اسفناج منبع عالی این ماده معدنی است. آهن کمک می کند تا هموگلوبین تولید کند که اکسیژن را به بافت های بدن منتقل می کند.
    کلسیم: کلسیم برای سلامت استخوان ضروری است. این ماده معدنی همچنین یک مولکول سیگنال دهنده برای سیستم عصبی، قلب و عضلات است.

اسفناج همچنین حاوی چندین ویتامین و مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم و ویتامین B6، B9 و E.

اسفناج حاوی ترکیبات گیاهی مهم است از جمله:

    لوتئین: لوتئین با بهبود سلامت چشم ارتباط دارد .
    Kaempferol: این آنتی اکسیدان با کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری مزمن ارتباط دارد.
    نیترات: اسفناج حاوی مقدار زیادی نیترات است که ممکن است سلامت قلب را ارتقا دهد .
    Quercetin: این آنتی اکسیدان ممکن است از عفونت و التهاب جلوگیری کند. اسفناج یکی از ثروتمندترین منابع غذایی کورستین است.

    Zeaxanthin: مانند لوتیئن، زاکسنتین همچنین می تواند سلامت چشم را بهبود بخشد
اسفناج یک سبزی برگ سبز است که پر از ویتامین ها و مواد مغذی مانند پتاسیم، منیزیم، منگنز، کاروتن و اسید فولیک است. مقدار آهن در این سبزی تقریبا دو برابر مقدار موجود در سبزیجات دیگر مانند هویج یا کلم است.همیشه توصیه می شود اسفناج را خام حداقل یکبار در روز مصرف کنید. با نوشیدن یک لیوان آب اسفناج هر روز، از خواص آن بهره مند خواهید شد.( طرز تهیه اشترودل مرغ و اسفناج )

تعداد بازدید : 273

ثبت نظر

ارسال