سیزدهمین نشست دینی رایزنی فرهنگی ایران برای ایرانیان مقیم دهلینو، در آستانه آغاز جشنهای پیروزی انقلاب اسلامی با موضوع «نقش انقلاب اسلامی در معادلات جهان امروز و هندسه قدرت در عصر کنونی» برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، این نشست با سخنرانی صحرایی، معاون آموزش و پرورش بنیاد سعدی و استاد دانشگاه علامه طباطبایی و با حضور مسئولین و کارکنان نهادهای جمهوری اسلامی ایراندر هند و خانوادههای ایشان در سالن اجتماعات رایزنی فرهنگی کشورمان برگزار شد.
مراسم با قرائت دعای کمیل آغاز شد و در ادامه صحرایی در خصوص «نقش انقلاب اسلامی در معادلات جهان امروز و هسته قدرت در عصر کنونی»» سخنرانی کرد و طی آن پس از اشاره به نظریه پایان تاریخ فرانسیس فوکایاما و توضیحاتی درباره ماهیت این نظریه و معرفی فرانسیس فوکایاما، گفت: غربیها معتقدند بهترین نظریهای که برای اداره جهان وجود دارد، نظریه لیبرال دموکراسی است؛ اما با وقوع انقلاب اسلامی نشانههایی از فروریختن این نظریه و قدرت آمریکا پدیدار شد.
صحرایی سپس با اشاره به کتاب «آینده قدرت» اثر جوزف نای گفت: جوزف نای در کتاب خود صراحتاً اشاره کرده است که چیزی به عنوان ابرقدرت در جهان امروز وجود ندارد.
معاون بنیاد سعدی در ادامه با ذکر اینکه آیا ایران برای آمریکا یک تهدید است یا نه؟ اعلام کرد: فرهنگ و تمدن ایرانی که انقلابی مثل انقلاب اسلامی در بستر آن شکل گرفته، بزرگترین خطر برای آمریکا به شمار میرود.
صحرایی پس از اشاره به برخی دستاوردهای ایران پس از انقلاب گفت: امروز جایگاه انقلاب اسلامی در جهان یک جایگاه ممتاز است. امروز جایگاه انقلاب اسلامی به حدی است که هیچ اتفاق مهمی در خاورمیانه (غرب آسیا) و جهان به وقوع نمیپیوند مگر آنکه ایران در آن نقشی تعیینکننده ایفا کند.
وی در در ادامه پس از اشاره به پیامهای انقلاب اسلامی گفت: امروز مهمترین دشمن ما نه آمریکا، که آفتهایی مثل اشرافیگری است. امروز همه ما باید دست به دست هم بدهیم و قلهای که انقلاب ما را به فتح آن مأمور کرده است را کشف کنیم.
صحرایی در پایان سخنانش پس از اشاره به مشکلاتی که امروز گریبانگیر ملت ایران شده است، گفت: در فتح قله مهمترین و سختترین قسمت کار بخش پایانی آن است. کوهنوردان در زمانی که به نزدیکی قله میرسند بیشترین خستگی و فشار را تحمل میکنند. ما امروز در همین وضعیت هستیم و بهترین راه برای فتح قله ادامه راه انقلاب و زندگی کردن، زیستن و مدیریت کردن بر اساس پیامهای انقلاب است.
انتهای پیام
ثبت نظر