رییس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی گفت: بارها مقام معظم رهبری در مواضعشان به نقش وحدت و همگرایی در جهان اسلام و در کشور تاکید کردهاند و این موضوع را به یک استراتژی دائمی برای جمهوری اسلامی ایران تبدیل کردند.
جلیل رحیمی جهانآبادی با اشاره به لزوم وحدت و یکپارچگی در کشور و وحدت میان اقوام و قومیتها در کشور بیان کرد: همه دولتها برای اینکه انسجام و اتحاد ملی خود را حفظ کنند و بتوانند یکپارچگی را در فضای فرهنگی، سیاسی و فکری کشور ایجاد کنند و بین اقوام، گروهها و نژادهای مختلف وحدت و همگرایی ایجاد کنند شیوههای مختلفی را به کار میگیرند.
این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصریح کرد: انقلاب اسلامی ظرف این ۴۰ ساله تلاش کرد به شیوههای مختلف یک وحدت و یکپارچگی را میان مسلمانان و مسلمانان و میان مسلمانان و غیرمسلمانان گسترش دهد.
وی افزود: ایرانیها یک سابقه تقریبا ۳۰۰۰ ساله در مدنیت و شهرنشینی دارند و همگرایی و حس تعلق به ایران و عشق به این کشور ما را گردهم جمع کرده است. این موضوع هم در زمان حملات بزرگ مشهود است و هم در زمانی که اوج قدرت، پیشرفت و اثرگذاری ما بر تحولات منطقه و جهان کاملا ملموس است.
رییس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در پی ۱۴۰۰ سالی که اسلام بر امور ایران حاکم شد و در زمانی که دین مبین اسلام در کشور ما گسترانیده شد، علمای دینی ما از هر فرق، طائفه و مذهب نگاه ویژهای به بحث وحدت میان امت واحده اسلامی داشتهاند.
رحیمی جهان آبادی گفت: ما در شرایطی هستیم که هم بر پایه هویت ملی خودمان و تعلق خاطری که به این آب و خاک داریم و هم بر پایه آموزههای عقلی، منطقی و شرعی باید تلاش کنیم مردم را به یکدیگر نزدیکتر کنیم و از هرگونه شکاف قومی، مذهبی و مطالبات نادرست که ممکن است به اختلافات دامن بزند و از هرگونه رفتار توهینآمیز و نژادپرستانه مبتنی بر قومیت یا مبتنی بر مذهب خاص بپرهیزیم. نگذاریم این فضای دوستانه که لازمه حیات و زیست هر ملتی است به فضای دشمنی تبدیل شود.
وی با بیان اینکه نامگذاری یک هفته به نام هفته وحدت ابتکار حضرت امام خمینی (ره) بود، افزود: این موضوع میان شیعیان و اهل سنت با تاریخ تولد پیامبر اسلام به عنوان هفته همگرایی تلقی میشود. این هفته یک فرصت برای ماست تا اهمیت وحدت را یادآور شویم.
نماینده تربت جام و تایباد در مجلس اضافه کرد: ما در منطقه دشمنان زیادی داریم و با چالشهای زیادی روبرو هستیم. یکی از چالشهایی که آمریکاییها و دشمنان در منطقه برای ما ایجاد میکنند این است که آنها تلاش دارند یک شکاف قومیتی و مذهبی در میان ما ایجاد کنند تا موجب یک گسل اجتماعی و مذهبی شوند. آنها تلاش دارند بحث تجزیه طلبی قومی و مذهبی را در مناطق ما دامن بزنند و ما را تبدیل به یک ملت تکهتکه شده، ضعیف و زیردست کنند.
رییس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر ما به پیشینه ملی، مذهبی و دینی خود رجوع کنیم با تکیه بر عقل و منطق باید از تمام توان خود برای وحدت اسلامی و وحدت ملی به عنوان یک استراتژی همیشگی استفاده کنیم.
رحیمی جهانآبادی بیان کرد: الحمدالله مقام معظم رهبری به عنوان شخصیت سیاسی و مذهبی که در راس قدرت نظام جمهوری اسلامی قرار دارند این حساسیت ویژه را نسبت به حفظ وحدت در کشور مورد توجه داشتهاند. بارها نسبت به بیحرمتیهایی که ممکن بوده به مذاهب و فرق مختلف در کشور شود، هشدار دادند. بارها شده در مواضع خودشان نقش وحدت و همگرایی را در جهان اسلام و در کشور خودمان متذکر شدند و این موضوع را به استراتژی دائمی جمهوری اسلامی ایران تبدیل کردهاند.
رییس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: ما باید به عنوان یک ملت، گروه و ید واحد باشیم. اختلافات اگرچه در حوزه سیاست، مذهب، قوم و نژاد و زبان وجود دارد و امری انکارناپذیر است را به رسمیت بشناسیم و حقوق و خواستههای مردم و فرق مختلف را مورد احترام قرار دهیم. حرمت یکدیگر را رعایت کنیم تا این وحدت، همدلی و یکپارچگی که لازمه زیست ایرانیان است حفظ شود.
انتهای پیام
ثبت نظر