وزیر آموزش و پرورش و سرپرست سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی این وزارتخانه به جشنوارهی رشد پیام دادند.
به نقل از روابط عمومی چهل و هشتمین جشنواره بینالمللی فیلم رشد؛ سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش در آستانه برگزاری چهل و هشتمین جشنواره بینالمللی فیلم رشد؛ طی پیامی این جشنواره را دیرپاترین جشنواره فیلم آموزشی خواند که به عنوان یک رویداد غرورانگیز بین المللی در نظام تعلیم و تربیت اسلامی بیش از پیش میتواند در بستههای آموزشی متاثر از تحول بنیادین در آموزش و پرورش نقش آفرینی کند.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه برانگیختن ارزشهای فطری زیباجویی؛ حقیقت دوستی و کنجکاوی دانش افزا؛ ایجاد تنوع در محیط یادگیری؛ تسهیل و تعمیق محتوا و ملموس نمودن مفاهیم از انتزاعات تا مشاهدات و تجربه موفق انتقال ارزشهای اخلاقی و معارف دینی در فیلم آموزشی این رسانه ی موثر را برای تربیت نسلی سرافراز در اولویت قرار می دهد؛ از تجربه فیلم دیدن به مثابه گستردن تجربه زیسته فراگیران نام برده است.
سید محمد بطحایی در ادامه این پیام آورده است: خواندن فیلم آموزشی با لایه های معنا؛ مشارکت توام با تفکر؛ تخیل و خلاقیت می طلبد و تاثیر شگفت انگیزی بر بافت ارتباطی آموزش دارد.
وی در پایان ضمن ابراز خرسندی از حضور پرنشاط فیلمسازان فرهنگی و فرهنگیان فیلمساز از همراهی آنها در به ثمر نشاندن چهل و هشتمین شکوفه این درخت پر سایه؛ قدردانی کرده است.
پیام سرپرست سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش به جشنواره بین المللی فیلم رشد
اسناد بالادستی بر ضرورت رسانه فیلم آموزشی صحه میگذارد
حیدر تورانی سرپرست سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی طی پیامی به این جشنواره بر اهمیت برگزاری این رویداد، توجه به رسانه ی سینما و لزوم گنجاندن آن در بسته آموزشی تاکید کرد.
تورانی در پیام خود آورده حفظ میراث فرهنگی جشنواره بین المللی فیلم رشد بر دوش ما سنگین تر می شود آنگاه که اسناد بالادستی بر ضرورت توجه به رسانه فیلم آموزشی را در بسته آموزشی بیش از پیش صحه می گذارد و ایجاد فرصت گفتمان ذوق ورزانه در خصوص این رسانه جذاب، شوق انگیز و موثر را به خواستی تازه و بدیع اما در چهل و هشتمین دوره (جشنواره بین المللی فیلم رشد) مبدل می سازد.
وی در ادامه پیام خود آورده است: روند آموزش با ظهور تکنولوژی های نو و ظرفیت های تازه ارتباطی در حال تغییر است، مسیری که جشنواره دیری است آن را باور کرده و با کشف هنرمندان و دغدغه مندان این حوزه، یاری گر و توسعه دهنده ی این روند شده است.
سرپرست سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در بخش دیگری از این پیام؛ به کاربرد آموزشی محصولات نمایشی اشاره کرده و آورده است: فرآیند آموزشی با حضور فیلم؛ چنان شوق و انگیزه ای را در ساخت ارتباط معلم و شاگرد ایجاد می کند که گویی سینما با توان بالای تجسم رویاها، وقتی کاربرد آموزشی می یابد قدر و جلوه ای دیگر به خود می گیرد.
وی ادامه داده است: این گونه است که یک اثر شاخص میتواند نسلی را مرهون خود کند. زبان هنر به انسان می آموزد چگونه معبود خود را زیبا و بهتر دوست بدارد و شکرگزار او باشد.
حیدر تورانی در پایان این پیام اظهار امیدواری کرده این دوره از جشن دانش در آینه تصویر؛ نقطه عطفی در همراهی مهرانگیز فیلم سازان و هنرمندان ملی و بین المللی برای توسعه جشنواره و اثر بخشی بیشتر آن باشد.
چهل و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم رشد به دبیری وحید نیکخواه آزاد از ۲۵ آبان تا ۲ آذر در سینما فلسطین تهران برگزار میشود.
انتهای پیام
برچسب ها
ثبت نظر