مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس لرستان گفت: باید برای مدارس و مراکز آموزشی نشست روایتگری برگزار کنیم تا ارزشهای دوران هشت سال دفاع مقدس به جوانان انتقال یابد.
، حجت الله ناصرپور در جمع خبرنگاران با اشاره به افتتاح فاز اول پروژه مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس لرستان در دهه فجر امسال، اظهار کرد: پروژه مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس لرستان از سال ۸۴ به بعد مورد مطالبه نیروهای مسلح بوده و با تأسیس ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان در سال ۸۶ در دستور کار قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه عملیات عمرانی پروژه ساخت مرکز فرهنگی از سال ۹۰ با حمایتهای هوشنگ بازوند، استاندار وقت بعد از چند سال تعطیلی شروع بهکار کرد، افزود: این پروژه در ۱۴ هکتار با تلاش شبانهروزی و فعالیت ایثارگرانه گروه مهندسی و با دلسوزی پیمانکار انقلابی و جهادی، فاز اول آن که شامل ۸۰ درصد رشد فیزیکی ساختمان اصلی و عملیاتی شدن صددرصدی آمفیتئاتر و چیدمان ادوات است، در دهه فجر به بهرهبرداری میرسد.
ناصرپور با اشاره به اینکه کلنگزنی ساختمان مرکز فرهنگی در سال ۸۹ انجام شده است، تصریح کرد: این پروژه شامل ۹ فاز است، که با حمایتهای بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و سیدموسی خادمی، استاندار لرستان با تخصیص بودجه صددرصدی، فاز اول آن به بهرهبرداری رسیده است.
ناصرپور در ادامه با اشاره به فاز اول این پروژه که شامل نمای ساختمان و محور اصلی فعالیت مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس که سالن آمفی تئاتر است، ادامه داد: بهرهبرداری سالن آمفیتئاتر سه و نیم میلیارد تومان هزینه در برداشته است.
وی با بیان اینکه ۲۰ درصد باقیمانده از ساختمان اصلی مربوط به بخش نازککاری و خرید تجهیزاتی همچون سیستم سرمایشی، گرمایشی و آسانسورها است، تصریح کرد: بهعلت شرایط اقتصادی موجود امکان فراهم نمودن این اقلام وجود نداشته است، البته با راهاندازی فاز اول این پروژه فرصتهای بسیار خوبی برای انجام مأموریت اصلی بنیاد که حفظ، نشر و ترویج ارزشهای دفاع مقدس است فراهم میشود.
ناصرپور با بیان اینکه آمفیتئاتر مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس به قرارگاهی برای نهضت فرهنگی دفاع مقدس تبدیل خواهد شد، اظهار کرد: در این قرارگاه همه دلسوختگان جهاد و شهادت در کنار هم جمع میشوند و فرصتهای زیادی بهوجود میآید که از جمله این فرصتها میتوان به این نکته اشاره کرد که این مرکز میتواند به قطب فرهنگی برای برگزاری یادوارههای شهدا، کنگرهها، همایشها و بهویژه مکانی برای روایتگری و خاطرهگویی ۶۰ هزار رزمنده لرستانی تبدیل شود.
وی با بیان اینکه بهرهبرداری از مرکز فرهنگی دفاع مقدس فرصتی برای انتقال فرهنگ غنی دفاع مقدس به نسل جوان است، بیان کرد: روزانه باید برای مدارس و مراکز آموزشی نشست روایتگری برگزار کنیم تا از ارزشهای دوران هشت سال دفاع مقدس به جوانان انتقال یابد.
ناصرپور تأکید کرد: برای افتتاح پروژه با عظمتی همچون پروژه مرکز فرهنگی دفاع مقدس چارهای نیست که در فازهای مختلف با در نظر گرفتن اولویتها افتتاحها صورت پذیرد؛ چراکه با از دست دادن زمان، سرمایههای گرانقدر دفاع مقدس که همان رزمندگان هستند از دست خواهند رفت.
وی با اشاره به فازهای بعدی پروژه، افزود: گالریهای مرکز نیز در فاز دوم و با تأمین اعتبار مراحل تکمیلی خود را در شش ماهه اول سال ۹۸ طی خواهند کرد و با همین محوریت به بهرهبرداری خواهند رسید.
وی گفت: ساخت این مرکز در استانی محروم نتیجه زحمات شبانهروزی است و از همه مسئولان و خیران دعوت میکنم اگر خواهان سرافرازی و رساندن صدای شهدا به مردم هستند بهجای برخی انتقادات کمک کنند که فازهای بعدی با سرعت بیشتری به بهرهبرداری برسد.
انتهای پیام
ثبت نظر