نماینده ولی فقیه در عراق گفت: در تبلیغ اساس کار باید بر جذب باشد.
، آیتالله سیدمجتبی حسینی شامگاه گذشته در ششمین همایش انجمن علمی ارتباطات و تبلیغ حوزه با موضوع "محوریت قرآن و نهج البلاغه در تبلیغ" در شبی که مصادف بود با شهادت امام حسن عسکری(ع) و سیوهفتمین سالگرد ارتحال مفسر کبیر قرآن علامه سیدمحمدحسین طباطبایی(ره)، در دارالقرآن علامه طباطبایی(ره) در میان جمعی از فضلا و طلاب ایرانی و بین المللی، از تجربیات تبلیغی خود در کشور عراق سخن گفت و علاوه بر تاکید بر قرآن و نهجالبلاغهمحور بودن یک تبلیغ خوب، فرصتهای ارزنده تبلیغی را برشمرد.
وی بیان کرد: در سوریه خطبه های نماز جمعه را بر اساس قرآن تنظیم کردم و از اول قرآن، «یا ایها الذین آمنو»ه ارا یکی یکی یافته و تفسیر میکردم که ۱۰۰ مورد بود و پس از آن نیز به تفسیر «یا ایها الناس»ها پرداختم که آن هم ۲۰ مورد بود و مجموعا هشت سال خطبه های ما تامین بود.
آیتالله حسینی با بیان اینکه تبلیغ فقط عبارت از گفتار نیست و انواع و اقسامی دارد که نوع رفتار ما حائز اهمیت است، اظهار کرد: در تبلیغ اساس کار باید بر جذب باشد زیرا اگر مخاطب احساس کند که او را دوست داشته و قصد خیر او را داریم، با مبلغ بهتر همراه میشود.
او با تاکید براینکه پس از سقوط صدام، ملت عراق از نظر رشد فرهنگی و انقلابی جهش مثبت داشته، تصریح کرد: با اینکه دشمن سالهای زیادی در عراق به دنبال ترویج بیدینی بوده است اما اکنون برای مردم عراق، ولایت فقیه یک اصل است و تعبیر «سید الولی» بر زبانشان جاری است. آنها حتی راجع به انقلاب و رهبری، سروده هایی دارند.
عضو خبرگان رهبری با اشاره به تلاش آمریکا مبنی بر ایجاد دشمنی میان شیعه و سنی در عراق پس از صدام، گفت: هم اکنون میان مردم عراق نگرش خصومت عوض شده و در عوض نگرش مودت جانشین شده است.
وی افزود: من خودم به شخصه شاهد احترام و ارتباط خوب اهل سنت با شیعیان بوده ام به گونه ای که در بعضی مساجد اهل سنت، برای شیعیان مهر گذاشتهاند.
نمایندهی ولی فقیه در عراق در باب اهمیت استفاده از هر فرصتی برای تبلیغ، یاد آور شد: این سخن اشتباه است که سخن گفتن با عدهای از گناهکاران هیچ فایدهای ندارد و آنها هیچ وقت دست از اعمالشان نمیکشند. ما باید در هر شرایطی به رسالت و وظیفهی خود که همان تبلیغ است، عمل کنیم.
او با بیان این نکته که حتی جنگ نیز میتواند در راستای تبلیغ، فرصتآفرینی کند و با اشاره به جنگهای عراق، سوریه و یمن گفت: این جنگها فرصت خوبی را برای عالم تشیع ایجاد کرده و شیعه به عنوان اسلامی معتدل که برای همهی انسانها جا دارد، در دنیا مطرح شده است و ما باید از این فرصت تبلیغی خوب به نحو مطلوب بهره بگیریم.
آیتالله حسینی با اشاره به اینکه شرایط از ۳۰-۲۰ سال گذشته بدتر نیست و در کنار مشکلات، پیشرفت های زیادی داشته ایم، خاطرنشان کرد: درست است که ما دچار مشکلاتی هستیم و باید از مشکلات مردم سخن گفت تا بدانند که ما هم، دردآشنا هستیم اما نباید سخنان ما، موجب تشدید درد و بروز ناامیدی باشد.
انتهای پیام
ثبت نظر