Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 16 و 6 دقیقه

خطر اختلافات داخلی در جوامع اسلامی بیشتر از تهدیدهای خارجی است

خطر اختلافات داخلی در جوامع اسلامی بیشتر از تهدیدهای خارجی است

دستیار ارشد رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در دیدار علمای اهل سنت هند، با بیان اینکه امروز جهان اسلام در دو بُعد خارجی و داخلی مورد هجمه قرار گرفته است، اظهار کرد: همه ما وظیفه سنگینی در معرفی چهره صحیح اسلام به جهان داریم.

یکشنبه 30 دی 1397 ساعت 22:5

به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجت‌الاسلام مهدی ایمانی‌پور با بیان اینکه علمای شبه قاره هند از گذشته تا کنون بسیار برای ما حائز اهمیت بوده‌اند، گفت:در بین جریان‌های اسلامی نزدیکترین جریان به ما صوفیه است و کمیته‌ای مخصوص به  این جریان در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین میرآقایی تشکیل و مطالعات خوبی در این سازمان در این رابطه انجام شده است.

وی در ادامه ضمن معرفی معاون مطالعات فرهنگی و رییس کمیته متصوفه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، گفت: امروز جهان اسلام در دو بُعد خارجی و داخلی مورد هجمه قرار گرفته است که بُعد خارجی آن خطر چندانی ندارد، آن چیزی که برای ما نگران کننده است، ابعاد داخلی است، دشمن سعی دارد به وسیله جریان‌های اسلام‌هراسی مانع از نزدیکی کشورهای دیگر به ما بشود و در همین راستا چهره خشنی از اسلام در جهان ارائه داده است.

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور با بیان این مطلب، افزود: با توجه به هجمه‌های صورت گرفته علیه جهان اسلام، همه ما وظیفه سنگینی در معرفی چهره صحیح اسلام به جهان و مقابله با این مخاطرات داریم.

وی تأکید کرد: تهدید داخلی که به نظر ما خطر آن از تهدید خارجی مهمتر است، تلاش‌هایی است که این روزها برای ایجاد اختلاف در جوامع اسلامی صورت می‎گیرد؛ جای تأسف است که گاهی برخی علما اعلام می‌کنند که مثلا خطر فلان نحله اسلامی بیشتر از صهیونیسم است.

حجت‌الاسلام ایمانی‌پور در ادامه خواستار ارائه پیشنهادات و راهکارهای هیأت هندی برای وحدت هرچه بیشتر جوامع اسلامی و مقابله با اسلام‎هراسی شد.

در ادامه، اعضای هیأت هندی ضمن قدردانی از تلاش‎های ایران در زمینه وحدت و تقریب بین مذاهب اعلام کردند، ایران تنها کشوری است که در این مسیر تلاش می‌کند و گام‌‎های بسیار خوبی برداشته است.

همچنین در ادامه بیان کردند: ضربه‌ای که سلفیت و گروه‌های تروریستی به اسلام وارد کردند، خیلی بیشتر از ضربه‌های حمله مغول و چنگیزخان و ... بود، سلفیت بزرگترین خطر برای مسلمانان در سراسر جهان اسلام است و وظیفه شرعی همه مسلمانان است که با آن مقابله کنند.

اعضای هیأت هندی با بیان اینکه اکثر منابع تصوف به زبان فارسی است، خواستار ترجمه بیشتر  این منابع به زبان اردو برای مقابله با سیل ویرانگر سلفی‌‎گری شدند و تأکید کردند: ما در این زمینه نیاز به حمایت معنوی  جمهوری اسلامی ایران داریم، چرا که فقط با تقویت عرفان و تصوف می‌توان در برابر موج سلفی‌گری مقاومت کرد، به عبارتی تنها راه مقابله با توطئه‌های صورت گرفته علیه جهان اسلام، تقویت عرفان است.

این هیأت هندی با بیان اینکه، تعداد شبکه‌های زیادی در اختیار وهابی‌هایی است که در بین مسلمانان ایجاد اختلاف می‌کنند، اظهار کردند: امیدواریم ایران اسلامی در این زمینه از ما حمایت کند تا بتوانیم فعالیت خود در شبکه‌های مجازی را برای مقابله با تلاش‌های وهابیت در ایجاد تفرقه در جهان اسلام گسترش دهیم.

انتهای پیام

تعداد بازدید : 217

ثبت نظر

ارسال