Fa En یکشنبه 27 آبان 1403 ساعت 3 و 6 دقیقه

جذب استعدادهای ادبی از میان خانواده‌های اهداکننده عضو

جذب استعدادهای ادبی از میان خانواده‌های اهداکننده عضو

دبیر انجمن ادبی نفس از جذب استعدادهای ادبی از میان خانواده‌های اهداکننده عضو خبر داد.

جمعه 8 شهریور 1398 ساعت 23:43

بر اساس خبر رسیده،  حمیدرضا امیرافضلی در دومین نشست ادبی «کانون نفس»، از اهداف کانون ادبی نفس گفت: اهداف پیش روی کانون به سه دسته‌ کوتاه، میان‌ و بلندمدت تقسیم می‌شود و همه در جهت رسیدن به نقطه نهایی و ویژه‌ای است که متولیان امر برای کانون تعریف کرده‌اند؛ اهدافی مانند جذب استعدادهای ادبی از میان خانواده‌های اهداکننده و دریافت‌کننده و استحکام روابط آن‌ها با انجمن اهدای عضو ایرانیان، تأثیر بزرگ‌تر این نشست و همایش بزرگی که در آینده برگزار می‌شود. البته همه این فعالیت‌ها به پوشش و حمایت رسانه‌ای مناسب جهت افزایش آگاهی مردم در خصوص اهدای عضو و انجمن اهدای عضو ایرانیان و اعتلای این فرهنگ نیاز دارد.
امیرافضلی همچنین از برگزاری همایش بزرگ این کانون در تاریخ ۲۷ام شهریورماه همگام با روز شعر و ادب فارسی خبر داد.

در ادامه این نشست مهرداد آرامش - مسئول بخش سفیران-  درباره  مباحث علمی اهدا عضو توضیح داد و  گفت: ضرورت آگاهی و بروزرسانی اطلاعات سفیران و اعضای کانون یکی از ارکان مهم در زمینه اشاعه فرهنگ‌سازی اهدای عضو است.

 او سپس با  ارائه اطلاعات تحلیلی و آماری درباره وضیعیت اهدای عضو در ایران، اظهار کرد: با اهدای عضو هر فردی دچار مرگ مغزی می‌شود، می‌توان با توجه به شرایط، جان ۱ الی ۸ نفر را از مرگ نجات داد و چیزی حدود ۱ الی ۵۳ نفر می‌توانند از معلولیت رهایی یابند.

آرامش افزود: سالانه بین ۵ الی ۸ هزار نفر بر اثر مرگ مغزی جان خود را از دست می دهند و از این تعداد ۲۵۰۰ الی ۴۰۰۰ نفر می توانند به اهدای عضو برسند ولی با این وجود طبق آمار سال گذشته فقط تعداد ۹۲۳ نفر در کشور بر اثر اهدای عضو، جانی دوباره یافته اند و نکته جالب توجه آن است که در هر دو ماه چیزی معادل تعداد تلفات زلزله اخیر کرمانشاه، از افراد جامعه در لیست انتظار اهدای عضو جان خود را از دست می‌دهند.
به گفته او، چالش و موانع این موضوع با وجود امکانات و ظرفیت های بالای علمی و تخصصی، عدم آگاهی جامعه درباره مرگ مغزی و پذیرفتن آن به عنوان نوعی مرگ است. لذا لزوم اشاعه و فرهنگ‌سازی اهدای عضو از طریق هنرمندان به خصوص هنرمندان اهل قلم و ادبیات بیش از پیش احساس می‌شود.


بر اساس این گزارش، این نشست ادبی با اجرای عمران میری شاعر و غزل سرا برگزار شد و شاعران  و ترانه‌سرایان از جمله: سیدمهدی موسوی میرکلایی، داوود رحمت الهی، صابر ساده، جمال محرمی، الهه کاشانی، همایون حسینیان، حمید چشم آور، مینا آقازاده، نیما ایمانی، سینا بهمنش، مریم بهروزی، مهدی نورقربانی و ... به بازخوانی آثار خود پرداختند.

 انتهای پیام

تعداد بازدید : 211

ثبت نظر

ارسال