رئیس جامعةالمصطفیالعالمیه گفت: ایران در برخی شاخصهای جهانی در تولید علم و دانش و فناوری دارای رتبه زیر 10 است.
، حجتالاسلام والمسلمین علی عباسی ظهر امروز در حاشیه آئین افتتاح شاخه مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری با حضور دکتر محمد جواد دهقانی رئیس مرکز و همچنین انعقاد تفاهم نامهای با این مرکز عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران از نظر علمی به پیشرفتهای قابل توجهی دست یافته است. ایران در برخی شاخصهای جهانی در تولید علم و دانش و فناوری دارای رتبه زیر ۱۰ بوده و این نشان دهنده جهش علمی است: جامعة المصطفی العالمیه نیز با بسیاری از نهادهای علمی و پژوهشی در سطح جهان در ارتباط است و در حوزه علوم اسلامی و انسانی و فرهنگ و زبان تولیدات علمی قابل توجهی داشته است و در حوزههای مختلف بیش از ۳ هزار نشست علمی برگزار کردهایم.
حجتالاسلام عباسی خاطرنشان کرد: سالیانه صدها پایان نامه و نشریات علمی و پژوهشی و ترویجی در ایران و خارج از کشور توسط پژوهشگران و اساتید مجموعه تولید میشود و در تولید مقالات نیز مجموعهای پیشرفته داریم.
وی در مورد افتتاح شاخه مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری گفت: افتتاح این شاخه برای اساتید و پژوهشگران فرصت خوبی است تا به تبادل اطلاعات بپردازند.
رئیس جامعة المصطفی العالمیه گفت: فلسفه وجودی جامعة المصطفی بینالمللی است و بیش از ۹۵ درصد از پژوهشگران از کشورهای خارجی هستند. این دانشگاه بینالمللی عضو اتحادیه دانشگاههای جهان و اسلام و آسیا و اقیانوسیه است و در بسیاری از اتحادیههای بینالمللی عضویت دارد که این ظرفیت خوبی در تولید علم به شمار میرود.
حجتالاسلام عباسی بیان کرد: ارتباطات علمی و هم افزایی با بهرهگیری از دانش روز و فناوری میتواند به بسیاری از فعالیتهای علمی ما جهت بدهد.
در این نشست تفاهم نامهای به منظور ارتقای مشارکت در نهضت تولید علم، افزایش تولیدات علمی در محتوای آموزشی و ترویج علم مورد نیاز آموزش و پژوهش مبتنی بر نیازهای ملی و کاربردی کردن دستاوردهای علمی و پژوهشی میان جامعة المصطفی و مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری امضا شد.
انتهای پیام
ثبت نظر