مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم گفت: اگر با مدیریت دقیق تر و صحیحتر، بحث اوقاف و امور خیریه دنبال شود می تواند بخش عمدهای از مشکلات و نارساییهای اقتصادی جامعه را حل کند.
، حجتالاسلام و المسلمین عباس اسکندری در همایش بزرگ مبلغان و ائمه جماعات استان قم با اشاره به میلاد با سعادت امام حسن (ع) اظهار کرد: روایاتی که در شأن امام حسن (ع) بیان شده است میتوان گفت به حدی این نگاه متعالی نسبت به امام حسن (ع) از سوی پیامبر اکرم (ص) و امام علی (ع) بلند است که درک عظمت آن سخت است.
وی گفت: امروز نیز باید اقرار کنیم که آنگونه که باید و شاید از فضائل حضرت و عظمت روحی و معنوی حضرت، چندان دست پری نداریم؛ البته نمیتوان زحمات و تلاشهای علما و بزرگان سلف صالح را نیز نادیده گرفت ولی انتظار است که در این شرایطی که همه شرایط برای تحقیق و پژوهش و تحلیل زندگی معصومین (ع) امروز این خلأ را پر کنیم و این چهره منور و نورانی عترت طاهره از این مظلومیت خارج شوند به خصوص در ابعادی که امروز میتواند گره گشای مشکلات امروز باشد.
مدیرکل اوقاف تصریح کرد: صبر و شکیبایی امام حسن مجتبی (ع) از مهمترین این ابعاد است که التزام به این عنصر متعالی اخلاقی میتواند مشکلات امروز جامعه را ترمیم کند.
وی گفت: این مهربانی و شکیبایی به حدی بود که وقتی امام حسین (ع) از مروان که زیر جنازه امام حسن (ع) را گرفته بود پرسیدند که چرا پس از این همه دشمنی در این مراسم شرکت کردی گفت که همه آن ظلمها و مشقتها را متوجه ایشان کردم ولی امروز در زیر جنازه کسی هستم که صبر و بردباری و شکیبایی او را بالاتر از کوهها دیدم و صبر و شکیبایی او من را تحقیر میکرد.
وی گفت: امروزه که مشکلات بسیاری در کشور ایجاد شده است باید با صبر و استقامت دشمنان را به شکست بکشیم و به شکلی رفتار کنیم که دشمن حس نکند میتواند ما را تسخیر کند.
اسکندری اظهارکرد: رسیدگی امام حسن (ع) به فقرا و مستمندان از نکاتی که است که بر همه آشکار است و امروز نیز جامعه ما به لحاظ جنگ اقتصادی که دشمن بر ما تحمیل کرده است باید به همین سنت متعالی متلزم شویم و مستمندان را دریابیم.
وی با اشاره به فعالیتهای خاص سازمان اوقاف و امورخیریه بیان کرد: نیات عجیبی از سوی گذشتگان در زمینه وقف اموال وجود داشته است که اگر در این مقطع اگر با مدیریت دقیقتر و صحیحتر و با نگاه بازتر و اقتصادیتری بحث اوقاف و امور خیریه دنبال شود میتواند بخش عمدهای از مشکلات و نارساییهای اقتصادی جامعه ما را حل کند.
وی با اشاره به ظرفیت بالای وقف در استان و کشور بیان کرد: در این زمینه باید موقوفات از درست رفته را احیا کنیم؛ به خصوص در دوره حکومت ظالمانه رضا شاه و فرزندش که بیش از پدرش جنایت کرد بسیاری از موقوفات در کشور از دست رفت.
وی گفت: بسیاری از موقوفاتی که از دست رفته است، موقوفاتی است که نیت آنها بر اداره حوزههای علمیه و پرورش شاگردان امام صادق (ع) است؛ در این بخش باید با احیای موقوفات حوزههای علمیه را به خوبی اداره کنیم؛ نباید چشم امید زیادی به دولتها داشته باشیم زیرا حوزه باید به صورت مردمی و از طریق وقف اداره شود که هم باقی بماند و هم تقویت شود.
این استاد حوزه یادآور شد: نکته دیگر آن است که نباید از سرمایه استفاده کنیم بلکه باید در حوزه وقف سرمایه گذاری کنیم و این شجره طیبه نیز رشد و نمو پیدا کند تا محتاج این و آن نباشیم.
در شام ولادت حضرت امام حسن مجتبی (ع)، همایش بزرگ مبلغان و ائمه جماعات استان قم با حضور حدود ۴۰۰ تن از روحانیون و فضلای حوزه علمیه قم برگزار شد.
این مراسم با همت شورای مرکزی ائمه جماعات استان قم و اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم با همکاری و مشارکت شرکت آب منطقهای استان قم برگزار شد و در آن به جایگاه تبلیغی شرکت آب منطقهای قم مورد توجه قرار گرفت و جزوات تخصصی و تبلیغی مرتبط به نقش ائمه جماعات و مبلغان در فرهنگ سازی مصرف بهینه منابع آبی کشور و استان قم به مخاطبان ارائه شد.
انتهای پیام
ثبت نظر