حجت السلام و المسلمین ناصر رفیعی گفت: بازگشت از ارزشها به ضد ارزشها خطرناک است در حال حاضر بدحجابی شکل گرفته یا مثلا ما میلاد حضرت زهرا (س) را داریم، اما به جای آن ولنتاین شکل میگیرد.
، این کارشناس مذهبی در همایش دست برتر به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در اداره کل تبلیغات اسلامی استان، با اشاره به دهه فاطمیه، اظهار کرد: امروزه شیعه و سنی در منابع مختلفی از ویژگی و شخصیت بزرگ این بانوی بزرگوار مطالب ارزندهای منتشر کردهاند.
وی ادامه داد: در برخی از منابع آمده زمانی که این بانوی بزرگوار بر پیغمبر وارد میشدند، حضرت چهار کار را برای وی انجام میداد. ابتدا حضرت در جلوی پای حضرت زهرا (س) میایستادند، دوم خوشآمد میگفتند و سوم دست وی را میبوسیدند و در نهایت این بانوی بزرگوار را بر جای خود مینشاندند.
این کارشناس مذهبی با اشاره به آیه ۶۱ سوره آل عمران، افزود: افضل زنها متقدم و متاخر فاطمه زهرا (س) است.
رفیعی در ادامه با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع) که توسط امام کاظم (ع) نقل شده، خاطرنشان کرد: ایشان فرمودند هرکس چهار چیز را فرا گیرد، عالم و اگر نداند بی سواد است. این چهار مورد خداشناسی، خودشناسی، وظیفه شناسی و در نهایت آسیب شناسی است.
وی درباره آسیبهای انقلاب که در طول تاریخ تکرار شده است، تاکید کرد: ابتدا نفوذ بوده که در طول تاریخ شاهد این امر بودیم. نفوذ همیشه بر افراد صورت نگرفته، بلکه این امر را میتوان در ذهن، فکر، اعتقاد و مسائل سیاسی ملاحظه کرد.
این سخنران مذهبی تصریح کرد: دومین آسیب رجعت به ضد ارزشها است، انقلاب اسلامی پیروز شد؛ یکسری از ضد ارزشهایی از بین رفت. بازگشت از ارزشها به ضد ارزشها خطرناک است در حال حاضر بدحجابی شکل میگیرد. همچنین مثلا ما میلاد حضرت زهرا (س) را داریم، اما به جای آن ولنتاین شکل میگیرد. همه این موارد چیزهای کوچکی است که در آینده خطر دارد.
رفیعی با اشاره به سومین و چهارمین آسیب انقلاب اسلامی، گفت: مساله ناکارآمدی نظام از سومین آسیبها است. سخنرانان ما باید در خطبههای خود به مردم امید را تزریق کنند، من مشکلات اقتصادی و معیشتی را قبول دارم، اما این انصاف را باید داشته باشیم که کشور پیشرفت بسیاری کرده است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر انقلاب در دنیا تمدن ایجاد کرده و ما نباید از کارآمدی انقلاب در طول این چهل سال دور شویم.
این فعال مذهبی اظهار کرد: به عنوان آسیب چهارم میتوان از تفرقه یاد کرد، دو زن فرزند خود را به نزد حضرت علی (ع) آوردند و هر دو ادعا کردند که بچه من است، حضرت فرمودند برای من یک شمشیر بیاورید، از او پرسیدند چه میکنید؟ وی گفت میخواهم آنها را از وسط به دو نیم تقسیم کنم و نصف آنها را تقسیم کنم. از بین آن دو زن یک نفر فریاد زد این بچه من نیست به زن دیگر بدهید؛ حضرت فرمودند ما فهمیدیم مادرش همان فردی است که دلش برای این کودک سوخت.
رفیعی ادامه داد: این انقلاب ولد و بچه ما است، با شمشیر آن را از وسط نصف نکنید، به خدا اگر برگردد نه عمامه بر سر اصلاح طلب میگذارند نه اصول گرا.
وی افزود: آن تفکری که خط قرمزهای انقلاب را از بین نمیبرد، مورد احترام است. لذا در این میان تفرقه میان گروهها خطرناک است.
این اندیشمند مذهبی تاکید کرد: آسیب بعدی انزوای سیاسی است. من بارها عنوان کردم در جایی که معتقد به رهبری نباشد، به منبر نخواهم رفت. بالاخره ما اعتقادات و خطوط قرمزی داریم.
رفیعی گفت: اگر کسی فکر کند منبر غیر سیاسی امتیاز بوده اشتباه است. امام(ره) و شهیدان جان خود را از دست دادند، تا بعدها انقلاب را حفظ کنند.
وی با اشاره به دیگر آسیبهای انقلاب، تاکید کرد: یکی از دیگر آسیبها خودباختگی است. بعضی از سخرانان اعلام میکنند که آدم از فلان جا بیاورید مشکل را حل کنیم، باید در گفتن این حرف دقت لازم مبذول شود.
این فعال مذهبی با بیان اینکه با وجود ۳۰ سال از رحلت امام (ره) افکار ایشان همچنان باقی است، تصریح کرد: باید از این افکار و منویات مقام معظم رهبری درس بگیریم.
رفیعی گفت: آخرین آسیب نیز افول معنویت است، اگر هر اقدامی را به جز برای نزدیکی به خدا و برای منافع شخصی انجام دهیم دچار افول معنویت شدهایم.
انتهای پیام
ثبت نظر