جانشین فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی تعداد افرادی که تحت عنوان اردوی راهیان نور از استان مرکزی اعزام میشوند را بیش از ۱۱ هزار نفر عنوان کرد.
، سرهنگ محسن گلشنزاده در نشستی با خبرنگاران با اشاره به اینکه دوره اردویی راهیان نور که از اردیبهشتماه هرسال شروع و تا اردیبهشتماه سال آینده در قالب چهار عنوان خواهد بود، افزود: اولین عنوان "اردوی راهیان نور عمومی" است که از اوایل اردیبهشتماه هرسال تا ابتدای شهریورماه افراد به سمت غرب کشور اعزام میشوند و امسال تعداد اعزامها به مناطق عملیاتی غرب کشور در این بخش به ۲۲۰۰ نفر خواهد رسید.
جانشین فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی، دومین عنوان اردوی راهیان نور را "اردوی دانشآموزی" اعلام کرد و افزود: اردوی دانشآموزی از ۱۵ مهرماه تا پایان بهمنماه برگزار میشود که برای سال جاری ۵۵۰۰ نفر از برادران و خواهران دانشآموز را از محل سهمیه استان مرکزی اعزام کردهایم. علیرغم استقبال پرشور دانشآموزان در سال جاری، توان مالی لازم برای اعزام بیش از این تعداد وجود نداشت.
گلشنزاده با بیان اینکه اردوی دانشجویی نیز از ۱۲ اسفندماه آغاز شده و تا ۲۴ اسفندماه ادامه خواهد داشت، گفت: دوره اردوی دانشجویی پنج روزه است و برآورد میکنیم هزار و ۲۰۰ نفر در قالب اردوی دانشجویی به مناطق عملیاتی اعزام شوند که اعزام ۸۰ درصد از این تعداد صورت گرفته است.
وی در خصوص اردوی عمومی مرحله دوم نیز اظهار کرد: این دوره از ۲۴ اسفندماه سال جاری آغاز میشود و تا پایان فروردین ماه سال ۹۸ ادامه مییابد. ۵ هزار و ۵۰۰ نفر نیز برای حضور در این اردو ثبت نام کردهاند.
وی با اشاره به اردوی تخصصی راهیان نور ویژه اساتید دانشگاه و نخبگان، افزود: ۲۱۰ نفر در قالب این اردوی تخصصی از سازمان انرژی اتمی بوشهر، خانه شهید دلواری و اسکلههایی که در دوران دفاع مقدس مورد تهدید دشمن بودند و امروز به دست متخصصین کشور بازسازی شدهاند، دیدن میکنند.
جانشین فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی با تاکید بر اینکه هرسال حدود ۳۰۰۰ نفر تحت عنوان خودجوش به صورت خانوادگی و با خودروی شخصی عازم مناطق عملیاتی میشوند، گفت: این افراد در زمان عزیمت به منطقه باید برای هماهنگیهای لازم با شماره تماسهایی که از قبل اعلام شده تماس بگیرند و برای این افراد سه اردوگاه در اهواز، اندیمشک و خرمشهر تدارک دیده شده که غذا را نیز میتوانند با قیمت تمام شده در این اردوگاهها تحویل بگیرند.
گلشنزاده با اشاره به اینکه مناطق بازدید مسافران راهیان نور عمومی گسترده است، بیان کرد: افراد از مناطقی همچون فکه، بستان، چذابه، هویزه، طلائیه، شلمچه، منطقه عملیاتی رمضان، فتحالمبین، اروندرود، سایر مناطق عملیاتی و سه بیمارستان امام علی (ع)، امام حسن (ع) و امام حسین (ع) که در دوران جنگ فعالیت میکردهاند، بازدید میکنند.
وی همچنین تاکید کرد: تمام تدارکات لازم برای اسکان و تغذیه افراد دیده شده است و تمام اعزامهایی که صورت میگیرد به صورت استانی است و با هماهنگی نواحی ۱۲ گانه پایگاههای مقاومت بسیج انجام میشود.
وی همچنین در رابطه با اعزام افرادی که بدون هماهنگی با سپاه به مناطق عملیاتی عزیمت میکنند، خاطرنشان کرد: در صورت بروز هر گونه مشکل، سپاه هیچ گونه مسئولیتی را در قبال این افراد بر عهده نمیگیرد.
انتهای پیام
برچسب ها
ثبت نظر