دو نماینده مجلس شورای اسلامی از شبکههای برون مرزی بازدید کردند.
به نقل زا روابطعمومی صدا و سیما، همایون یوسفی، نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به همراه سید مهدی مقدسی، نماینده مردم اراک و عضو کمیسیون صنایع و معادن از استودیوها، اتاقهای خبر و دیگر بخشهای شبکههای پرس تیوی و هیسپان تیوی مجموعه سعادت آباد معاونت برونمرزی دیدن کردند.
پیمان جبلی، معاون برونمرزی سازمان صدا و سیما در این دیدار شبکههای برونمرزی را تریبونهای شناختهشده و پرچمدار جمهوری اسلامی ایران در عرصه بینالمللی توصیف و توضیح داد: شبکههای برونمرزی به عنوان ابزارهای نظام برای تصویرسازی از جمهوری اسلامی در عرصه بینالملل، تبیین مواضع برحق نظام، خنثی کردن توطئههای دشمنان در ایرانهراسی و مقابله با جبهه مقاومت و همچنین حفظ مخاطبان جبهه مقاومت و دوستداران ایران در سطح جهان به شمار میروند که این وظایف بسیار سنگین است.
همایون یوسفی، نماینده مجلس شورای اسلامی نیز ضمن تاکید بر گستردگی و نفوذ بسیار خوب رسانههای برونمرزی در میان مخاطبانی از کشورهای مختلف جهان گفت: صداوسیما، یکی از مولفههای مهم امنیت ملی است و در بین قسمتهای مختلف آن، اهمیت حوزه برونمرزی در تثبیت جایگاه امنیت ملی بارزتر است؛ اما متاسفانه اهمیت این جایگاه کمتر درک شده است. از طرفی دیگر، تولید محتوا و خبررسانی در شبکههای برونمرزی، کار بسیار سختی است اما با اینحال، این شبکهها توانستهاند با عملکرد سنجیده خود، در چارچوب نظام و منافع ملی گام بردارند که این امر جای تشکر دارد.
یوسفی در ادامه ضمن اشاره به حضور موثر و پررنگ شبکههای برونمرزی در مقایسه با شبکههای غربی و آمریکایی افزود: در کل دنیا، حوزه نفوذ رادیو وتلویزیونها در حال کمرنگ شدن و حوزه نفوذ شبکههای اجتماعی و مجازی به شدت در حال رشد است. خوشبختانه، شبکههای برونمرزی با درک این مساله، علاوه بر تولید رادیو و تلویزیون، به طور همزمان در حوزه شبکههای مجازی نیز فعالیت قابل قبولی دارند و با تقویت این حوزه میتوانند بر دامنه اثرگذاری خود بیافزایند.
سیدمهدی مقدسی، عضو هیئت رئیسه فراکسیون فرهنگیان مجلس نیز پس از بازدید از شبکههای پرس تی وی و هیسپان تی وی در خصوص عملکرد این شبکهها و تاثیری که می توانند در فضای بینالملل داشته باشند، گفت: یکی از راههای معرفی فرهنگ یک کشور به خصوص معرفی مواضع آن کشور در فضای بینالملل، از طریق شبکه های برون مرزی است. شبکههای برون مرزی جمهوری اسلامی با وجود اینکه جوان هستند، در تولید محتوا و سرعت انتقال خبر در مقایسه با شبکههایی مثل CNN و سایر غول های خبری، جهشی قابل توجه داشته اند.
وی افزود: علاوه بر خبررسانی، شبکههای برون مرزی ما نقش تاثیرگذاری را در معرفی فرهنگ غنی و کهن ایران برای مخاطبان بینالمللی، معرفی ابعاد مختلف زندگی مردم و نوع شناختی که بایستی دنیا از ما داشته باشد، ایفا میکنند.
انتهای پیام
برچسب ها
ثبت نظر