رئیس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی گفت: بارگاه حضرت رضا (ع)، مهمترین پایگاه فرهنگی، مذهبی و علمی در داخل و خارج از کشور و ملجأ و پناهگاهی برای ارادتمندان و علاقهمندان حضرت و آزادگان جهان است.
، حجتالاسلاموالمسلمین حجت گنابادینژاد که صبح امروز در اولین همایش بینالمللی امام رضا (ع) و گفتگوی ادیان سخن میگفت، اظهار کرد: امروز که همایش بینالمللی امام رضا (ع) و گفتوگوی ادیان برگزار میشود، این بارگاه و آثار مقدس یکی از مهمترین پایگاههای فرهنگی، مذهبی و علمی است که آثار و برکات آن در داخل و خارج از کشور ملجأ و پناهگاهی برای ارادتمندان و علاقهمندان حضرت و آزادگان جهان است.
وی ادامه داد: بارگاه منور حضرت رضا (ع) و شخصیت ایشان از برجستهترین برکات و خیر و هدایتی است که در ایران اسلامی به برکت سفر پربرکت حضرت رضا (ع) وجود دارد؛ اگرچه سفر ایشان یک سفر تحمیلی و اجباری بود، اما با عنایت و تصرفی که این امام هدایت در این سفر داشتند، تا به امروز حضور ایشان و مرقد ایشان منشأ آثار و برکات بسیاری بوده است.
رئیس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی اظهار کرد: آستان قدس رضوی امروز ظرفیتهای خوبی در عرصههای فرهنگی دارد، مانند همین کتاب خانه بزرگ که این مراسم بزرگ در آن برگزار شده و ۲۰ کتاب خانه وابسته در کشور با بیش از چهار میلیون کتاب، مجموعههای آموزشی همچون دانشگاه علوم اسلامی رضوی، دانشگاه امام رضا (ع) با قریب به هفت هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی و مجموعه فعالیتهای فرهنگی مانند ۱۵ مدرسه امام رضا (ع) با قریب به ۶۰۰۰ دانشآموز و مدارس مناطق محروم و غیر محروم که مشغول خدمتگزاری به نوجوانان هستند.
گنابادینژاد خاطرنشان کرد: همچنین فرصتهای دیگری وجود دارد که از طریق ۵۰ هزار خادم که شامل همه نخبگان اجتماعی و فرهنگی میشوند، به صورت افتخاری در مضجع امام رضا (ع) خدمت میکنند؛ به علاوه فرصت جدیدی که در تولیت آستان قدس تحت عنوان توسعه خدمت، خادم و مخدوم انجام شده و فصل جدیدی از خادمیاری در کشور را بهوجود آورده است.
وی افزود: امروز ۲۰۰ هزار داوطلب مردمی شامل اساتید، روحانیون حوزههای علمیه، برادران، خواهران، ورزشکاران و نوجوانان در عرصههای مختلف به عنوان خادمیاران حضرت رضا (ع) از سراسر کشور خدمت کنند.
رئیس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی عنوان کرد: این جاذبه و این مرکزیت یکی از جلوههای آثار و برکات امام رضا (ع) برای بشریت است. همچنین یکی از سیرههای حضرت رضا (ع) سیره گفتگو و ارتباط با نخبگان و اندیشمندان رهبران ادیان مختلف بوده که در دوره حضورشان در خراسان داشتهاند.
گنابادینژاد گفت: همایش بینالمللی امام رضا (ع) و گفتوگوی ادیان با ۸ پیش همایش، ۴ پیش همایش در داخل و ۴ پیش همایش در خارج از کشور شامل کشورهای هندوستان، لبنان، اندونزی، مالزی و در داخل قم، تهران، ارومیه و اصفهان، برگزار شد.
وی اظهار کرد: فراخوان مقالهها اعلام شد و بیش از ۱۶۰ مقاله به دبیرخانه همایش رسید و مجموعه منشوراتی که شامل کتاب و آثار هنری و فرهنگی بهوجود آمده برای اینکه ما بتوانیم جلوههای همگرایی و همزیستی را در بین ادیان با محوریت حضرت رضا (ع) منعکس و منتشر کنیم.
انتهای پیام
ثبت نظر