Fa En جمعه 25 آبان 1403 ساعت 16 و 55 دقیقه

انتشار ۳ کتاب طنز، شعر و روایت

انتشار ۳ کتاب طنز، شعر و روایت

کتاب‌های «از پشت میز عدلیه»، «اشد ملاقات» و «یک روایت غیرسیاسی از یک اتفاق سیاسی: انتخابات ۹۶» منتشر شدند.

چهارشنبه 30 آبان 1397 ساعت 10:49

، کتاب «از پشت میز عدلیه» (خاطرات طنز یک قاضی دادگستری) نوشته امین تویسرکانی در ۱۱۶ صفحه با شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۱۴هزار تومان توسط نشر چشمه منتشر شده است. 

در یادداشت پشت جلد کتاب آمده: بیش‌تر دعواها، جنایت‌ها، کلاهبرداری‌ها، اختلاس‌ها و چیزهایی که در صفحه حوادث و سیاسی روزنامه می‌خوانید، نهایتا به یک قاضی ختم می‌شود. به همین خاطر یک قاضی داستان‌های زیادی در روز می‌شنود. این داستان‌ها معمولا از زاویه دید متهم یا قربانی روایت می‌شود و جنبه‌های خشونت‌آمیز و تلخ ماجرا پررنگ‌تر است. اگر آشنا یا دوست قاضی نداشته باشید، کم‌تر پیش می‌آید که داستان‌ها را از زبان خود قاضی بشنوید و چقدر احتمال دارد که تا به حال داستان طنزی از یک قاضی شنیده باشید؟ 

این کتاب مجموعه خاطراتی کاملا واقعی از پرونده‌های جالب قضایی و برخوردهای مردم عای با یک قاضی دادگستری است. بعضی از این خاطرات هم شگفت‌انگیز است هم خنده‌دار. «از پشت میز عدلیه» کتابی است که هم شما را می‌خنداند و هم تصویر متفاوتی از دستگاه قضایی نشان می‌دهد. 

همچنین «اشد ملاقات» مجموعه‌ای از ۶۰ شعر مجید رفعتی است که در ۸۷ صفحه، با شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۱۱هزار تومان توسط همین نشر منتشر شده است. 

شعر «این شعرها که می‌خوانی» از کتاب «اشد ملاقات»: 

تا منتهاالیه نبودنت قلمرو من است

بعد 

صدای توست

که مثل سرمای صبحگاهی 

به سیم‌های خاردار چسبیده است

و بادهایی که به مرز آمده‌اند

تا به پیراهنت پناهنده شوند

این جسدها که می‌بینی 

روزهایی‌ست که تو را ندیده‌ام 

و این شعرها که می‌خوانی 

کلماتی‌ست که از میدان مین برگشته‌است 

مرگ

همیشه از میدان مین 

زنده بازمی‌گردد

کتاب «یک روایت سیاسی از یک اتفاق سیاسی: انتخابات ۹۶» نوشته معین فرخی نیز در ۸۵ صفحه با شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۱۰هزار تومان  توسط نشر چشمه منتشر شده است. 

در یادداشت پشت جلد کتاب آمده است: کتاب «یک روایت غیرسیاسی از یک اتفاق سیاسی: انتخابات ۹۶» یک روایت است است از پرسه‌زنی معین فرخی در روزهای انتخابات ریاست‌جمهوری در سال ۱۳۹۶. او که سابقه‌ داستاننویسی و ترجمه در حوزه‌ ادبیات غیر داستانی را نیز در کارنامه خود دارد، در دوران انتخابات و به عنوان ناظری عادی وارد ستادهای انتخاباتی و میتینگ‌های نامزدها شد و سعی کرد تا به گزارشی برسد از چیدمان نیروها و باورها و طرفداران این گروه‌ها در آن هفته‌های ملتهب. فرخی در این کتاب تلاش کرده به ترسیم وضعیت متلاطم گروه‌های سیاسی در آن انتخابات نزدیک شود، و مهم‌تر این‌که اثری بنویسد درباره‌ برخورد انسان با مفهوم انتخابات و رقبا، اثری که با گذشت زمان کهنه نشود و تک‌نگاری جذابی باشد از آن روزها. او در جست‌جوی مفهوم این نگاه جمعی است که در برهه‌ مذکور شکل گرفت و بعد به‌سرعت ناپدید شد. 

انتهای پیام

تعداد بازدید : 228

ثبت نظر

ارسال