جشنواره هفتم «رویش» برای ارتقا سطح مشارکت فعالانِ کانونهای فرهنگی، هنری، اجتماعی، ادبی و دینی دانشگاهها اسفند ماه امسال آغاز به کار خواهد کرد.
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هفتمین جشنواره ملی «رویش» به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با هدف ایجاد فضای بانشاط و پویای فرهنگی در دانشگاهها، معرفی توانمندیها و دستاوردهای کانونهای فرهنگی و معرفی نسل جدید کانونهای فرهنگی برگزار میشود.
این جشنواره با اتکا بر پیام «رویشی نو در راه است» در دو قسمتِ رقابتی و غیر رقابتی برپا خواهد شد.
به گفته کریم پورمرجان_ رئیس اداره کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، مرحله دانشگاهی رویشِ از پانزدهم آبان تا اوایل دی ماه امسال در ۸۴ دانشگاه کشور برگزار شده است.
وی توضیح داد: دانشگاهها پس از برگزاری مرحله دانشگاهی میتوانند آثار و دستاوردهای برگزیده کانونهای خود را برای شرکت در بخش رقابتی جشنواره بر روی سامانه Rouyesh۷.ir بارگذاری کنند. سامانه مذکور از ابتدای بهمن ماه امسال به مدت دو هفته برای پذیرش آثار در دسترس خواهد بود. جشنواره هفتم «رویش» در پنج بخش رقابتی به بررسی و معرفی آثار فردی، گروهی، ایده ها و طرحهای کانونی، کانونهای فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی برگزیده و دانشگاه برگزیده، میپردازد.
به گفته کریم پورمرجان آثار فردی در بخش هنرهای تجسمی، صنایع دستی، ادبی، عکس، نمایشنامهنویسی، فیلمنامه نویسی و موسیقی و آثار گروهی در سه بخش تئاتر، موسیقی و فیلم دسته بندی شدهاند.
طبق برنامه جشنواره ملی رویش هر کدام از بخشهای مربوط به آثار فردی و گروهی دارای زیرمجموعهها و رشتههای متعدد و مجزا هستند.
انتخاب کانون های برگزیده در چهار زمینه و ۳۲ موضوع صورت میگیرد. جشنواره رویش در این بخش، ۳۲ برگزیده در سه سطح دانشگاهی خواهد داشت و کانون های دانشگاهی بر اساس میزان برخورداری مورد ارزیابی قرار میگیرند و وارد رقابت با یکدیگر می شوند.
گفتنی است در بخش دیگری از جشنواره، از ایده ها و طرح های برگزیده مرتبط با کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی استقبال میشود، شاخصهای بررسی ایده ها برای رقابت در جشنواره، کاربردی بودن، برخورداری از توجیه اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و یافتن راهکار برای حل مشکلات موجود کانونهای فرهنگی دانشگاهها است.
علاوه براین، در هفتمین جشنواره ملی رویش دانشگاه های برگزیده در پنج سطح معرفی خواهند شد. دانشگاههای برگزیده این بخش در سطح یک(دانشگاه های بزرگ)، سطح دو و سه، دانشگاههای غیرانتفاعی و دانشگاههای ستادی ( پیام نور، علمی-کاربردی، فرهنگیان و فنی حرفه ای) معرفی خواهند شد.
هفتمین جشنواره رویش مختص کانون های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشگاه هاست و فقط دانشگاه هایی می توانند در بخش رقابتی این جشنواره حضور یابند که رویش دانشگاهی را برگزار کرده باشند، چنانچه دانشگاهی مرحله رویش دانشگاهی را برگزار نکرده باشد میتواند ضمن حضور در نمایشگاه در بخشهای غیررقابتی شرکت کند.
شرایط حضور در جشنواره ملی رویش، دانشجو بودن صاحب اثر و عضویت در کانونهای فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشگاههای کشور است.
انتهای پیام
ثبت نظر