رئیس بسیج سازندگی کشور گفت: ۴۰ هزار طرح محرومیتزدایی در سال آینده در کشور با رمز یا فاطمهالزهرا اجرا میشود.
، سرهنگ محمد زهرایی در نشست پشتیبانی از گروههای جهادی و آئین تکریم و معارفه مسؤول بسیج سازندگی استان مرکزی در خصوص فلسفه تشکیل بسیج اظهار کرد: در سال ۱۳۷۹ برخی از گروههای جهادی دانشگاه به صورت کاملاً خودجوش به مناطق محروم کشور رفتند که گزارش آن به مقاممعظم رهبری رسید و ایشان دستور راهاندازی سازمان بسیج سازندگی را صادر کردند.
وی با بیان اینکه سازماندهی، هدایت و تعامل با دستگاههای اجرای از جمله مأموریتهای بسیج سازندگی است، افزود: امروزه میدان عمل همانند دفاع مقدس برای آموزش وحدت و فرماندهی جوانان وجود ندارد و این مأموریتهای جهادی میدان عملی برای آموزش این مهم به جوانان است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور اظهار کرد: از مجموع ۱۰۰ درصد فعالیتهای گروه جهادی ۲۷ درصد مربوط به فعالیتهای عمرانی بوده است..
زهرایی با بیان اینکه بسیج به عنوان بازوی اجرایی و فکری برای دولت به شمار میرود، بیان کرد: در بسیج سازندگی سه مأموریت دنبال میشود، از جمله این مأموریتها سازماندهی جوانان تحت عنوان گروههای جهادی است، همچنین کمک به دولت در فعالیتهای عمرانی از دیگر فعالیتهای بسیج سازندگی است.
وی با اشاره به اینکه هزار دانشآموخته رشته عمرانی در سازمان بسیج سازندگی در فعالیتهای محرومیتزدایی فعالیت دارند، ادامه داد: بسیج سازندگی رقیب دستگاههای دولتی نیست بلکه کمکی در راستای اجرای طرحهای محرومیتزدایی و ارائه خدمت به مردم است.
رئیس بسیج سازندگی کشور نگاه سازمان بسیج سازندگی را در اجرای فعالیتها در مناطق محروم در کمترین زمان را با کیفیت بالا دانست و گفت: ۲۰ درصد اعتبارات مورد نیاز اجرای طرحهای بسیج سازندگی در مناطق محروم توسط خیران تأمین شده است.
وی اضافه کرد: ۴۰ هزار طرح محرومیتزدایی در سال آینده در کشور با رمز یا فاطمهالزهرا اجرا میشود.
رئیس بسیج سازندگی کشور اضافه کرد: با توجه به اینکه پیشبینی میشود سال ۹۸ از نظر سیاسی و اقتصادی سالی پیچیده باشد، همچنین با وجود توطئههای دشمنان باید زیرکی و هوشیاری مسئولان افزایش یابد.
وی گفت: باید با تعامل و همافزایی دستگاههای اجرایی مختلف و بسیج سازندگی این طرحها امید و نشاط را به مردم تزریق کنند. این طرحها توسط قرارگاه محرومیتزدایی، آستان قدس رضوی و خاتمالانبیاء و دولت انجام و بسیج سازندگی نیز به عنوان تسهیلگر اقدام میکند.
زهرایی اضافه کرد: بخشی از فعالیتهای بسیج سازندگی به استانها تفویض اختیار داده شده و بخشی از اعتبارات به جای برش استانی از مرکز به استانها واگذار شده که این اقدام باعث همگرایی و همافزایی بسیج و دستگاههای دولتی خواهد شد.
وی تاکید کرد: ساختار بسیج سازندگی خشک نیست و مأموریت آن کمک به آبادانی و سازندگی در نقاط مختلف کشور، این نهاد متولی تصدیگری نیست.
رئیس بسیج سازندگی کشور بیان کرد: یکی دیگر از مأموریتهای بسیج سازندگی تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی است که باید با کمک مردم و مسئولان به رونق اقتصاد کمک کرد و خود اتکا بود که در این راستا حلقه نخست تولید روستاها هستند و باید روستاها را رونق بخشید.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به موافقتهای به عملآمده، سازمان بسیج سازندگی به عنوان یکی از نهادهای حمایتی در سامانه کارا ثبت شده و به عضویت کارگروه اشتغال نیز درآمده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور ادامه داد: در سال ۹۸ با تعیین نقشه راه قانونی جدیت بیشتری برای پیشبرد اهداف اعمال خواهد شد تا بتوان رسیدن به قلههای رفیع را برای نظام رقم زد. مأموریتهای بسیج سازندگی از ۶ ماه گذشته به لحاظ حجمی ۵ برابر افزایش داشته است.
زهرایی تصریح کرد: در بیانیه دوم رهبر معظم انقلاب توجه به نیروهای جوان مورد تأکید قرار گرفته که بسیج سازندگی نیز به این مهم توجه ویژه داشته و اعتقاد دارد با کمک نسل جوان میتوان انقلاب را به نسلهای دیگر منتقل کرد.
، فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: حمایت از بسیج سازندگی خیر و برکات را به دنبال خواهد داشت، بسیج در کنار سایر دستگاهها میتواند به موفقیتهای خوبی دست پیدا کند.
سردار محسن کریمی افزود: محرومیتزدایی، اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی از جمله مأموریتهای بسیج است، در حال حاضر بسیج سازندگی یک دستگاه اجرایی محسوب میشود که فرماندهی آن بر عهده استاندار است.
وی ادامه داد: اجرای ۴۰ هزار پروژه خرد، متوسط و بزرگ در کشور از سوی بسیج سازندگی از ۱۵ روز گذشته کلید خورده که سهم استان مرکزی ۹۷۵ پروژه است و اکنون عملیات اجرایی ۸۵ پروژه آغاز شده است و امیدواریم بتوانیم در بازه زمانی ۶ ماهه این پروژهها را به اتمام برسانیم.
، در این مراسم علی فراهانی تکریم و امید محترمی به عنوان رئیس بسیج سازندگی استان مرکزی معارفه شد.
انتهای پیام
برچسب ها
ثبت نظر