معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی ابراز امیدواری کرد روزی به نام ابن حسام نامگذاری شود.
، حمید مرادی شامگاه ششم اسفند، در اختتامیه جشنواره منطقهای شعر ابن حسام اظهار کرد: برگزاری این گونه جشنوارهها میتواند گام مؤثری در معرفی شخصیت شاعرانی مانند ابن حسام در کشور باشد، چرا که ابن حسام در روزگار خود یگانه و بینظیر بوده و اولین سراینده شعر آئینی در کشور است.
او با بیان اینکه خاوراننامه ابن حسام نمونهای از آثار برجسته این شاعر است که رشادتهای امام علی (ع) را به تصویر کشانده است، افزود: هدف از برگزاری این جشنواره، معرفی شخصیت ابن حسام به عنوان یک چهره ملی و بینالمللی است.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: در جشنواره منطقهای ابن حسام امسال تلاش شده بر کیفیت آثار افزوده و از کمیت آنها کاسته شود و علاوه بر بخش شعر، در بخش مقاله نیز چندین اثر به دبیرخانه ارسال شد و مورد داوری قرار گرفت.
مرادی با بیان اینکه ۴۰۰ اثر شعر و مقاله به این جشنواره ارسال شده است، تصریح کرد: اشعار رسیده به دبیرخانه از استانهای چهار محالوبختیاری، گیلان، مازندران، گلستان، کرمان، یزد، سیستان و بلوچستان، سمنان، قم، لرستان، کرمانشاه، خراسان جنوبی و … بوده و اشعار دریافتی در بخش جنبی نسبت به سال گذشته از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است.
او با اشاره به اینکه آثار در سه بخش آزاد، جنبی و پژوهش بود، افزود: سال گذشته طی برگزاری این جشنواره، درخواست دبیرخانه دائمی و کارگروهی به نام ابن حسام در استان را ارائه کردیم که برای امسال با دبیرخانه دائمی موافقت شد.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی یادآور شد: از مسئولان استانی و شهرستان خوسف انتظار داریم روزی به نام ابن حسام نامگذاری شود تا همزمان با این روز جشنواره منطقهای شعر ابن حسام را برگزار کنیم.
مرادی تصریح کرد: امیدواریم با مساعدت معاون فرهنگی جهاددانشگاهی و دیگر همکاران جهاد دانشگاهی کشور شاهد مصوب شدن کنگره ملی شعر ابن حسام در آینده نزدیک باشیم چراکه ابن حسام فراتر از منطقه است.
او با درخواست از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، بیان کرد: کتاب خاوراننامه ابن حسام نیازمند حمایتهایی برای چاپ است که امیدواریم تمهیدات لازم فراهم شود تا این کتاب نفیس در اختیار مردم قرار گیرد.
در پایان این جشنواره از ۱۲ اثر برگزیده تجلیل شد.
انتهای پیام
ثبت نظر