معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی از راهاندازی تاکسی هوایی حداقل در دو مسیر تا پایان سال جاری خبر داد.
، شهرام آدمنژاد در آئین امضای تفاهمنامه در حوزه هوانوردی عمومی که ظهر امروز (سهشنبه) با حضور رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و دبیر ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حمل و نقل پیشرفته در محل سازمان هواپیمایی کشوری برگزار شد، با اعلام این خبر اظهار کرد: ضرورت داشت که در رابطه با طراحی، توسعه و آموزش تاکسی هوایی پیش از این ورود میکردیم اما تا کنون کار چندانی انجام ندادهایم.
وی با بیان اینکه کشور ما دارای قدمت دیرینه در صنعت هوانوردی در منطقه است، گفت: امکان توسعه در حوزه هوانوردی عمومی وجود دارد و میتوان با رفع کاستیها به مسائل مهم این حوزه توجه کرد.
معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی افزود: ایجاد ساختار مقررات ویژه هوانوردی عمومی از مسائل مورد توجه ما در تفاهمنامه مربوطه است و واگذاری کارهای اجرایی، ایجاد ساز و کار مقررات عملیات جهت راه اندازی شبکه تاکسی هوایی و کاهش هزینههای ناوبری و فرودگاهی هوانوردی عمومی از جمله مسائلی است که در این تفاهمنامه مد نظر قرار گرفته است.
آدم نژاد با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیت مراکز آموزش فنون کشور و ارتفاع سطح فناوریهای هوانوردی از دیگر محورهای این تفاهمنامه است خاطرنشان کرد: با برنامهریزی صورت گرفته قصد داریم تا پایان سال جاری حداقل در دو مسیر تاکسی هوایی راهاندازی کنیم و اینگونه از ظرفیتهای هوانوردی عمومی خود بهرهمند شویم.
، همچنین علی عابدزاده – رئیس سازمان هواپیمایی کشوری – در این مراسم از وجود ۱۰۰ فروند هواپیمای سبک و فوق سبک خبر داد و اعلام کرد که با امضای تفاهمنامه اقدامات تجاری جهت تشکیل و توسعه هوانوردی عمومی این ۱۰۰ فروند هواپیما فعالیت خود را آغاز میکنند.
وی با اشاره به اینکه از سال ۱۳۶۰ دولت وقت تصمیم گرفت در حوزه اقتصاد حمل و نقل هوایی ورود کند، گفت: متأسفانه این اقتصاد تکلیفی و همین مسئله موجب خسارت در همه بخشهای حمل و نقل هوایی شد.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: پس از نرخهای تکلیفی هوانوردی عمومی در حوزه اقتصادی مقرون به صرفه نبود و به همین دلیل هوانوردی عمومی با مشکل روبرو شد که خوشبختانه با آزادسازی نرخها به تدریج زمینه توسعه حمل و نقل هوایی و هوانوردی عمومی فراهم شده است.
عابدزاده با تاکید بر اینکه حمل و نقل عمومی پایه توسعه حمل و نقل تجاری است خاطرنشان کرد: قرار بر این است که از وجود ۱۰۰ فروند هواپیمای سبک و فوق سبک استفاده کرده و با اهدای طرح تاکسی هوایی این هواپیماها در فرودگاههای کشور فعال شوند.
انتهای پیام
برچسب ها
ثبت نظر