مراسم تشییع پیکر ابوالفضل زرویی نصرآباد آغاز شد.
، مراسم تشییع پیکر این نویسنده و شاعر طنزپرداز و پژوهشگر در حوزه هنری آغاز شده و پیکر او در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده خواهد شد.
سیدعلی موسوی گرمارودی، ساعد باقری، ناصر فیض و غلامعلی حداد عادل (رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی) از سخنرانان مراسم بودند که با اجرای شهرام شکیبا همراه بود.
محسن مومنی شریف (رئیس حوزه هنری)، محمد حمزهزاده (قائممقام رئیس و معاون سینمایی حوزه هنری)، محمدجواد حقشناس (عضو شورای شهر تهران)، سیدمهدی شجاعی، سهیل محمودی، رضا رفیع، سعید بیابانکی، حسین رفیعی و ... نیز از حاضران در این مراسم بودند.
شهرام شکیبا که اجرای مراسم را به عهده داشت با بیان خاطره آشناییاش با ابوالفضل زرویی نصرآباد در حوزه هنری اظهار کرد: زرویی هیچ وابستگی سازمانی نداشت. بعد از آن که او رفت آمدند و کردند آنچه نباید میکردند. اما برخلاف گفتهها هرگز و هرگز تا آخرین روز، مهر از حوزه نبرید و به حوزه بیمهری کرد، شاید خیلی چیزها بگویند، اما او تا آخرین لحظه در حوزه هنری کار میکرد و اتفاقاتی در شأن او شکل میگرفت.
این طنزپرداز افزود: اتفاقی که برای جسم زرویی افتاد، شاید خودخواسته بود. خودش میخواست تیشه به ریشه قامتش بزند. قدیم این مجالس را مجلس تذکر میگفتند. اگر در سه سال گذشته هر کدام از ما حاضران در خانهاش را می زدیم، او سه سال زرویی تنها نبود و نیازی نبود که بالای سر خود شعر را بزند؛ «مرا ز روز قیامت غمی که هست این است / که روی مردم عالم دوباره باید دید». ببینید با او چه کردند.
ابوالفضل زرویی نصرآباد زاده اردیبهشت ۱۳۴۸ در تهران بود که خبر درگذشتش دهم آذرماه اعلام شد. او با اسمهای مستعار ملانصرالدین، چغندر میرزا، ننه قمر، کلثوم ننه، آمیز ممتقی، میرزا یحیی و عبدل در نشریاتی مانند نشریات مؤسسه گلآقا، همشهری، جام جم، ایرانیان، انتخاب، زن، مهر، کیهان ورزشی، بانو، جستجو، عروس و تماشاگران طنز نوشته است.
از کتابهای این طنزپرداز و پژوهشگر هم به این عنوانها میتوان اشاره کرد: «تذکرة المقامات»، «افسانههای امروزی»، «پقایعنامه طنز ایران» (همکاری با فریبا فرشادمهر)، « بامعرفتهای عالم» (کتاب گویای طنز)، «رفوزهها» (مجموعه شعر طنز)، «حدیث قند» (مجموعه مقالات طنزپژوهی)، «غلاغه به خونهش نرسید» (مجموعه افسانههای طنزآمیز)، «ماه به روایت آه»، «خاطرات سر پروفسور حسنعلیخان مستوفی»، «یک بغل کاکتوس: صد شعر طنز»، «اصل مطلب: مجموعه شعر طنز»، «اندر حکایت شیرین بیمه» و «این مرد مشکوک».
این گزارش در حال بهروزرسانی است.
ثبت نظر