«رسم آدمیت» شامل ۲۵۰۰ جمله حکیمانه، آموزنده و راهگشای ذهن در دوراهیهای زندگی است و محوریت اجتماعی، انسانی و روانشناسی دارد.
کتاب آنسوتر و رسم آدمیت دو اثر برجسته و بسیار خواندنی در قالب جملات جذاب و غیر تکراری میباشد و بارزترین نکات مهم این آثار خلاقیت در نوع نگارش است. هر دو کتاب در سال جاری به چاپ تهران رسیده و رونمایی شدند.
کتاب «رسم آدمیت» شامل ۲۵۰۰ جمله حکیمانه، آموزنده و راهگشای ذهن در دوراهیهای زندگی است و محوریت اجتماعی، انسانی و روانشناسی دارد.
کتاب ارزشمند «آنسوتر» فلسفی و شامل ۲۵۰۰ جمله حکیمانه و غیرتکراری که قدم نوین و خلاقی در بخش فلسفه برداشته است. مطالب گویا، ادبی و مخاطب پسند این مجموعه آنرا از برجستگی خاصی برخوردار نموده است.
-پرهیز از شناخت .- آنکه از خودشناسی می پرهیزد از ژرفای وجود خویش در هراس است، ضعفِ چیرگی بر خویشتن چنین توازنی را در او بر پا ساخته است.
(برگرفته از کتاب : آنسوتر، ص: ۳۳۸)
چه آرامشی جهان را فرا می گرفت اگر هر کسی به اندازه عقلش سخن می گفت. "کتاب رسم آدمیت ص : ۲۵۸ "
گشایش هر باب از جملات نویسنده در قالب موضوعات متنوع یکی از بیشترین مواردیست که اثر ها را قوی و جذاب نموده است. استحکام کلمات در بخاطر رساندن بالا می برد و بر لوح زرین ذهن خواننده مزین به این برگِ سبز از لطافت بهاریِ واژگان ِ کتاب می کند.
قلم روان نویسنده آنچنان در دریای معانی غوطه ور شده و حکمتها را از آن اقتباس نموده که نه تنها اثر، حکیمانه بلکه ظرف وجود مخاطب را از زلالی و روانی ِ آموزهها پر میکند و این کشش روحی صفای خاصی در گلستان معنویت به خواننده ی خود می بخشد.
ثبت نظر