دبیر شانزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت در مراسم اختتامیه این جشنواره بیان کرد: در این دوره شاهد تلخیها و شیرینیهایی بودیم، از جمله تلخیها کمبودهای مالی برای برگزار کردن جشنواره در سطح بین المللی بود، کشورهای بسیار خوبی برای شرکت در جشنواره تئاتر مقاومت آماده بودند ولی امسال نتوانستیم از آنها استقبال کنیم.
، طبق گزارش رسیده، مراسم اختتامیه جشنواره عصر ۱۰ آذرماه با حضور حسینی معاون هنری وزارت ارشاد ، محمد حبیبی مدیرعامل روایت فتح، شهرام مکری مدیر کل مرکز هنرهای نمایشی، حمید نیلی مدیر عامل انجمن هنرهای نمایشی ایران، محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری، کوروش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری و غلامرضا منتظری رئیس سابق بسیج هنرمندان، حمید شاه آبادی معاون صدای رسانه ملی، کوروش سلیمانی، محمود عزیزی، مریم کاظمی، فرهاد قائمیان، نصرالله قادری، اردشیر صالح پور و نادر برهانی مرند دبیر جشنواره تئاتر فجر در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد.
امیر نصیربیگی دبیر شانزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت درباره این جشنواره گفت: از ۳۳ گروه مختلف که از شهرستانها شرکت کردهاند تشکر میکنم و به خاطر قصور و نقصان موجود در برنامهها عذرخواهی میکنم. امروز ما در منطقه و در سطح بینالملل تاثیرگذار هستیم و الان موعد هنرنمایی است. امروز باید هنرمندان طرحی نو دراندازند و فریاد کودکان یمنی را همین هنرمندان به سراسر دنیا ارسال کنند.
او افزود: تئاتر مقاومت شاه بیت رهایی از استکبار و بینظیرترین تابلو بشریت است، مقاومت تقابل حق مداران عالم است و هنرمندان ایفاگر حقیقت هستند. هنرمندان از استادان خود آموختهاند که هنرشان باید تصویرگر انصاف و حقیقت باشد و یقین داریم مجموعه هنرمندان مقاومت به هنری روی میآورند که ستیز با استکبار باشد.
دبیر شانزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت درباره جهانی شدن تئاتر مقاومت هم گفت: بعد از چهل سال عبور از شرایط سخت تئاتر مقاومت از مرزها فراتر رفته است. امروزه هنرمندان مقاومت باید فریاد کودکان یمن را به گوش جهانیان برسانند، اگر امروز اینجا ایستادهام فقط برای ادای خسته نباشید به شرکتکنندگان است. در این جشنواره شاهد تلخیها و شیرینیها بودیم، ازجمله تلخیهایی که پشت سر گذاشتیم کمبودهای مالی برای برگزار کردن جشنواره در سطح بین المللی بود، کشورهای بسیار خوبی برای شرکت در جشنواره تئاتر مقاومت آماده بودند ولی امسال نتوانستیم از آنها استقبال کنیم.
سپس پانتهآ کیقبادی نمایشی درباره مرضیه حدیدچی دباغ، چریک مسلح و زندانی سیاسی در زمان حکومت پهلوی، محافظ شخصی آیت الله خمینی در دوران تبعید و یکی از بنیان گذاران سپاه پاسداران برای حاضران اجرا کرد.
در قسمت بعدی مراسم اختتامیه جشنواره تئاتر مقاومت از سردار سرتیپ پاسدار علی اکبر پور جمشیدیان به خاطر سالها دفاع از کشور تجلیل شد.
سردار سرتیپ پاسدار علیاکبر پورجمشیدیان در ابتدای سخنانش گفت: به همه هنرمندانی که در جبهه مقاومت فعالیت میکنند تبریک میگویم. نفس حضور شما در این جبهه فارغ از مقامهایی که کسب میکنید دارای اهمیت فراوانی است. هنر تئاتر مترادف با زیبایی است، پس خداوند کسی که این جهان را خلق کرده و به این خوبی میچرخاند هنرمند است. جهاد و شهادت به فرموده امام (ره) هنر مردان خداست و باید بدانیم که کار هنری انجام دادن عبادت است و باید مراقب آن بود. همه مفاهیمی که میخواهیم انتقال دهیم باید به زبان هنر باشد. مقام معظم رهبری فرمودند شرط حضور در عرصه هنر شجاعت است و هر که این شجاعت را ندارد نباید وارد این میدان شود.
سردار پورجمشیدیان ضمن تاکید بر اهمیت آموزش هنر و به روز کردن دانستههای هنری گفت: هنرمند باید بهروز شود و آموزههای خود را در خدمت صدور ارزشهای خود قرار دهد.
در ادامه کلیپی از شهید امیر فرجی زنگنه پخش شد و قادر آشنا، حسینی معاون امور هنری و سردار پورجمشیدیان از خانواده این شهید تجلیل کردند و همه حاضران به احترام آن ها از جا برخاستند.
دراین قسمت از مراسم اختتامیه قطعه نمایشی از مالک احمدپور سراج اجرا شد و نصرالله قادری، سردار نقدی و حبیبی مدیرعامل روایت فتح از پنج نمایش نامه رونمایی کردند همچنین از احمد بیگلری نویسنده نمایشنامه یادگار سالهای جنگ، سید محمد محمدی نویسنده نمایش نامه هزار پیراهن از هزار یوسف و بهبانی برای مجلس آخر تقدیر شد.
در ادامه مراسم، جوایز به برگزیدگان جشنواره اهدا شد:
بخش نمایشنامهنویسی:
در بخش نمایش نامه نویسی جایزه رتبه سوم به مسعود بوستانی برای نمایش نامه «بازگشت»، رتبه دوم به سید سعید محمدی برای نمایش نامه «خاک تا افلاک» و رتبه اول به مهسا طالبی رستمی برای «دخترک کابوس های بچگی» تعلق گرفت.
در ادامه مراسم توسط شهرام کرمی، محسن سلیمانی، سردار پور جمشیدیان و حسین أسدی از حسین مسافر آستانه کارگردان و بازیگر تئاتر تجلیل شد.
بخش عکس و پوستر:
در بخش عکس رتبه سوم به فاطمه الله یارنژاد برای نمایش «پچ پچههای پشت خط نبرد»، رتبه دوم به مرجان پورحسین برای نمایش «ترن» و رتبه اول به عماد دریادلان تعلق گرفت.
در بخش پوستر رتبه سوم به سید محمدرضا جوکار برای نمایش «آبیترین آسمانی زمین»، رتبه دوم به میثم نامدار و رتبه اول به مجموعه آثار یونس دهقانی تعلق گرفت.
بخش موسیقی خیابانی:
در بخش موسیقی نمایش خیابانی محمدرضا نریمانی و علی خاتمی برای نمایش «هناس» جایزه کسب کردند.
نمایشنامهنویسی خیابانی:
رضا گشتاسب رتبه سوم نماشنامه نویسی نمایش «رمان سمپاشی»، مهیار هزار جریبی رتبه دوم برای نمایش «زنان بیشه گل» و کامران شهلایی رتبه اول برای نمایش «هفت روز از تیر شصت» را کسب کردند.
برگزیده فضاسازی در بخش خیابانی:
مارال ایزدبخش برای نمایش «قهرمان کیست» و میلاد حسین زاده و محمدرضا پورعلی برای «به روی چه کسی باز می شوند» جایزه این بخش را دریافت کرد.
بخش بازیگری زن نمایش خیابانی:
رتبه سوم به رقیه ولیپور برای نمایش «انشای متولد ۸۴»، رتبه دوم به فاطمه رادمنش برای نمایش «دختران جنگ» و رتبه اول به دلارام ترکی برای نمایش «خدیجه» تعلق گرفت.
بخش بازیگری مرد نمایش خیابانی:
رتبه سوم به طور مشترک به مصطفی کولیوندی برای «bell_۲۱۴» و محمد عطایی فرد برای نمایش «۵۵ دقیقه»، رتبه دوم به احمد صمیمی برای نمایش «قهرمان کیست» و رتبه اول به احمد جعفری برای نمایش «هناس» تعلق گرفت.
بخش بهترین طرح و ایده در بخش خیابانی:
رتبه سوم به علی رادمنش برای نمایش «دختران جنگ»، رتبه دوم به سید سروش پیمبری برای نمایش «هناس» و رتبه اول به محمدرضا جعفری برای نمایش «درها به روی چه کسی باز می شوند» تعلق گرفت.
بخش کارگردانی نمایش خیابانی:
رتبه سوم به طور مشترک به دو نمایش «قهرمان کیست» و «دختران جنگ» به علی رادمنش و مارال ایزدبخش، رتبه دوم به داود براهیمی برای نمایش «خدیجه» و رتبه اول به میلاد حسین زاده برای نمایش«درها به روی چه کسی باز می شوند» تعلق گرفت.
جایزه بخش آهنگسازی نمایش صحنهای به نمایش «زنان بیشه گل» از علی رستمی تعلق گرفت.
در بخش طراحی صحنه به سعید فدایی حسین برای نمایش «زنان بیشه گل» و احسان ملکی برای نمایش «دلارام ناآرام» جایزه تعلق گرفت.
بخش بازیگری زن نمایش صحنه ای:
رتبه سوم به طور مشترک به دو نمایش «عند از مطالبه» و «۶۴۱۰» به آتیه جاوید و سپیده پهلوان زاده، رتبه دوم هم به طور مشترک به نمایش «هفت روز از تیر شصت» و «زنان بیشه گل» به مژگان خالقی و سارا ایزدانی و رتبه اول به نرگس صابری برای نمایش «دلارام ناآرام» تعلق گرفت.
بخش بازیگری مرد نمایش صحنهای:
رتبه سوم به علی رجایی و ایمان نظیفی برای نمایش «یوسف، یوزف، جوزپه»، رتبه دوم به طور مشترک به نمایش «عند از مطالبه» و «عروس» به سیدعلی موسویان و محمد رشنا و رتبه اول به محمد زواربی ریا برای نمایش «عند از مطالبه» تعلق گرفت.
بخش نمایشنامه نویسی نمایش صحنهای:
با تقدیر از علی مرتضوی، مصطفی جعفری، علی فومنی و نرگس صابری برای نمایش «یوسف، یوزف، جوزپه» ، رتبه سوم به رضا گشتاسب برای نمایش «رمان سمپاشی»، رتبه دوم به مهیار هزار جریبی برای نمایش «زنان بیشه گل» و رتبه اول برای کامران شهلایی برای «هفت روز از تیر شصت» تعلق گرفت.
بخش کارگردانی نمایش صحنهای:
رتبه اول به کامران شهلایی و محمد لارتی برای نمایش «هفت روز از تیر شصت»، رتبه دوم به مهیار هزارجریبی برای نمایش «زنان بیشه گل» و رتبه اول به سامان خلیلیان برای نمایش «عند از مطالبه» تعلق گرفت.
انتهای پیام
ثبت نظر